Dermatologie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Clinicile si cabinetele de dermatologie din Sector 6, Bucuresti tin pasul cu necesitatile si exigentele actuale, in materie de servicii medicale.

Poti merge la dermatolog in sectorul 6 sau oriunde in tara sa tratezi afectiunile pielii, ale unghiilor, ale parului, iar daca mai exista si specialitatea venerologie in cadrul cabinetului respectiv, poti merge si in cazul in care suferi de boli cu transmitere sexuala. In sectorul 6 sunt cateva locatii la care poti apela pentru un consult de rutina, o urgenta dermatologica sau in cazul in care apare o boala cutanata.

Unde poti merge pentru o consultatie de dermatologie in sector 6, Bucuresti

In acest tabel, poti vedea care sunt clinicile de dermatologie din sectorul 6, Bucuresti, la care poti merge pentru a te trata sau pentru evaluarea sanatatii pielii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Doctor SKiN
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
50-180 Ron
 • Pret consultatie 50-180 Ron
 • Servicii diverse
 • Profesionalism
 • Personal amabil
 • Aparatura de noua generatie
Mediderm
250 Ron
 • Pret consultatie 250 Ron
 • Personal profesionist
 • Echipa numeroasa de medici dermatologi
 • Gama vasta de servicii dermato-venerologice
 • Tratamente eficiente
Dr. Gianina Manea
230 Ron
 • Pret consultatie 230 Ron
 • Servicii dermato-cosmetice moderne
 • Tratament corect
 • Medic cu experienta
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de dermatologie din sector 6

Pentru a te ajuta sa iei o decizie, atunci cand cauti o clinica dermatologica in sectorul 6, Bucuresti, ti-am pregatit un top 3 din care poti afla informatii importante despre servicii, preturi si personalul medical:

1. Doctor SKiN

La Doctor SKiN sunt oferite diverse servicii pentru sanatatea si frumusetea pielii: consultatii de dermatologie, tratamente faciale si corporale, toate intr-o locatie premium, situata in Drumul Taberei, Sector 6, precum si in locatia din Corbeanca. Centrul este dedicat exclusiv pielii, iar acest lucru inseamna ca din echipa fac parte medici foarte bine pregatiti in aceasta specialitate, precum si aparatura de top, cu ajutorul careia se obtin rezultate relevante.

O consultatie de dermatologie costa intre 50 si 180 de lei, iar tratamentele dermatologice au un cost cuprins intre 15 si 620 de lei.

Comentariile oamenilor cu privire la activitatea acestei clinici sunt unele care lauda personalul medical si atmosfera. Oamenii spun ca se simt ca acasa la clinica Doctor SKiN, intr-un mediu prietenos si relaxat. Exista si nemultumiri, in mediul virtual, care vorbesc despre tratamente care au facut mai mult rau decat bine.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor SKiN
Vezi Pareri

2. Mediderm

O echipa numeroasa de medici dermatologi, care utilizeaza echipamente moderne de investigatie si tratament, cum ar fi electrocautere sau lasere, ofera servicii medicale de top pentru pacientii din Bucuresti si nu numai. Tratamentele aplicate sunt unele pentru o gama vasta de afectiuni: acnee, tumori, alopecie, nevi, boli cu transmitere sexuala. In plus, se efectueaza si excizii, biopsii cutanate sau cauterizari.

Pretul pentru o consultatie de dermatologie la clinica Mediderm este de 250 de lei.

Parerile celor care au trecut pragul clinicii sunt in majoritate laudative, fiind apreciata echipa medicala, care este considerata profesionista. Pacientii au spus ca tratamentele recomandate de specialistii de aici au dat rapid rezultate si ca le-a fost explicat tot ceea ce trebuia sa stie pentru ingrijirea si tratamentul in cazul afectiunilor de care au suferit. Sunt si persoane nemultumite, care spun ca in urma unor proceduri au ramas cu cicatrici sau ca preturile sunt prea mari pentru durata consultatiilor.

3. Dr. Gianina Manea

In Cabinetul Medical Individual Dr. Gianina Manea din sector 6, Bucuresti, sunt tratate problemele dermatologice si sunt oferite cele mai bune recomandari pentru sanatatea si frumusetea pielii.

Pretul unei consultatii, in cadrul acestui cabinet de dermatologie din Bucuresti, sectorul 6, este de 230 de lei.

In legatura cu activitatea profesionala a doamnei doctor Gianina Manea sunt pareri impartite in mediul online. Unii pacienti au spus ca au fost tratati cu deschidere si amabilitate si ca tratamentele propuse au avut efect, iar altii spun ca medicul a avut o atitudine aroganta. Mai sunt nemultumiri legate si de intarzieri fata de orele de programare.

Concluziile noastre

Consultatiile in clinicile de dermatologie in sectorul 6 din Bucuresti, sunt oferite de medici cu experienta. Pacientii sunt multumiti, in ce mai mare parte, de modul cum au fost tratati si de rezultatele obtinute in urma tratamentelor recomandate. Evident ca sunt si nemultumiri in randul oamenilor, asa cum se intampla in orice activitate.

Este important ca inainte de a merge la un cabinet de dermatologie sa te informezi asupra alternativelor, pentru a o putea alege pe cea mai buna pentru tine.