Meniu

Dermatologie pediatrica Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici care sa te ajute cu servicii de dermatologie pediatrica in Brasov? Daca da, atunci orasul iti pune la dispozitie mai multe optiuni in acest sens. Ideal este sa-l programezi pe cel mic la o consultatie de specialitate, pentru ca situatia in care se afla sa fie analizata de un medic cu pregatire si experienta in domeniu.

Exista multe afectiuni ale pielii care apar in mod frecvent la copii si tocmai de aceea, ideal este ca in fiecare oras sa existe o clinica sau un cabinet cu un departament dedicat acestei ramuri. In Brasov ai trei astfel de clinici, care pot ajuta sa afli mai multe despre afectiunea cu care se confrunta copilul tau si ce trebuie sa faci pentru a o remedia in timp util.

Cat costa serviciile de dermatologie pediatrica in Brasov?

Costul serviciilor unui dermatolog pediatru din Brasov variaza in functie de complexitatea cazului pacientului. Inainte de a urma un tratament, cel mic trebuie sa treaca printr-o consultatie, iar pretul acesteia difera si el de la o clinica la alta.

In tabelul de mai jos sunt prezentate preturile de la clinicile la care iti poti duce copilul pentru o consultatie cu un dermatolog:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Patriche
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Consultatie gratuita
Premium Derma
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Conditii optime de confort
 • Gama variata de solutii
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
RMN Diagnostica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domenii
 • Numeroase specializari
 • Contract CAS
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care se ocupa de dermatologie pediatrica in Brasov

In topul de mai jos au fost selectate mai multe clinici la care se efectueaza servicii de dermatologie pediatrica in Brasov. Pentru parinti, unul din cele mai importante aspecte este confortul copilului si de aceea, cabinetul ideal asigura o atmosfera cat mai relaxanta pentru micii pacienti. Alege-l pe cel pe care-l consideri cel mai potrivit pentru cel mic:

1. Dr. Loredana Patriche

Dr. Loredana Patriche este medic primar in dermatovenerologie si presteaza servicii de dermatologie pediatrica la cabinetul sau din Brasov. Experienta vasta in tratarea celor mai diverse boli de natura dermatologica ii permit sa ofere solutii tuturor celor care au nevoie de un plan eficient de tratament. Cu scopul de a oferi pacientilor servicii complete la preturi competitive, Dr. Patriche tine pasul cu noile descoperiri si tratamente in domeniul bolilor dermatologice. Problemele de care se poate ocupa variaza de la cele mai simple, precum acneea, la cele mai rare, care necesita interventii si tratamente complexe. Atmosfera de la cabinet este un placuta in care atat adultii, cat si copiii se pot simti in largul lor. Consultatiile se efectueaza in mai multe locatii, printre care si Policlinica Spitalului Clinic de Copii.

Copiii beneficiaza de consultatii si tratament in mod gratuit.

Persoanele care au beneficiat de serviciile efectuate la cabinetul Dr. Loredana Patriche au apreciat amabilitatea, sprijinul si increderea. In urma consultatiilor, cei mici au primit un plan de tratament adaptat la problemele lor, menit sa-i ajute sa treaca peste ele.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Loredana Patriche
Vezi Pareri

2. Premium Derma

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul medical, specialistii in dermatologie pediatrica din orasul Brasov, de la clinica Premium Derma, dispun de cunostintele necesare pentru a pune la dispozitia pacientilor o gama larga de solutii inovatoare de tratament. Obiectivul clinicii este de a oferi o experienta pozitiva si in acelasi timp, un tratament corespunzator. Echipa medicala are in componenta 10 medici, printre care se afla Dr. Mihaela-Anca Jian si Dr. Diana Mogoreanu, medici primari in dermato-venerologie. Problemele cel mai des intalnite ale pacientilor care apeleaza la serviciile acestei clinici sunt acneea, eczemele, psoriazisul, alunitele etc.

Pretul consultatiei de dermatologie este de 230 de lei.

Consultatiile de la Premium Derma nu dureaza mult si sunt eficiente, intrucat multi pacienti au reusit sa scape de afectiunile dermatologice cu care se confrunta. Chiar si asa, in ciuda serviciilor de calitate, multe persoane au avut parte de o interactiune neplacuta cu personalul de la receptie, ceea ce le-a determinat sa lase o recenzie negativa.

3. RMN Diagnostica

In cadrul polinicii RMN Diagnostica, de partea de dermatologie pediatrica din Brasov se ocupa Dr. Carmen-Beatrice Podoleanu, medic specialist in dermatologie. Pe termen lung, viziunea clinicii este de a se extinde in continuare, astfel incat pacientii sa aiba acces la servicii medicale si tratamente la standarde de inalta calitate. Pacientul se afla mereu in centrul atentiei medicilor, astfel incat planul de tratament pe care il obtine in urma consultatiilor sa fie unul cat mai eficient, care sa dea rezultate in timp util. Clinica are contract CAS, ceea ce permite unui numar mai mare de oameni sa aiba acces la serviciile efectuate in cadrul ei.

Pentru copiii cu varsta de pana la 15 ani, consultatia de dermatologie costa 200 de lei.

Pe partea de dermatologie cu Dr. Podoleanu, persoanele care au optat pentru servicii marturisesc ca au fost la mai multe consultatii in care programarile s-au respectat si in care au beneficiat de atentia medicului specialist, care a oferit explicatii pe intelesul lor. Din pacate, lucrurile nu stau la fel de bine cu personalul de la receptie, care nu este bine organizat.

Concluzii

In final, daca cel mic se confrunta cu o afectiune de piele care nu-i da pace, o consultatie de specialitate la o clinica de dermatologie pediatrica din Brasov poate fi solutia de care are nevoie. Responsabilitatea dermatologului este de a analiza situatia si daca e cazul, de a oferi un plan de tratament pe masura.