Meniu

Dermatologie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratamentele de dermatologie din sector 5 sunt foarte variate si se adreseaza pacientilor de toate varstele care doresc sa rezolve probleme ale pielii dintre cele mai frecvente sau care se confrunta cu afectiuni mai rare, ce necesita interventii mai complexe si examinare din partea unui specialist cu experienta vasta.

Bolile care se inscriu in sfera dermatologiei sunt numeroase, iar unele dintre ele pot fi tratate usor daca se intervine la timp. Acesta este si motivul pentru care medicii insista ca pacientii sa efectueze regulat consultatii, chiar daca nu se stiu cu probleme de piele, par sau unghii.

Top clinici de dermatologie din sector 5

Daca esti printre persoanele care locuiesc in capitala, sector 5, si care sunt in cautarea unei clinici de dermatologie unde se ofera servicii de calitate si unde personalul medical pune pe primul loc nevoile pacientului, vei gasi in continuare un tabel care isi propune sa ii ajute pe viitorii pacienti sa obtina o imagine de ansamblu asupra alegerilor de top in materie de tratamente dermatologice din aceasta zona a capitalei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dermacare
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Colectiv medical cu experienta
 • Dotari moderne
 • Personal amabil si implicat
 • Curatenie
Dr. Mirela Aursulesei
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Gama variata de investigatii
 • Tarif convenabil
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
MyDerm
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Tratamente din mai multe ramuri ale dermatologiei
 • Tarif accesibil
 • Posibilitatea de efectuare consultatie online
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici de dermatologie din sector 5

Afectiunile dermatologice afecteaza calitatea vietii si se pot agrava in cazul amanarii tratamentului, deci o programare in cadrul unei clinici de dermatologie localizata in sectorul 5 poate fi solutia de care ai nevoie pentru a gestiona si trata o boala care se incadreaza in aceasta sfera medicala, indiferent de stadiul in care se afla. Iata care sunt cele mai reputate clinici din acest sector al Bucurestiului:

1. Clinica DermaCare

O clinica de dermatologie pe care o poti alege din sector 5 este DermaCare, unde se ofera o serie de servicii medicale pentru diverse afectiuni, fiind efectuate in egala masura de proceduri estetice. La aceasta clinica isi desfasoara activitatea o echipa de medici cu experienta, care pun pe primul loc confortul si interesul pacientului. Personalul este la curent cu ultimele tehnici si tratamente din domeniul dermatologiei, participand la programe de calificare profesionala.

In ceea ce priveste tariful unei consultatii dermatologice la aceasta clinica, pretul este de 200 de lei.

Pacientii si-au manifestat multumirea fata de serviciile clinicii si in mediul online, prin recenzii si recomandari. Serviciile sunt de inalta calitate, iar personalul bine pregatit ofera explicatii pacientilor si raspunsuri la orice intrebari, dand dovada de implicare si profesionalism. Raportul calitate pret este apreciat, iar alte aspecte notate pozitiv sunt locatia accesibila a clinicii, curatenia si aparatura performanta din dotare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica DermaCare
Vezi Pareri

2. Dr. Mirela Dana Aursulesei

O alta varianta pe care o ai la dispozitie daca locuiesti in sector 5 si vrei sa mergi la o clinica de dermatologie din apropiere o reprezinta serviciile dr. Mirela Dana Aursulesei, care este specializata in dermato-venerologie si asigura consultatii si investigatii din acest domeniu.

Tariful pentru o consultatie este de 230 de lei.

Majoritatea pacientilor care au notat clinica in mediul online au oferit un calificativ pozitiv. Acestia se declara multumiti de servicii si le recomanda mai departe, mentionand ca au avut o experienta placuta si ca au primit rapid un diagnostic la problema lor.

3. MyDerm

Poti beneficia de servicii de dermatologie la standarde inalte si la MyDerm, care este o alta optiune preferata printre pacientii din capitala, sector 5. Aici, se imbina mai multe ramuri ale dermatologiei (dermato-pediatrie, dermato-cosmetica si dermato-chirurgie), iar personalul care activeaza in cadrul clinicii detine cursuri de specialitate.

Tariful pentru o consultatie dermatologica la aceasta clinica este de 200 lei, existand si optiunea de a face consultatia online. In acest caz, pretul scade la 150 de lei.

Nu foarte multi pacienti si-au exprimat inca parerea despre aceasta clinica in mediul online, insa cei care au facut-o au oferit un calificativ pozitiv si s-au aratat astfel multumiti de serviciile oferite.

Concluzii

Locuitorii din Bucuresti sector 5 au la indemana cateva optiuni de clinici si cabinete de dermatologie situate in apropierea lor, unde medicii au experienta si pot sa recomande tratamente eficiente si sa realizeze interventii simple sau complexe. Daca locuiesti in aceasta zona si cauti o clinica, poti sa te orientezi mai degraba catre una in care raportul calitate pret este convenabil si dotarile sunt moderne, pentru un nivel ridicat de confort si o experienta placuta.