Meniu

Dermatologie pediatrica Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii care trec pragul cabinetelor de dermatologie pediatrica din Bucuresti, sector 5 sunt bebelusi, copii sau adolescenti cu diverse probleme de sanatate: dermatita de scutec, dermatita atopica, dermatita seboreica, veruci, urticarie,  acnee, dermatita de contact, infectii virale sau bacteriene. In respectivele cabinete, pacientii sunt consultati pe indelete,  beneficiaza de eventuale investigatii cu aparatura de ultima generatie si primesc tratamentul necesar. Uneori, medicii dermatologi sau dermato-venerologi solicita efectuarea altor analize sau proceduri pentru a stabili un tratament cat mai exact. 

Sunt doua clinici private cu servicii de dermatologie pediatrica in sectorul 5 din Bucuresti. In acest articol iti facem cunostinta cu ele si cu medicii dermatologi care activeaza in cadrul lor, pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, cand vine vorba de sanatatea pielii copiilor si adolescentilor. 

Afla pretul unei consultatii de dermatologie pediatrica in Bucuresti, sector 5!

Pretul consultatiei de dermatologie pediatrica variaza in Bucuresti, sectorul 5, din diverse motive. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt aceste tarife, astfel incat sa-ti stabilesti bugetul necesar!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Marinescu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic dermatolog cu experienta
 • Consultatii dermatologice pentru copii de peste un an si adulti
 • Consultatii la cabinet sau prin telemedicina
 • Servicii decontate de CNAS
 • Conditii moderne si potrivite pentru copii
 • Numeroase specialitati medicale si de recuperare destinate copiilor
 • Dermatoscopii, electrocauterizari, excizii
MyDerm
260 Ron
 • Pret Consultatie 260 Ron
 • Dermato-pediatrie, dermato-cosmetica, dermato-chirurgie
 • Medic primar dermato-venerolog, doctor in medicina
 • Consultatii in cabinet sau online
 • Dermatoscopie si tricoscopie
 • Curatenie impecabila
 • Prelevari biopsie
 • Diverse proceduri de tratament dermatologic
 • Personal amabil si profesionist
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici cu cabinete de dermatologie pediatrica in Bucuresti, sectorul 5

In cele doua cabinete private de dermatologie pediatrica din Bucuresti, sector 5 sunt puse la dispozitie servicii pentru copii, dar si pentru adulti. Afla, in continuare, mai multe informatii importante despre aceste clinici, despre cabinetele de dermatologie si despre medicii specializati in dermatologie pediatrica. 

1. Dr. Anne Marie Marinescu

In cadrul Clinicii MedicLine din sectorul 5, Bucuresti activeaza dr. Anne Marie Marinescu, medic primar dermatologie. Dr. Marinescu este in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, astfel ca poti beneficia de consultatii decontate, pe baza biletului de trimitere. De asemenea,  medicul ofera si consultatii prin telemedicina. In cadrul cabinetului, pacientii, care pot fi atat copii de peste un an, cat si adulti, au la dispozitie numeroase servicii: dermatoscopie, electrocauterizare, excizie dermatologica, peeling, tratament pentru veruci plantare sau pentru unghii incarnate. La MedicLine mai sunt disponibile si alte specialitati pentru copii: chirurgie, cardiologie, neurologie, ortopedie, pneumologie, psihiatrie, gastroenterologie si numeroase servicii pentru adulti.

Pretul consultatiei de dermatologie pediatrica este de 250 de lei. 

Medicii de la Clinica MedicLine sunt apreciati pentru pregatirea, implicarea si pasiunea cu care isi desfasoara activitatea. Bucurestenii sustin ca sistemul de programari online al acestei clinici functioneaza foarte bine si ca in cabinete se remarca atmosfera placuta si curatenia, conditiile fiind foarte bune atat pentru bebelusi si copii, cat si pentru adulti. Un alt aspect pozitiv punctat de pacienti este diversitatea serviciilor medicale si de recuperare, pentru toate varstele.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Anne Marie Marinescu
Vezi Pareri

2. MyDerm

La MyDerm, in sectorul 5 din Bucuresti, ai acces la consultatii de dermatologie pediatrica, consultatii de dermato-cosmetica sau de dermato-chirurgie. Pe langa consultatii, in cabinet se mai efectueaza investigatii precum: dermatoscopie, tricoscopie, lampa Wood, dar si proceduri de tratament: mici interventii chirurgicale, electrocauterizari, prelevari biopsie. Dr. Adina Dobritoiu este medic primar dermato-venerolog, doctor in medicina si membra a Societatii Europene de Dermatologie si Venerologie, precum si a Societatii Romane de Dermatologie.  Datorita faptului ca unele dintre afectiuni dermatologice pot fi diagnosticate si prin vizualizarea aspectului leziunilor, medicul a implementat si un serviciu de telemedicina, prin care ofera ajutor pacientilor care nu se prezinta in cabinet si care aleg sa-si evalueze online sanatatea pielii. 

Pentru o consultatie de dermatologie pentru copii sau adulti, tariful este de 260 de lei.

Pacientii care au optat pentru serviciile clinicii MyDerm au ramas impresionati de amabilitatea personalului si de pregatirea dr. Adina Dobritoiu. Bucurestenii au notat in recenzii ca sunt multumiti si de serviciul de evaluare online, util atat in cazul persoanelor foarte ocupate, cat si al pacientilor nedeplasabili. 

Concluziile noastre

Serviciile private de dermatologie pediatrica din Bucuresti, sectorul 5, sunt oferite in doua clinici moderne, de catre medici dermatologi cu o experienta vasta. Acesti profesionisti lucreaza cu aparatura performanta, pentru diagnosticarea, monitorizarea si tratarea afectiunilor pielii la copii sau adulti.