Dermatologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

În domeniul dermatologiei, Clujul este una dintre destinatiile favorite din tara. Clinicile de aici sunt dotate cu echipamente si materiale de ultima generatie, creand toate conditiile pentru un act medical de inalta clasa. Dar cei care dau cu adevarat valoare actului medical in sine sunt sunt medicii.

In Cluj Napoca sunt cativa dermatologi, formati pe plan local, dar si absolventi ai unor cursuri sau traininguri efectuate in strainatate. Acesti specialisti, care de cele mai multe ori sunt oameni tineri si cu o abordare noua, isi desfasoara activitatea impecabil, fiind apreciati de pacienti.

Top clinici de dermatologie din Cluj

In cele ce urmeaza, poti vedea un top al celor mai bune si populare clinici de dermatologie din Cluj. Iti poti indrepti atentia catre una dintre acestea, daca ai o problema de sanatate sau daca iti doresti, pur si simplu, un control de rutina la dermatologi buni din Cluj:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
250 Ron
 • Pret consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale numeroase
 • Echipa de medici primari si specialisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timpul de asteptare este uneori destul de mare
D6 Dermatologie
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Medici cu reputatie in domeniul dermatologiei
 • Este situata intr-o zona centrala
 • Estetica moderna
 • Agenda de programari incarcata
Clinica Ana
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Doctori dermatologi de renume
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Posibilitate de consultatii online
 • Unii spun ca tratamentele nu au avut succes, desi au fost scumpe
Optimum
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Solutii medicale moderne
 • Servicii de dermatologie diverse, pentru toate varstele
 • Medici cu experienta
 • Sunt oferite vouchere cadou
 • Consultatie dermatologica de urgenta
 • Unii nu au fost multumiti de tratamente
DermaElite
Cel-mai-bun-pret
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Cel mai mare centru laser din Romania
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Dermatologie si estetica
 • Preturi accesibile
 • Unii spun ca au fost tratati cu superficialitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge in Cluj pentru o consultatie de dermatologie

Daca ai facut o simpla cautare pe internet pentru a identifica o clinica de dermatologie din Cluj, cel mai probabil le-ai intalnit pe cele pe care ti le prezentam mai jos.

In aceste clinici isi desfasoara activitatea personal medical bine pregatit, cu experienta de ani buni in dermatologie si care isi practica meseria cu respect si devotament, atat pentru profesie, cat si pentru pacienti.

1. Anastasios

In clinica Anastasios din Cluj Napoca, te poti programa cu incredere la o consultatie de dermatologie. O echipa de medici primari si specialisti, impreuna cu ajutoarele lor de nadejde, este la datorie pentru a te ajuta. Viziunea clinicii este aceea de a le oferi oamenilor acces la servicii medicale de top, printr-o atentie deosebita fata de pacienti.

O consultatie initiala de dermatologie costa, la Anastasios, 250 de lei. Gama de servicii este una generoasa: consultatie specializata, diagnostic si tratament pentru: acnee, cuperoza, psoriazis, dermatite, dar si pentru bolile dermatologice rare sau unghii incarnate. Se fac de asemenea excizii de chisturi, leziuni, nevi si melanom, dar si electrocauterizari.

Centrul medical este dotat cu cele mai noi tehnologii, iar personalul este atent la parerile si opiniile pacientilor, acestia simtindu-se relaxati cand intra in clinica, bine ingrijiti si avand sentimentul ca se afla acolo unde trebuie pentru a-si rezolva problema. Unii dintre pacienti si-au manifestat insa parerea ca timpul din sala de asteptare este uneori prea mare sau ca au fost tratati superficial.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. D6 Dermatologie&Estetică

In aceasta clinica din Cluj, de dermatologie si estetica, serviciile sunt de o calitate indiscutabila. Fie ca ai nevoie de un consult dermatologic, de un control, de interpretarea rezultatelor, de dermatoscopie sau de diverse interventii, te poti baza ca te afli pe mainile unor specialisti adevarati. Echipa este alcatuita din medici specialisti in dermato-venerologie, printre care se numara: dr. Adrian Ilonca, dr. Ana Baciu, dr. Aura Otava, cu competente in dermatologie clinica si chirurgicala.

