Meniu

Dermatologie pediatrica Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele de piele sunt frecvente inclusiv in randul copiilor, asa ca daca vrei sa te adresezi unui cabinet de dermatologie pentru copii in sectorul 2 poti sa alegi unul dintre medicii cu experienta in acest domeniu, care pot sa recomande un tratament potrivit pentru afectiunea copilului tau.

In acest articol, vei afla mai multe informatii despre activitatea unuia dintre cei mai reputati medici din capitala, sectorul 2, atunci cand vine vorba despre consultatii si tratamente din sfera dermatologiei pentru copii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Nicoleta Badut
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Tratamente eficiente
  • Experienta vasta
  • Rabdare si amabilitate
  • Comunicare eficienta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun cabinet de dermatologie pentru copii din sectorul 2?

Daca locuiesti in sectorul 2 al capitalei si te afli in cautarea unui cabinet de dermatologie pentru copii, in continuare poti vedea care este cea mai buna optiune si cateva dintre motivele pentru care sa alegi acest medic:

Dr. Nicoleta Badut

Dr. Nicoleta Badut isi desfasoara activitatea in cadrul unui cabinet de dermatologie pentru copii situat in sectorul 2 si are un parcurs profesional remarcabil, cu multi ani de experienta. A absolvit Facultatea de Pediatrie Bucuresti in 1978 si a obtinut titlul de medic primar in dermatologie in anul 2002. Lucreaza in sfera dermatologiei pentru copii de 24 ani si de 18 ani in pediatrie. 

Pretul unei consultatii este de 100 lei.

Datorita experientei in pediatrie si a tratamentelor moderne pe care le asigura micutilor pacienti, dr. Nicoleta Badut este foarte apreciata in randul parintilor, care o recomanda si o descriu ca fiind o persoana rabdatoare, comunicativa si dedicata profesiei. Acestia spun ca li s-au recomandat tratamente nu foarte costisitoare si eficiente. Un alt aspect notat pozitiv il reprezinta disponibilitatea de a explica toate etapele tratamentului.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Nicoleta Badut
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru un control de rutina al micutului sau pentru tratarea unei afectiuni de la nivelul pielii, unghiilor sau parului, te poti adresa cu incredere cabinetului de dermatologie pentru copii din Bucuresti, sector 2. Pacientii sunt tratati cu grija si atentie, iar parintii beneficiaza de toate informatiile de care au nevoie privind diagnosticul si tratamentul.