Meniu

Dermatologie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de dermatologie, in Hunedoara, la cabinetele private, te ajuta sa-ti castigi sau sa-ti mentii sanatatea pielii, a unghiilor sau a parului. Daca tii cont de recomandarile medicale si mergi la doctorul dermatolog cel putin o data pe an, poti depista din timp afectiunile care pun viata in pericol, cum ar fi cancerul de piele.

Tot la dermatolog poti trata si acneea, dar si caderea parului, si unghia incarnata, dar si bolile cu transmitere sexuala. Specialistii din Hunedoara sunt cautati de pacienti din tot judetul care au afectiuni mai mult sau mai putin grave. Daca vei citi in continuare, vei putea descoperi acel cabinet de dermatologie in Hunedoara care sa fie pe placul tau si sa-ti ofere siguranta si incredere.

Vezi detalii despre cabinetele de dermatologie din Hunedoara

In urmatorul tabel am consemnat informatii de interes pentru cei care trebuie sa ajunga la dermatologie in Hunedoara:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Circo Liliana
Badge-Specializare-Principala
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Servicii diverse de dermatologie si venerologie
  • Se efectueaza si biopsii cutanate
  • Oameni multumiti de servicii
Caroll Med
150 Ron
  • Pret consultatie150 Ron
  • Gama vasta de servicii medicale
  • Medici bine pregatitI
  • Personal amabil
  • Nu dispune de locuri de parcare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de dermatologie din Hunedoara

Iata 2 clinici unde poti merge cu incredere la o consultatie de dermatologie in Hunedoara:

1. Dr. Circo Liliana

Dr. Liliana Circo este medic primar dermato-venerolog, ceea ce inseamna ca la cabinetul care-i poarta numele poti merge daca ai o afectiune cutanata, de unghii sau par, dar si in cazul bolilor cu transmitere sexuala. Serviciile oferite in acest cabinet de dermatologie din Hunedoara includ: consultatii de dermatologie sau venerologie, biopsii cutanate, electocauterizari, chiuretarea sau crioterapia leziunilor cutanate, dermatoscopie computerizata, dar si microdermabraziune si dermapen. Dr. Circo a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca.

Tariful unei consultatii este de 150 de lei.

Cei care s-au tratat aici si-au manifestat multumirea pe internet fata de serviciile de care au beneficiat. Atat tratamentele, cat si atitudinea medicului sunt apreciate de oameni.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Circo Liliana
Vezi Pareri

2. Caroll Med

In cadrul acestei clinici, functioneaza mai multe specialitati medicale, printre care si dermato-venerologie. Investitiile in aparatura noua fac ca diagnosticele si implicit tratamentele sa fie corecte. Dar nimic nu ar fi posibil fara medicii de inalta calificare, ce pun accentul pe calitatea serviciilor pe care le ofera.

Pentru o consultatie de dermatologie la acest cabinet, pacientii trebuie sa achite suma de 150 de lei.

In legatura cu activitatea de la acest centru medical din Hunedoara, cativa pacienti si-au exprimat parerea in mediul online. Din review-urile lor reiese ca au fost tratati cu promptitudine si amabilitate, cu profesionalism si empatie. Sunt insa si opinii discordante, care vorbesc despre consultatii superficiale sau despre detalii de ordin administrativ, cum ar fi lipsa locurilor de parcare.

Concluziile noastre

Cei care sunt in cautarea unui cabinet bun de dermatologie in Hunedoara au la dispozitie cateva alternative foarte bune. Este insa de dorit ca oamenii sa ajunga la dermatolog cel putin o data pe an, intr-o vizita de rutina, pentru a-si monitoriza sanatatea pielii in special, dar si pentru a beneficia de cele mai bune sfaturi de ingrijire.