Meniu

Dermatologie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Clinicile si cabinetele de dermatologie din Sector 6, Bucuresti tin pasul cu necesitatile si exigentele actuale, in materie de servicii medicale.

Poti merge la dermatolog in sectorul 6 sau oriunde in tara sa tratezi afectiunile pielii, ale unghiilor, ale parului, iar daca mai exista si specialitatea venerologie in cadrul cabinetului respectiv, poti merge si in cazul in care suferi de boli cu transmitere sexuala. In sectorul 6 sunt cateva locatii la care poti apela pentru un consult de rutina, o urgenta dermatologica sau in cazul in care apare o boala cutanata.

Unde poti merge pentru o consultatie de dermatologie in sector 6, Bucuresti

In acest tabel, poti vedea care sunt clinicile de dermatologie din sectorul 6, Bucuresti, la care poti merge pentru a te trata sau pentru evaluarea sanatatii pielii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Doctor SKiN
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Servicii diverse
 • Profesionalism
 • Personal amabil
 • Aparatura de noua generatie
Mediderm
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal profesionist
 • Echipa numeroasa de medici dermatologi
 • Gama vasta de servicii dermato-venerologice
 • Tratamente eficiente
Dr. Gianina Manea
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii dermato-cosmetice moderne
 • Tratament corect
 • Medic cu experienta
 • Comunicarea deficitara cu pacientii
 • Intarzieri în raport cu orele programate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de dermatologie din sector 6

Pentru a te ajuta sa iei o decizie, atunci cand cauti o clinica dermatologica in sectorul 6, Bucuresti, ti-am pregatit un top 3 din care poti afla informatii importante despre servicii, preturi si personalul medical:

1. Doctor SKiN

La Doctor SKiN sunt oferite diverse servicii pentru sanatatea si frumusetea pielii: consultatii de dermatologie, tratamente faciale si corporale, toate intr-o locatie premium, situata in Drumul Taberei, Sector 6, precum si in locatia din Corbeanca. Centrul este dedicat exclusiv pielii, iar acest lucru inseamna ca din echipa fac parte medici foarte bine pregatiti in aceasta specialitate, precum si aparatura de top, cu ajutorul careia se obtin rezultate relevante.

O consultatie de dermatologie costa intre 100 si 250 de lei.

Comentariile oamenilor cu privire la activitatea acestei clinici sunt unele care lauda personalul medical si atmosfera. Oamenii spun ca se simt ca acasa la clinica Doctor SKiN, intr-un mediu prietenos si relaxat. Exista si nemultumiri, in mediul virtual, care vorbesc despre tratamente care au facut mai mult rau decat bine.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor SKiN
Vezi Pareri

2. Mediderm

O echipa numeroasa de medici dermatologi, care utilizeaza echipamente moderne de investigatie si tratament, cum ar fi electrocautere sau lasere, ofera servicii medicale de top pentru pacientii din Bucuresti si nu numai. Tratamentele aplicate sunt unele pentru o gama vasta de afectiuni: acnee, tumori, alopecie, nevi, boli cu transmitere sexuala. In plus, se efectueaza si excizii, biopsii cutanate sau cauterizari.

Pretul pentru o consultatie de dermatologie la clinica Mediderm este de 200 de lei.

Parerile celor care au trecut pragul clinicii sunt in majoritate laudative, fiind apreciata echipa medicala, care este considerata profesionista. Pacientii au spus ca tratamentele recomandate de specialistii de aici au dat rapid rezultate si ca le-a fost explicat tot ceea ce trebuia sa stie pentru ingrijirea si tratamentul in cazul afectiunilor de care au suferit. Sunt si persoane nemultumite, care spun ca in urma unor proceduri au ramas cu cicatrici sau ca preturile sunt prea mari pentru durata consultatiilor.

3. Dr. Gianina Manea

Cabinetul Medical Individual Dr. Gianina Manea din sectorul 6 al Bucurestiului reprezinta o destinatie de incredere pentru tratarea problemelor dermatologice, oferind servicii specializate si recomandari personalizate pentru ingrijirea si sanatatea pielii. Dr. Gianina Manea nu doar ca se axeaza pe tratamentul problemelor existente, dar si pe promovarea si mentinerea unei pieli sanatoase si frumoase prin educarea pacientilor cu privire la ingrijirea corespunzatoare si prevenirea afectiunilor dermatologice.

Costul unei consultatii in cadrul acestui cabinet de dermatologie din sectorul 6 al Bucurestiului este de 150 de lei.

Opiniile privind activitatea profesionala a doamnei doctor Gianina Manea sunt variate. Unii pacienti au exprimat ca au fost intampinati cu deschidere si amabilitate, iar tratamentele recomandate au fost eficiente, in timp ce altii au mentionat ca medicul a manifestat o atitudine nepotrivita. De asemenea, exista si nemultumiri legate de intarzierile in raport cu orele programate pentru consultatii.

Concluziile noastre

Consultatiile in clinicile de dermatologie in sectorul 6 din Bucuresti, sunt oferite de medici cu experienta. Pacientii sunt multumiti, in ce mai mare parte, de modul cum au fost tratati si de rezultatele obtinute in urma tratamentelor recomandate. Evident ca sunt si nemultumiri in randul oamenilor, asa cum se intampla in orice activitate.

Este important ca inainte de a merge la un cabinet de dermatologie sa te informezi asupra alternativelor, pentru a o putea alege pe cea mai buna pentru tine.