Meniu

Dermatologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

În domeniul dermatologiei, Clujul este una dintre destinatiile favorite din tara. Clinicile de aici sunt dotate cu echipamente si materiale de ultima generatie, creand toate conditiile pentru un act medical de inalta clasa. Dar cei care dau cu adevarat valoare actului medical in sine sunt sunt medicii.

In Cluj Napoca sunt cativa dermatologi, formati pe plan local, dar si absolventi ai unor cursuri sau traininguri efectuate in strainatate. Acesti specialisti, care de cele mai multe ori sunt oameni tineri si cu o abordare noua, isi desfasoara activitatea impecabil, fiind apreciati de pacienti.

Top clinici de dermatologie din Cluj

In cele ce urmeaza, poti vedea un top al celor mai bune si populare clinici de dermatologie din Cluj. Iti poti indrepti atentia catre una dintre acestea, daca ai o problema de sanatate sau daca iti doresti, pur si simplu, un control de rutina la dermatologi buni din Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Anastasios
1 Clinica-Verificata
240 Ron
 • Pret Consultatiei porneste de la 240 Ron
 • Servicii medicale numeroase
 • Echipa de medici primari si specialisti
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
 • Timp mare de asteptare
D6 Dermatologie
2
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Medici cu reputatie in domeniul dermatologiei
 • Curatenie
 • Situata intr-o zona centrala
 • Estetica moderna
Clinica Ana
3
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Doctori dermatologi de renume
 • Servicii de buna calitate
 • Consultatii online
 • Tratamente fara succes
Clinica Optimum
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Solutii medicale moderne
 • Servicii de dermatologie diverse, pentru toate varstele
 • Medici cu experienta
 • Vouchere cadou
 • Consultatie dermatologica de urgenta
 • Nemultumiri legate de tratamente
Derma Elite
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cel mai mare centru laser din Romania
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Dermatologie si estetica
 • Preturi accesibile
 • Nemultumiri legate de consultatii
EXQ Clinic
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Clinica moderna si curata
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Personal amabil
 • Parcare privata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge in Cluj pentru o consultatie de dermatologie

Daca ai facut o simpla cautare pe internet pentru a identifica o clinica de dermatologie din Cluj, cel mai probabil le-ai intalnit pe cele pe care ti le prezentam mai jos.

In aceste clinici isi desfasoara activitatea personal medical bine pregatit, cu experienta de ani buni in dermatologie si care isi practica meseria cu respect si devotament, atat pentru profesie, cat si pentru pacienti.

1. Anastasios

In clinica Anastasios din Cluj Napoca, te poti programa cu incredere la o consultatie de dermatologie. O echipa de medici primari si specialisti, impreuna cu ajutoarele lor de nadejde, este la datorie pentru a te ajuta. Viziunea clinicii este aceea de a le oferi oamenilor acces la servicii medicale de top, printr-o atentie deosebita fata de pacienti. Gama de servicii este una generoasa: consultatie specializata, diagnostic si tratament pentru: acnee, cuperoza, psoriazis, dermatite, dar si pentru bolile dermatologice rare sau unghii incarnate. Se fac de asemenea excizii de chisturi, leziuni, nevi si melanom, dar si electrocauterizari.

O consultatie initiala de dermatologie porneste de la 240 de lei.

Centrul medical este dotat cu cele mai noi tehnologii, iar personalul este atent la parerile si opiniile pacientilor, acestia simtindu-se relaxati cand intra in clinica, bine ingrijiti si avand sentimentul ca se afla acolo unde trebuie pentru a-si rezolva problema. Unii dintre pacienti si-au manifestat insa parerea ca timpul din sala de asteptare este uneori prea mare sau ca au fost tratati superficial.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. D6 Dermatologie & Estetica

In aceasta clinica din Cluj, de dermatologie si estetica, serviciile sunt de o calitate indiscutabila. Fie ca ai nevoie de un consult dermatologic, de un control, de interpretarea rezultatelor, de dermatoscopie sau de diverse interventii, te poti baza ca te afli pe mainile unor specialisti adevarati. Echipa este alcatuita din medici specialisti in dermato-venerologie, printre care se numara: dr. Adrian Ilonca, dr. Ana Baciu, dr. Aura Otava, cu competente in dermatologie clinica si chirurgicala.

Pretul unei consultatii la clinica D6 din Cluj-Napoca este 280 de lei. Tarifele difera insa in functie de serviciul solicitat.

Clinica este situata intr-o zona centrala, iar majoritatea clientilor spun despre ea ca serviciile sunt de calitate, apreciind in acelasi timp si estetica locatiei, dar si atmosfera placuta.

