Dermatologie pediatrica Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Existenta unui medic pediatru la cabinetele de dermatologie pentru copii din sectorul 3 este esentiala, intrucat doar ei au pregatirea necesara pentru a-i trata pe cei mici intr-un mod cat mai placut. Tehnicile utilizate au fost concepute tocmai cu scopul de a-i ajuta pe micii pacienti sa se simta in siguranta in timpul controlului, astfel incat tratamentul sa se desfasoare in conditii normale, iar rezultatele obtinute sa fie cele anticipate.

Persoanele interesate isi pot duce copiii in sectorul 3, unde vor gasi o gama variata de tratamente dermatologice, astfel incat pielea lor sa isi recapete aspectul sanatos.

Cat costa o consultatie dermatologica pentru copii in sectorul 3?

Inainte de a urma un tratament, cei mici trebuie dusi la o consultatie dermatologica pentru copii in sectorul 3, unde vor gasi un personal amabil, gata sa faca fata oricarei provocari. Tabelul de mai jos poate fi folosit, astfel incat parintii sa-si faca o idee despre suma de bani pe care o vor achita:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Raluca Iliescu
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Ampla experienta in domeniu
  • Medic specialist
  • Gama variata de tratamente
  • Nu toti pacientii au obtinut rezultatele pe care le doreau
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce cabinet te poti duce pentru o consultatie dermatologica pentru copii in sectorul 3?

Cu scopul de a trata bolile de piele, serviciile de dermatologie pentru copii din sectorul 3 vin in ajutorul parintilor care sunt in cautarea de solutii pentru a-i trata pe micii pacienti:

Dr. Raluca Iliescu

Parintii care vor sa-i duca pe cei mici la o consultatie de dermatologie pediatrica in sectorul 3, vor gasi serviciul de care au nevoie la cabinetul dr. Raluca Iliescu. Printre bolile de piele tratate in mod frecvent la cabinet se numara acneea, rozaceea, infectiile pe piele sau membrane mucoase, alergiile, psoriazisul etc. Consultatia la cabinet este esentiala pentru a clarifica si confirma diagnosticul, iar pacientii beneficiaza de confidentialitate absoluta.

Pretul pentru o consultatie dermatologica incepe de la 200 de lei.

Aspectele pe care le apreciaza cel mai mult pacientii care au vizitat cabinetul dr. Raluca Iliescu sunt eficienta, abilitatile de comunicare si profesionalismul. Au exista si cazuri in care pacientii au venit la cabinet, dar tratamentul care le-a fost recomandat nu a avut rezultatele la care se asteptau.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Raluca Iliescu
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, bolile de piele nu trebuie trecute cu vederea, iar cabinetele de dermatologie pentru copii din sectorul 3 vin in ajutorul parintilor in acest sens. Dupa o consultatie, ei vor afla care este cel mai bun tratament pentru copil, astfel incat afectiunea sa nu se inrautateasca, ci sa fie controlata si chiar eliminata.