Meniu

Dermatologie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multe persoane constientizeaza importanta consultului dermatologic periodic, in cadrul caruia se depisteaza la timp afectiuni minore sau grave, iar acest lucru motiveaza cresterea interesului pentru serviciile de dermatologie in Bacau.

Pielea este cel mai mare organ al corpului, iar in cadrul unui astfel de control medicul verifica starea acestuia si identifica in timp util eventualele semne ale unei boli. In Bacau, exista clinici moderne unde activeaza medici cu experienta profesionala complexa, pregatiti sa recomande tratamente eficiente fiecarui pacient care le trece pragul.

Top clinici si cabinete de dermatologie in Bacau

Daca locuiesti in Bacau si te afli in cautarea unei clinici de dermatologie sau a unui cabinet, poti sa consulti urmatorul tabel pentru a vedea concret care sunt cele mai bune optiuni pe care le ai la dispozitie. Acesta sintetizeaza informatiile esentiale care te-ar putea interesa despre clinicile respective:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
LaurusMedical
Badge-Specializare-Principala
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Tratamente moderne la standarde europene
 • Medici cu experienta
 • Pret consultatie accesibil
 • Personal amabil si curatenie
 • Uneori programarile se decaleaza
Anastasios
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Medici cu experienta
 • Tratamente moderne
 • Profesionalism si promptitudine
 • Personal amabil si calificat
Constantin Laura
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Servicii complete pentru problemele pielii
 • Aparatura moderna
 • Servicii decontate
 • Pret accesibil
 • Profesionalism si amabilitate
 • Timp de asteptare prea lung
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de servicii calitative de dermatologie in Bacau?

Calitatea serviciilor trebuie sa fie un criteriu de baza atunci cand alegi o clinica de dermatologie, iar Bacau este un judet in care exista unitati medicale ce indeplinesc exigentele pacientilor. In continuare, vor fi prezentate trei dintre variantele de top pe care le au pacientii din acest judet sau din zonele invecinate:

1. LaurusMedical

In Bacau, una dintre optiunile principale pentru dermatologie este LaurusMedical, reteaua nationala de clinici unde se ofera tratamente moderne la standarde europene si care este lider in mai multe domenii, printre care si dermatologia. In cadrul acestei retele de clinici, isi desfasoara activitatea o echipa din care fac parte unii dintre cei mai renumiti medici din Romania. Spitalul LaurusMedical a fost acreditat in urma evaluarii Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate.

In cadrul acestei clinici, pretul pentru o consultatie este de 200 lei.

Pacientii care au venit la aceasta clinica in cautarea unui dermatolog bun in Bacau s-au declarat multumiti de servicii, profesionalismul fiind una dintre calitatile atribuite echipei medicale. Personalul este amabil, empatic si atent, iar curatenia este un aspect foarte apreciat. Faptul ca tratamentele sunt explicate intr-un limbaj simplu, dar clar, contribuie la diminuarea emotiilor pe care pacientii le au inainte de anumite proceduri si investigatii. Exista si pacienti care spun ca sistemul de programari ar putea fi imbunatatit.

Vezi parerile pacientilor despre LaurusMedical
Vezi Pareri

2. Anastasios

O alta optiune foarte buna pentru pacientii din Cluj care trebuie sa mearga la dermatologie este si clinica Anastasios, centru medical in care activeaza o echipa medicala formata din peste 30 de medici cu experienta. Misiunea acestui centru medical este de a ridica standardul serviciilor medicale din Romania la un nivel superior, iar medicii, asistentele si personalul auxiliar isi concentreaza toata atentia pe pacient, folosind tehnologii de ultima ora.

Tariful pentru o consultatie la aceasta clinica este de 200 de lei.

Persoanele care au beneficiat de servicii la aceasta clinica au oferit recenzii in mediul online, in cele mai multe dintre acestea subliniindu-se faptul ca personalul este profesionist si orientat catre nevoile pacientului. Profesionalismul medicilor si promptitudinea de interventie in cazul urgentelor sunt alte aspecte apreciate la colectivul medical. Inclusiv personalul de la receptie este caracterizat ca fiind amabil. Ambientul este placut, iar interventiile sunt explicate pas cu pas.

3. Constantin Laura Andreia

Acest cabinet modern de dermatologie reprezinta una dintre variantele pacientilor din Bacau, aici oferindu-se inca din 2013 si servicii medicale decontate. Se asigura servicii medicale complete pentru orice afectiune de la nivelul pielii, iar in dotarea cabinetului se regasesc si echipamente destinate tratamentelor de estetica medicala.

La acest cabinet, pretul unei consultatii este de 150 de lei. Pentru a beneficia de servicii decontate, pacientii trebuie sa vina cu bilet de trimitere de la medicul de familie si sa prezinte cardul de sanatate.

Cei mai multi pacienti s-au declarat multumiti de serviciile oferite in cadrul acestui cabinet, relatandu-si experienta si in mediul online. Cei mai multi dintre acestia au caracterizat personalul ca fiind rabdator, calm, empatic si atent la nevoile pacientului. Mediul este profesionist, iar interventiile sunt explicate intr-o maniera simpla. Pacientii nu contesta amabilitatea sau pregatirea personalului, insa unii dintre acestia se declara nemultumiti de faptul ca programarile nu se respecta si ca timpul de asteptare este uneori prea lung.

Concluzii

Profesionalismul medicilor si dotarile moderne din cadrul clinicilor sunt doua dintre motivele pentru care se poate afirma ca in Bacau se ofera servicii de dermatologie la standarde inalte. In general, raportul calitate-pret este satisfacator, iar comunicarea eficienta dintre medici si pacienti este un deziderat pe care trebuie sa il indeplineasca orice unitate medicala moderna.