3. Clinica Ana

Cand apare o problema din sfera dermatologiei, in Cluj este un loc perfect in care trebuie sa ajungi. Unul dintre profesionistii reputati din acest domeniu este dr. Ilonca, de la Clinica Ana, medic cu o vasta experienta si cu o dorinta puternica de a ajuta cat mai multi oameni.

Tarifele practicate in cabinetul de dermatologie al dr. Ilonca din Cluj-Napoca sunt in functie de fiecare serviciu, dar pretul pentru o consultatie este 250 de lei. In acest cabinet de dermatologie, programul de consultatii este unul flexibil, iar comunicarea cu pacientii este una eficienta.

Clujenii, dar si pacientii din toata tara care au ajuns la acest cabinet dermatolog din Cluj s-au declarat multumiti ca dr. Ilonca identifica rapid si cu exactitate problema si, prin urmare, si rezultatele tratamentelor sunt foarte bune. Medicul ofera si consultatii online pentru cei interesati. Un program inedit pus la dispozitie in aceasta clinica este acela ca daca pacientii asteapta mai mult de 15 minute sa intre in cabinet, li se ofera gratuit un control dermatoscopic al alunitelor.

4. Clinica Optimum

Clinica de dermatologie Optimum Cluj a aparut din dorinta de a le fi oferite pacientilor acces la tratamente noi si solutii medicale moderne in domeniul dermato-venerologiei si al altor specialitati. Pacientii au acces la o serie de servicii: dermato-venerologie, dermato-pediatrie, dermato-estetica etc. Printre medicii dermatologi care isi desfasoara activitatea aici se numara dr. Cosmina Sandor si dr. Paula Morar.

La clinica Optimum, tarifele difera in functie de serviciu, dar pretul unei consultatii de dermatologie este 250 de lei.

Dupa cum se intampla in cazul majoritatii clinicilor, sunt si pareri pro, dar si contra, in legatura cu serviciile oferite. In timp ce unii pacienti s-au declarat incantati de rezultate, altii au spus ca unele tratamente au fost prea agresive pentru ten. Pentru unele servicii sunt oferite si vouchere cadou. Pacientii care au nevoie de o consultatie dermatologica de urgenta se pot adresa de asemenea acestei clinici.

5. Derma Elite

Derma Elite Cluj este considerat cel mai mare centru laser dermatologic din Romania. Prin tehnologia de ultima generatie, din care face parte si tehnologia laser, sunt tratate la aceasta clinica afectiuni de natura medicala, dar si estetica. Specialistii ce fac parte din echipa Derma Elite sunt tineri si au fost instruiti atat in tara, cat si in strainatate. Sunt tratati aici si nou-nascuti si copii, dar si adulti, cu diverse probleme: tumori cutanate, psoriazis, boli cu transmitere sexuala. Prin intermediul unui aparat FotoFinder ATBM (Automatic Total Body Mapping), ce reprezinta excelenta in dermatoscopia digitala, depistarea precoce a cancerului de piele si a altor anomalii ale pielii este una cat se poate de eficienta si de rapida.

O consultatie de dermatologie la aceasta clinica este 150 de lei.

Persoanele care au fost tratate la Derma Elite si-au manifestat cateva opinii in legatura cu experienta de care au avut parte. Majoritatea au fost multumiti de servicii, dar au fost si pacienti care nu au fost satisfacuti de tratamentele propuse.

6. EXQ Clinic

EXQ Clinic este o clinica specializata in stomatologie din Cluj Napoca, care are in oferta servicii diverse de dermatologie si estetica medicala. Inca de la infiintare, clinica investeste constant in pregatirea profesionala a angajatilor si in aparatura si tehnologii digitale de ultima generatie pentru tratamente performante, personalizate in functie de nevoile fiecarui pacient. In domeniul dermatologiei, poti apela aici la crioterapie cu azot lichid, pentru indepartarea leziunilor cutanate, cauterizari si biopsii cutanate, injectari cu botox si acid hialuronic, in scop cosmetic sau medical, terapia cu PRP, mezoterapie, Dermapen 4 si peeling chimic.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la medicul specialist dermatolog al clinicii vei plati suma de 250 de lei.

Pacientii apreciaza ca EXQ Clinic este o clinica moderna si foarte curata, cu servicii de calitate, medici profesionisti si tratamente eficiente. Totodata, sunt mentionate ca puncte forte ale experientei in aceasta unitate medicala, amabilitatea personalului, preturile accesibile si existenta parcarii private.

Concluziile noastre

Clinicile de dermatologie din Cluj sunt populare in toata tara, din mai multe motive: profesionisti bine instruiti si cu o vasta experienta, aparatura bazata pe tehnologii noi, abordare pro-pacient, ce cresc increderea oamenilor in reusita tratamentelor. Preturile pentru consultatiile si controalele efectuate in aceste clinici nu difera de cele practicate in celelalte orase din tara, dar conditiile oferite sunt unele ce asigura o experienta placuta.