Meniu

Dermapen Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai aflat de procedura de microneedling si te intereseaza sa urmezi un tratament cu Dermapen in Craiova, te ajutam, in acest articol, cu informatii utile de care ai nevoie pentru a afla ce clinici trebuie sa ai in vedere si cat costa o sedinta.

In Craiova sunt trei clinicii bune in care se realizeaza acest tratament prin intermediul dispozitivelor de ultima generatie, care arata ca niste stilouri (de aici si denumirea lor) si cu seruri de buna calitate, imbogatite cu vitamine, aminoacizi, acid hialuronic si altele. Asadar, citeste in continuare pentru a descoperi in ce locatii te poti programa pentru un tratament Dermapen.

Cat costa o procedura Dermapen in Craiova?

Pretul pentru o sedinta de tratament Dermapen in orasul Craiova este diferit de la o clinica la alta, in functie de performanta aparatului, serurile care il insotesc si alti factori. Poti vedea cateva tarife in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Dermapen
Rating
Website
Programare Online
Wanderma
1 Clinica-Verificata
800 Ron
 • Pretul pentru un tratament cu Dermapen porneste de la 800 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medici bine pregatiti
 • Atmosfera primitoare
 • Atentie la detalii
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Seriozitate
 • Tehnologii performante
 • Rezultate excelente
Zaez Medical
2
450 Ron
 • Pretul pentru un tratament cu Dermapen este 450 Ron
 • Doi medici cu experienta
 • Servicii de estetica si dermatologie
 • Tratamente dermapen pentru diverse probleme ale pielii
 • Aparatura moderna si performant
 • Preturi competitive
 • Curatenie si atmosfera placuta
Keza Clinique
3
350 Ron
 • Pretul pentru un tratament cu Dermapen porneste de la 350 Ron
 • Tratamente actuale si eficiente
 • Personal bine pregatit si cu experienta
 • Tratamente Dermapen 4 si Dermapen MST
 • Aparatura si tehnologii moderne
 • Mediu placut
Prima Clinic
700 Ron
 • Pretul pentru un tratament cu Dermapen este 700 Ron
 • Clinica moderna
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Medic dermatolog
 • Tratamente moderne Dermapen 4
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care se realizeaza tratamente Dermapen in Craiova?

Iata un top al clinicilor in care se realizeaza tratamente Dermapen in municipiul Craiova, la care apeleaza cu incredere locuitori din intreg judetul Dolj, dar si din apropiere.

1. Wanderma Clinic

Daca esti in cautarea unei clinici de infrumusetare care sa foloseasca cea mai performanta tehnologie dermapen in Craiova, dar nu stii catre care sa iti indrepti atentia, poti opta pentru Wanderma Clinic. Tratamentul poarta denumirea de microneedling medical si este pus in aplicare de echipa de dermatologie, care este formata din: dr. Mihaela Zaharia, medic specialist in dermatovenerologie, dr. Ana Maria Dorobantu, medic rezident in dermatovenerologie, dr. Cristina Popa, medic specialist in dermatovenerologie, doctor in stiinte medicale, dr. Talida Dranceanu, dr. Catalina Voinea, medici rezidenti in dermatovenerologie. Tratamentul poate fi aplicat in mai multe zone ale corpului, printre care se numara si: fata integral, gat / decolteu, o zona corp. Dispozitivul folosit este Dermapen 4, modern si performant, care asigura obtinerea unor rezultate ireprosabile.

Pretul aplicat pentru un microneedling medical Dermapen in zona fetei este de 800 lei, iar pentru un microneedling medical Dermapen cu exozomi este 1.350 lei.

Unitatea medicala a primit o multime de recenzii pozitive, datorita ireprosabilitatii serviciilor puse in aplicare. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand tuturor pacientilor o atmosfera primitoare, atentie la detalii, reusite garantate, profesionalism, amabilitate si seriozitate. Tehnologiile folosite sunt de ultima generatie, ceea ce explica rezultatele excelente obtinute.

