Meniu

Dermatologie pediatrica Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru micutii din Bucuresti care se confrunta cu probleme de piele, o consultatie de dermatologie pentru copii, in sector 4, este primul lucru pe care trebuie sa-l ia in considerare parintii lor.

Specialistii spun ca afectiunile cutanate trebuie tratate de la primele semne, asa ca daca observi: cruste in cap, inflamatii la nivelul pielii, pustule, leziuni uscate, acnee sau alte probleme cutanate, nu ezita sa faci o programare la dermatologul pediatru si sa te prezinti cu copilul la o consultatie!

Cat costa o consultatie de dermatologie pentru copii in sectorul 4

In Bucuresti, in sectorul 4, mai exact, pretul unei consultatii de dermatologie copii variaza, in functie de diversi factori. De exemplu, la o clinica buna, media se situeaza in jurul a 200 de lei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Derm-One
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Dermatologie pentru copii si adulti
  • Cadre medicale cu experienta
  • Oferta vasta de servicii: dermatologie, venerologie, dermatologie estetica
  • Dermatoscopii
  • Biopsii cutanate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinica din Bucuresti unde poti merge cu copilul la dermatologie in sectorul 4

Fiecare parinte isi doreste sa-si trateze copilul intr-o clinica buna de dermatologie pentru copii, iar in sectorul 4 acest lucru este posibil, pentru ca exista o clinica bine cotata, in care copiii si adultii sunt tratati cu toata atentia. Iata despre ce clinica este vorba:

Derm-One Clinic

Clinica Derm-One ofera servicii de dermatologie pentru copiii si adultii din sectorul 4 si nu numai. Procedurile si tratamentele vizeaza: dermatologia medicala si interventionala, venerologia, dar si estetica medicala. Echipa medicala este alcatuita din patru specialisti cu experienta, printre care  dr. Mihai Lupu, medic specialist in dermato-venerologie si estetica medicala si doctor in stiinte medicale. In cabinete se pot efectua: dermatoscopii, electrocauterizari, drenaj acnee, excizii de chisturi, leziuni tegumentare, cicatrici, lipom si se pot preleva biopsii cutanate.

Pretul pentru o consultatie la medicul specialist, in care se stabileste un diagnostic si se ofera tratamentul aferent, este de 200 de lei, iar durata este de 20 de minute.

Cei care au impartasit pe internet din experientele traite in clinica Derm-One Clinic, din sectorul 4, vorbesc in review-uri despre cadre medicale de exceptie si servicii ireprosabile. Desi unii se autointituleaza „destul de pretentiosi”, spun ca abordarea unor medici de la aceasta clinica a fost de bun augur, iar tratamentele primite au avut rezultatele dorite. Calitatile pe care le-au remarcat pacientii cel mai mult au fost: grija fata de nevoile lor, comunicarea deschisa, precizia si profesionalismul medicilor dermatologi.

Vezi parerile pacientilor despre Derm-One Clinic
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru cei care trebuie sa ajunga intr-un cabinet de dermatologie pentru copii din sectorul 4, clinica prezentata in acest articol este o optiune buna, avand in vedere ca medicii sunt bine pregatiti si au o experienta bogata in acest domeniu. In plus, investitiile in aparatura, materiale si instrumentar de ultima ora fac diferenta, pentru ca diagnosticarea si interventiile sunt fara durere, confortabile si eficiente in lupta cu diversele afectiuni cutanate.