Meniu

Dermatologie pediatrica Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti sunt necesare servicii medicale de dermatologie copii in sector 6, Bucuresti? Articolul informativ pe care tocmai ce il parcurgi te va ajuta sa identifici clinica de care ai nevoie! Vei reusi astfel sa te adresezi unor medici cu experienta, care iti vor trata copilul in cele mai bune conditii.

Pentru Bucuresti, iti va fi facil sa te adresezi unei clinici din proximitatea locuintei, respectiv sectorul 6, avand in vedere traficul infernal in care ar trebui sa te angrenezi, in caz contrar, capitala fiind impartita in mai multe sectoare.

Cele mai bune clinici cu servicii de dermatologie copii in sector 6 Bucuresti

Atunci cand esti in cautarea serviciilor de dermatologie pentru copii in sector 6 este recomandat ca pe langa calitatea actului medical, sa urmaresti si accesibilitatea clinicii in ceea ce priveste preturile. In tabelul de mai jos vei gasi informatia care te intereseaza:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Rosana Medical
Clinica-Verificata
120 Ron
  • Pret Consultatie 120 Ron
  • Sala de mici interventii chirurgicale
  • Gama variata de tratamente
  • Colaborare CAS
  • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Variante optime pentru servicii de dermatologie copii in sector 6 Bucuresti

Tratamentele de dermatologie pentru copii in sector 6 sunt optim oferite in cadrul clinicii prezentate mai jos:

Rosana Medical

In scopul de a avea acces la cele mai bune tratamente dermatologice pentru copii in sectorul 6, parintii ii pot duce pe cei mici la Rosana Medical, o policlinica moderna, cu medici experimentati si dotata cu cele mai noi aparate medicale. In acest fel, pacientii vor beneficia de investigatii de specialitate exacte si de tratamente profesioniste. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea Dr. Camelia Vasu, medic primar in dermato-venerologie si oricine poate beneficia de serviciile pe care le ofera indiferent de varsta. 

Pretul unei consultatii este de 120 de lei, dar pacientii care vin cu bilet de trimitere, vor putea beneficia de serviciu gratuit.

La capitolul servicii, majoritatea persoanelor au adus cuvinte de lauda activitatii clinicii Rosana Medical Valea Oltului, mai ales in ceea ce priveste eficienta si amabilitatea. Totusi, exista si pacienti care au avut o interactiune mai putin placuta cu personalul de la receptie, iar programarile nu sunt intotdeauna respectate din cauza aglomeratiei.

Vezi parerile pacientilor despre Rosana Medical
Vezi Pareri

Concluzii

Prin urmare, parintii ii pot duce pe cei mici la o consultatie de dermatologie pentru copii in sectorul 6, unde medicul specialist o sa afle mai multe despre cazul pacientului si care este cel mai eficient plan de tratament pe care il poate recomanda. Bolile de piele nu afecteaza doar increderea in sine pe care o are o persoana, ci si sanatatea ei, asa ca nu trebuie niciodata ignorate.