Meniu

Dermatologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de varsta, te poti confrunta cu boli de piele care iti provoaca un real disconfort si care iti pun in pericol sanatatea, motiv pentru care te poti adresa unui dermatolog din Arad care sa se ocupe de diagnosticarea si tratarea afectiunilor depistate sau pur si simplu pentru un control de rutina, care trebuie efectuat o data pe an sau atunci cand observi schimbari la nivelul pielii, parului, unghiilor sau mucoaselor.

Daca locuiesti in Arad, poti gasi o clinica sau un cabinet specializat pe aceasta ramura a medicinei, unde activeaza medici inalt calificati, care au suficienta pregatire pentru a se ocupa de diagnosticarea, tratarea si prevenirea numeroaselor boli dermatologice.

Clinici si cabinete de top unde poti gasi un dermatolog in Arad

In cazul in care ai ales sa mergi in Arad pentru un consult sau tratament si esti in cautarea unui dermatolog bun, urmatorul tabel iti poate simplifica demersul de a face alegerea potrivita. Tabelul sintetizeaza informatii cheie despre alegerile de top din acest judet, care ar putea fi de interes pentru un viitor pacient:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Mediqa
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
180 Ron
 • Pret consultatie 180 Ron
 • Centru multidisciplinar
 • Pret accesibil pentru consultatie
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Gestionare defectuoasa a programarilor
Dr. Ioana Frentiu
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Medic cu experienta vasta
 • Servicii de calitate si curatenie
Policlinica Dr. Turcin
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale complexe
 • Profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici poti gasi un bun dermatolog in Arad?

Persoanele care locuiesc in Arad sau in vecinatatea acestui judet pot gasi aici un doctor dermatolog care sa le recomande tratamente eficiente pentru gestionarea oricaror afectiuni ale pielii. Daca incerci sa cauti cea mai buna clinica, urmatorul clasament iti va fi de folos in identificarea medicului care sa corespunda asteptarilor tale:

1. Mediqa

In preferintele locuitorilor din Arad care merg periodic la dermatolog se afla Mediqa, un centru medical infiintat in anul 2012 si in cadrul caruia se ofera o varietate de servicii terapeutice moderne. Misiunea principala a acestei clinici este de a asigura o calitate ireprosabila a serviciilor, obiectiv sustinut de tehnologiile folosite si de experienta personalului. Acest centru medical multidisciplinar face parte din grupul Signal Iduna, unul dintre liderii pietei germane in materie de asigurari de sanatate.

La acest centru medical, pretul unei consultatii dermatologice este de 180 de lei.

Din parerile pacientilor, reiese faptul ca echipa medicala este apreciata pentru calitati precum profesionalism, rabdare si atentie la detalii. Calitatea serviciilor medicale este inalta, iar promptitudinea si comunicarea sunt doua puncte forte din aceasta clinica. Alte aspecte apreciate sunt amabilitatea personalului administrativ, curatenia si conditiile. Un aspect care ar putea fi imbunatatit este cel referitor la respectarea programarilor, intrucat exista pacienti nemultumiti de felul in care acestea sunt gestionate.

Vezi parerile pacientilor despre Mediqa
Vezi Pareri

2. Dr. Ioana Frentiu

Un alt dermatolog cu experienta pe care il poti gasi in Arad este dr. Ioana Frentiu. Cu peste 18 ani de activitate, aceasta a devenit in 2008 medic specialist si ulterior medic primar, in 2014. Dupa finalizarea cursurilor la Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara, dr. Ioana Frentiu a urmat rezidentiatul pe sectia de dermatologie si a ocupat pozitia de asistent universitar in perioada 2003-2012.

Tariful pentru o consultatie dermatologica este de 200 de lei.

O parte dintre pacientii care si-au exprimat parerea in mediul online s-au declarat multumiti de calitatea serviciilor si au mentionat curatenia ca fiind unul dintre avantajele pe care le-au remarcat. Cu toate acestea, exista si pacienti care nu au fost tocmai multumiti de calitatea actului medical.

3. Policlinica Dr. Turcin

Pe lista de optiuni a pacientilor care vor sa gaseasca cel mai bun dermatolog din Arad se inscrie si Policlinica Dr. Turcin, care functioneaza din anul 2004 si ofera servicii medicale complexe. Un an mai tarziu de la debutul activitatii, clinica a obtinut contract CAS si pe ambulatoriul de specialitate.

Cat despre pretul consultatiei, acesta este de 200 de lei.

Persoanele care au trecut pragul clinicii si-au relatat experientele prin intermediul recenziilor si multe dintre acestea s-au aratat multumite de calitatea serviciilor, spunand ca personalul este profesionist si ca programarile se respecta. Amabilitatea personalului si promptitudinea sunt doua dintre motivele pentru care acestia recomanda mai departe clinica. Exista si cateva aspecte notate negativ, cum ar fi comunicarea deficitara in unele cazuri.

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni pe care trebuie sa le iei in considerare daca esti in cautarea unui dermatolog care isi desfasoara activitatea in Arad, in cadrul unei clinici notate pozitiv de alti pacienti. Pretul este un factor important, dar balanta trebuie sa incline in favoarea clinicilor si cabinetelor care se remarca prin calitatea actului medical si prin experienta personalului.