Pretul unei consultatii la clinica D6 din Cluj-Napoca incepe de la 200 de lei. Tarifele difera insa in functie de serviciul solicitat. Fie ca vrei sa monitorizezi anumite leziuni, alunite sau alte probleme dermatologice, fie ca ai nevoie de interventii chirurgicale sau de tratamente inovative, poti gasi in aceasta clinica raspunsul si ajutorul de care ai nevoie.

Clinica este situata intr-o zona centrala, iar majoritatea clientilor spun despre ea ca serviciile sunt de calitate, apreciind in acelasi timp si estetica locatiei, dar si atmosfera placuta.

3. Clinica Ana – Cabinet dermatologie dr. Adrian Ilonca

Cand apare o problema din sfera dermatologiei, in Cluj este un loc perfect in care trebuie sa ajungi. Unul dintre profesionistii reputati din acest domeniu este dr. Ilonca, de la Clinica Ana, medic cu o vasta experienta si cu o dorinta puternica de a ajuta cat mai multi oameni.

Tarifele practicate in cabinetul de dermatologie al dr. Ilonca din Cluj-Napoca sunt in functie de fiecare serviciu, dar pretul unei consultatii incepe de la 200 de lei. In acest cabinet de dermatologie, programul de consultatii este unul flexibil, iar comunicarea cu pacientii este una eficienta. Un program inedit pus la dispozitie in aceasta clinica este acela ca daca pacientii asteapta mai mult de 15 minute sa intre in cabinet, li se ofera gratuit un control dermatoscopic al alunitelor.

Clujenii, dar si pacientii din toata tara care au ajuns la acest cabinet dermatolog din Cluj s-au declarat multumiti ca dr. Ilonca identifica rapid si cu exactitate problema si, prin urmare, si rezultatele tratamentelor sunt foarte bune. Medicul ofera si consultatii online pentru cei interesati.

4. Optimum

Clinica de dermatologie Optimum Cluj a aparut din dorinta de a le fi oferite pacientilor acces la tratamente noi si solutii medicale moderne in domeniul dermato-venerologiei si al altor specialitati. Pacientii au acces la o serie de servicii: dermato-venerologie, dermato-pediatrie, dermato-estetica etc. Printre medicii dermatologi care isi desfasoara activitatea aici se numara dr. Cosmina Sandor si dr. Paula Morar.

La Optimum, tarifele difera in functie de serviciu, dar pretul unei consultatii de dermatologie incepe de la 200 de lei. Pentru unele servicii sunt oferite si vouchere cadou. Pacientii care au nevoie de o consultatie dermatologica de urgenta se pot adresa de asemenea acestei clinici.

Dupa cum se intampla in cazul majoritatii clinicilor, sunt si pareri pro, dar si contra, in legatura cu serviciile oferite. In timp ce unii pacienti s-au declarat incantati de rezultate, altii au spus ca unele tratamente au fost prea agresive pentru ten.

5. DermaElite

DermaElite Cluj este considerat cel mai mare centru laser dermatologic din Romania. Prin tehnologia de ultima generatie, din care face parte si tehnologia laser, sunt tratate la aceasta clinica afectiuni de natura medicala, dar si estetica. Specialistii ce fac parte din echipa DermaElite sunt tineri si au fost instruiti atat in tara, cat si in strainatate.

O consultatie de dermatologie la aceasta clinica are un pret care porneste de la 150 de lei. Sunt tratati aici si nou-nascuti si copii, dar si adulti, cu diverse probleme: tumori cutanate, psoriazis, boli cu transmitere sexuala. Prin intermediul unui aparat FotoFinder ATBM (Automatic Total Body Mapping), ce reprezinta excelenta in dermatoscopia digitala, depistarea precoce a cancerului de piele si a altor anomalii ale pielii este una cat se poate de eficienta si de rapida.

Persoanele care au fost tratate la DermaElite si-au manifestat cateva opinii in legatura cu experienta de care au avut parte. Majoritatea au fost multumiti de servicii, dar au fost si pacienti care nu au fost satisfacuti de tratamentele propuse.

Concluziile noastre

Clinicile de dermatologie din Cluj sunt populare in toata tara, din mai multe motive: profesionisti bine instruiti si cu o vasta experienta, aparatura bazata pe tehnologii noi, abordare pro-pacient, ce cresc increderea oamenilor in reusita tratamentelor. Preturile pentru consultatiile si controalele efectuate in aceste clinici nu difera de cele practicate in celelalte orase din tara, dar conditiile oferite sunt unele ce asigura o experienta placuta.