Meniu

Crioterapie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in cautarea unui salon sau a unei clinici care se ocupa de efectuarea tratamentului de crioterapie in Iasi, articolul de fata iti poate oferi informatiile de care ai nevoie. Aceasta tehnica medicala utilizeaza temperaturi scazute pentru a trata anumite afectiuni de care sufera pacientul si este folosita mai recent si in medicina estetica.

Cu toate ca nu exista multe clinici care sa puna in practica acest tip de tratament in Iasi, optiunea pe care orasul o pune la dispozitie locuitorilor sai se poate dovedi adecvata nevoilor de sanatate ale acestora. Poti beneficia de un tratament cu ajutorul frigului sau al temperaturilor scazute in conditii controlate, pentru remedierea simptomelor afectiunii cu care te confrunti sau pentru imbunatatirea aspectului pielii, dupa o programare prealabila la o consultatie de specialitate, la clinica ale carei servicii vor fi prezentate in randurile ce urmeaza.

Cat costa tratamentul de crioterapie in Iasi?

Pretul pentru o sedinta de crioterapie in Iasi poate sa varieze considerabil in functie de procedura pe care si-o doreste pacientul. Un alt aspect care poate diferentia pretul este includerea tratamentului intr-unul dintre pachetele pe care clinica respectiva le pune la dispozitie. Asadar, in tabelul de mai jos sunt prezentate preturile standard intalnite:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Crioterapie
Rating
Website
Criosauna
Clinica-Verificata
160 Ron
  • Pretul pentru o sedinta de crioterapie faciala este 160 Ron
  • Experienta foarte placuta la tratament
  • Personal profesionist si amabil
  • Aparatura performanta
  • Rezultate clare dupa primele proceduri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se efectueaza tratamentul de crioterapie in Iasi?

Clinica mentionata mai jos reprezinta principala optiune pentru cei care doresc sa beneficieze de crioterapie in Iasi, aici pacientii avand acces la o gama variata de servicii, in functie de afectiunile pe care doresc sa le trateze. Scopul procedurilor medicale care utilizeaza temperaturile de inghet este de a ajuta la ameliorarea simptomelor unor boli cu care se confrunta pacientii, precum inflamatiile/durerile sau de a contribui la eliminarea celulitei intr-un mod natural si eficient.

Criosauna

Pacientii care se afla in cautare de proceduri de crioterapie au ca optiune clinica Criosauna din Iasi. Avand in spate nu mai putin de 12 ani de experienta, centrul medical a reusit sa trateze, pana la momentul actual, peste 6000 de persoane care i-au calcat pragul, iar activitatea continua avand la baza un set de valori pe care echipa si-a propus sa le urmeze, pentru confortul si sanatatea celor care apeleaza la serviciile sale. Poti apela la aceasta clinica pentru sesiuni de criosauna, pentru slabire sanatoasa, eliminarea celulitei, ameliorarea durerilor si a inflamatiilor, recuperare sportiva, pentru sedinte de crioterapie faciala, cu efect de improspatare si intinerire a tenului, si pentru analiza compozitiei corporale cu ajutorul unui aparat cu o acuratete dovedita.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web intuitiv structurat, al clinicii. Pretul unei sedinte la criosauna este de 210 lei, iar pentru o sedinta de crioterapie faciala vei plati 160 de lei. In functie de pachetul ales si de numarul de sedinte continut de acesta, se pot face reduceri de pret.

Majoritatea persoanelor care au apelat la aceasta clinica marturisesc ca au avut parte de o experienta foarte placuta, multe dintre recenzii mentionand personalul profesionist si amabil, aparatura performanta si faptul ca rezultatele nu au intarziat sa apara inca de la primele sesiuni de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Criosauna
Vezi Pareri

Concluzii

Indiferent de motivul pentru care vrei sa urmezi sedinte de crioterapie in Iasi, iti sta la dispozitie oferta clinicii prezentate in articolul de fata. Centrul medical are toate conditiile necesare pentru administrarea unui tratament eficient cu ajutorul frigului sau al temperaturilor scazute: aparatura noua, cu performante bune, personal specializat cu ajutorul caruia vei beneficia de rezultate bune.

Rezerva-ti o programare la clinica din Iasi si vei accesa o consultatie prealabila in care vei afla cum ar putea sa te ajute crioterapia in functie de problema pe care doresti sa o rezolvi si ce pachet de sedinte este cel mai adecvat nevoilor tale.