Vezi parerile pacientilor despre Wanderma Clinic
Vezi Pareri

2. Zaez Medical

Zaez Medical este o prima optiune in Craiova pentru procedurile Dermapen. Oferta de servicii a clinicii numara estetica, dermatologie clinica si dermatologie pediatrica. Cei doi medici care activeaza la Zaez sunt dr. Alida Dinu si dr. Irina Ionele, ambele specializate in dermato-venerologie. Aparatura de ultima generatie completeaza aceste servicii, dandu-le un plus de profesionalism si eficienta. Procedurile Dermapen efectuate aici inlocuiesc procedurile laser sau pe cele de peeling chimic. Dispozitivul este prevazut cu 12 ace fine, cu care se realizeaza 1300 de intepaturi pe secunda.

Pretul pentru o sedinta de tratament Dermapen pentru fata este de 450 de lei, iar pentru fata si gat tariful este de 550 de lei. In schimb, pentru vergeturi sau decolteu, o sedinta costa 650 de lei.

Multi dintre clienti spun ca in aceasta clinica se lucreaza exemplar si ca se acorda o atentie deosebita fiecarui pacient. Si in privinta tratamentelor dermapen recenziile sunt pozitive, craiovenii spunand ca indiferent de motivul pentru care au apelat la aceasta procedura, au fost multumiti. In plus, curatenia si preturile competitive sunt alte aspecte apreciate de clienti.

3. Keza Clinique

In aceasta clinica de dermatologie si estetica medicala din Craiova, se realizeaza si proceduri Dermapen 4 si Dermapen MST, pentru toata fata, pentru fata, gat si decolteu sau pentru zone de pe corp. Personalul acestei clinici este alcatuit din trei medici specialisti, terapeuti, asistenti medicali, fiecare avand experienta si o buna pregatire. Avantajele tratamentului Dermapen 4 includ: eliminarea ridurilor din jurul ochilor, imbunatatirea aspectului pielii deteriorate de soare, efect de lifting p entru pielea flasca. Tratarea cicatricilor acneice, a punctelor negre si a cosurilor.

Pretul pentru o sedinta de Dermapen pentru fata variaza intre 350 si 700 de lei, cele mai ieftine fiind procedurile Dermapen MST, iar cele mai scumpe fiind Dermapen 4.

Aceasta clinica este apreciata pentru personalul sau bine pregatit si prietenos, care pune pe primul plan confortul clientilor. Aparatura moderna si tehnologia de ultima ora fac de asemenea obiectul unui nivel ridicat de satisfactie a celor care au beneficiat de rezultatele bune si rapide datorita acestora.

4. Prima Clinic

Prima Clinic este o clinica moderna din Craiova care pune la dispozitie atat tratamente Dermapen, cat si alte servicii medicale si de infrumusetare a pielii. Sunt numeroase specialitati sub umbrela Prima Clinic, la care lucreaza medici experimentati si specializati in: chirurgie plastica, neurologie, medicina interna, cardiologie, urologie, ORL, oftalmologie, psihiatrie, endocrinologie, dermatologie, reumatologie. In cadrul cabinetului de dermatologie se realizeaza procedurile cu Dermapen 4, de catre dr. Alexandra Bocirnea.

O sedinta de tratament Dermapen efectuata la Prima Clinic costa 700 de lei pentru fata, 750 de lei pentru fata, gat si decolteu si 800 de lei – pentru corp.

Majoritatea opiniilor exprimate in mediul online arata ca oamenii sunt multumiti de serviciile acestei clinici medicale. Medicii cu experienta si amabili, punctualitatea in privinta programarilor si dotarile sunt aspectele pozitive subliniate cel mai des in review-uri. Sunt insa si persoane care spun ca s-au izbit de o lipsa de organizare sau de anularea unor programari.

Concluziile noastre

Tratamentele Dermapen din Craiova sunt realizate cu dispozitive moderne. Astfel, Dermapen 4, pe care il regasim in multe clinici din oras este unul de generatie noua, folosit la nivel international in microneedling, pentru diverse aplicatii: antirid, ten acneic, cicatrici, biorejuvenare, inductie de colagen, pori mariti, ten patat.