Meniu

Dermapen Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici de estetica pentru o procedura Dermapen in Constanta, ai nimerit articolul potrivit, in care vei gasi informatii utile care te vor ajuta sa te orientezi pe piata serviciilor de cosmetica medicala din oras si sa le alegi pe cele mai potrivite nevoilor tale. Asa cum probabil ai remarcat, tehnologia medicala si aparatura dedicata procedurilor estetice minim invazive sunt intr-o continua evolutie, de aceea doresti sa obtii cel mai bun tratament facial de intinerire si regenerare a tenului sau de eliminare a petelor si cicatricilor, efectuat cu instrumente performante, de catre personal specializat, cu experienta.

Dupa cum vei constata, ai toate sansele sa beneficiezi de o procedura estetica eficienta, cu rezultate pe termen lung si posibilitatea efectuarii de sedinte Dermapen repetate, in conditii de siguranta si confort, la clinicile din Constanta.

Ce optiuni ai pentru tratamentul Dermapen in Constanta?

Pentru sedinte Dermapen in Constanta, cu efecte benefice pielii tale si un aspect intinerit si proaspat, te poti adresa cu incredere uneia dintre clinicile de estetica medicala din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Dermapen
Rating
Website
Aesthetica
Badge-Specializare-Principala
1.250 Ron
 • Pret tratament Dermapen 1.250 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Unul dintre cei mai buni medici in procedurile estetice
 • Spatiu modern
 • Aparatura de noua generatie
 • Primire prietenoasa, atmosfera relaxanta
Novaderm
600 Ron
 • Pret tratament Dermapen 600 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Tratament eficient pentru problemele de piele
 • Receptia raspunde greu la telefon
Russian Aesthetic
750 Ron
 • Pret tratament Dermapen 750 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul medicului
 • Explicatii detaliate ale procedurilor
 • Recomandari obiective
 • Echipa prietenoasa
 • Rezultate foarte bune ale tratamentelor
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti accesa proceduri estetice cu Dermapen in Constanta

Probabil ca te-ai interesat in ce consta tratamentul facial pe care il doresti sau l-ai mai facut anterior si vrei sa schimbi clinica si sa mergi la sedinte de terapie cu Dermapen in Constanta. Daca esti genul caruia ii place sa ia deciziile dupa o analiza amanuntita si dupa evaluarea tuturor aspectelor unei probleme, informatiile din sectiunea urmatoare iti vor fi de folos.

Parcurge integral articolul si vei afla detalii despre calitatea serviciilor, performantele aparaturii, personalul clinicilor, tarifele practicate si opiniile pacientilor tratati aici, care au dorit sa lase recenzii scrise pentru centrele din top.

1. Aesthetica

Aesthetica by Dr. Corina Cazacu este o clinica dentara specializata in implantologie, chirurgie maxilo-faciala si ortodontie care pune la dispozitia pacientilor din Constanta si servicii de infrumusetare prin procedee cosmetice moderne: terapia vampir, fillere cu acid hialuronic, corectarea ridurilor cu botox, mezoterapie, Dermapen 4, augmentare buze, rinocorectie etc. Dr. Corina Jula-Cazacu este medic stomatolog, specializat in implantologie, are competente in medicina estetica, iar din 2007 este membru al societatii WOSIAM (World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine – Societatea Mondiala Interdisciplinara de Medicina Anti-imbatranire).

Tarifele practicate de aceasta clinica sunt afisate pe site-ul web. Pretul pentru un tratamentul pentru calitatea pielii cu Dermapen 4 este de 1250 de lei.

Numeroase recenzii ale pacientilor care au fost tratati la Aesthetica recomanda aceasta clinica in special pentru procedurile cosmetice. Ei spun ca au gasit aici servicii ireprosabile, un spatiu modern, cu aparatura de noua generatie, atmosfera relaxanta, primire prietenoasa si unul dintre cei mai buni medici specializati in estetica medicala.

Vezi parerile pacientilor despre Aesthetica
Vezi Pareri

2. Novaderm

Novaderm Constanta face parte dintr-o retea de clinici specializate in dermatologie, alergologie dermatologica moderna si estetica dermatologica (tratamente faciale, Dermapen 3, peeling chimic, mezoterapie, fillere, augmentare buze, tratamentul venelor inestetice). Sub umbrela Novaderm se regasesc sapte centre in zona Dobrogei – Constanta, Mangalia, Tulcea, Navodari, Medgidia, Eforie Nord si Ovidiu. Clinica din Constanta functioneaza din anul 2012 cu servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii de siguranta si confort si dispune de o echipa formata din dr. Dimancea Andrei, fondator Novaderm, medic specialist dermatologie, dr. Sowlati Mehdi, coordonator medical, medic primar dermatologie, si alti opt medici specialisti in dermato-venerologie.

Respectul fata de pacienti se reflecta si in politica de transparenta a preturilor, afisate pe site-ul clinicii. Pentru o sedinta Dermapen 3 combinata cu PRX-T33 vei plati 600 de lei la Novaderm.

Din recenziile scrise pe Google reiese ca pacientii sunt in mare masura multumiti de serviciile acestei clinici de dermatologie. Ei considera ca au intalnit aici servicii de buna calitate, medici profesionisti si amabili si ca au primit un tratament eficient. Unii pacienti reclama faptul ca serviciul receptie nu raspunde la telefon.

3. Russian Aesthetic

Apreciatul brand Russian Aesthetic desemneaza servicii de medicina estetica desfasurate cu profesionalism in doua clinici localizate una in Bucuresti si alta in Constanta, in care se pot efectua atat interventii de chirurgie plastica, cat si proceduri cosmetice moderne neinvazive: marire buze, lifting cu fire, lipoliza, peeling chimic, Dermapen, mezoterapie, terapie vampir, injectari cu botox si acid hialuronic. Echipa de specialisti a clinicii este coordonata de dr. Hussein Shamieh, medic specialist in chirurgie plastica, cu stagii de formare si experienta in Moscova, Londra, Geneva, Paris si New York, unul dintre cei mai apreciati chirurgi esteticieni din Romania, cu peste 12.000 operatii de succes.

Lista serviciilor, cu preturile aferente, este afisata pe site-ul clinicii. O sedinta Dermapen de 20 de minute te va costa de la 750 de lei in sus, in functie de adancimea la care se efectueaza tratamentul si de suprafata tratata.

Pacientii spun ca la Russian Aesthetic au avut o experienta multumitoare, cu servicii de calitate, profesionalism si ca au primit explicatii detaliate ale procedurilor, recomandari obiective. De asemenea, se mentioneaza ca echipa clinicii este prietenoasa, iar tratamentele au avut rezultate foarte bune. Unii pacienti reclama un timp de asteptare mare.

Concluzii

Se spune ca aerul de la mare face bine tenului, ceea ce este cat se poate de adevarat, efect pe care il poti combina cu succes cu cel al unui tratament cu Dermapen in Constanta, pentru a beneficia de o piele frumoasa, chiar si atunci cand trecerea timpului lasa urme nedorite pe fata. Clinicile de top din clasamentul de mai sus ofera servicii de dermatologie estetica la standarde inalte de calitate, aparatura performanta si personal medical calificat, care executa cu grija si atentie procedurile de infrumusetare, intr-un cadru curat si sigur, in care confortul pacientilor primeaza.

In urma lecturii acestui articol si a detaliilor pe care ti le pune la dispozitie despre clinicile din Constanta, preturi si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul, vei sti sa faci cea mai inspirata alegere asupra cabinetului in care sa beneficiezi de terapia cu Dermapen.