Meniu

Dermatologie pediatrica Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de dermatologie pediatrica in Bucuresti se afla in atentia unui numar foarte mare de parinti, care pun pe primul loc sanatatea copiilor si doresc sa ii programeze la un medic bun din aceasta sfera medicala de fiecare data cand cei mici prezinta un simptom care ar putea sa indice debutul unei afectiuni a pielii, mucoaselor, unghiilor sau parului.

Ingrijorarea parintilor este fireasca, la fel si dorinta de a se indrepta catre cea mai buna clinica aflata in apropierea lor. In capitala Romaniei exista suficiente astfel de locuri in care profeseaza echipe de medici inalt calificati, cu o reputatie buna si in cabinetele carora se asigura o varietate de tratamente si investigatii pentru copii.

Top clinici de dermatologie pediatrica in Bucuresti

Daca locuiesti in Bucuresti si vrei sa alegi cea mai buna clinica de dermatologie pediatrica pentru copilul tau, este posibil sa te intereseze care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie. Nu este suficient sa faci o cautare pe Google pentru o decizie atat de importanta, ci este nevoie de o documentare ceva mai detaliata. Acest tabel sintetizeaza variantele de top in randul locuitorilor din Bucuresti care au vizitat deja o astfel de clinica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Leventer
Clinica-Verificata
210-642 Ron
 • Pret consultatie 210-642 Ron
 • Varietate de servicii din sfera dermatologiei
 • Diversitate de consultatii
 • Personal profesionist si empatic
 • Dotari moderne
Derma Expert
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Personal cu pregatire continua
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si profesionist
 • Atmosfera placuta
Derma360
230-250 Ron
 • Pret consultatie 230-250 Ron
 • Personal cu experienta
 • Act medical de calitate
 • Personal amabil
 • Curatenie si preturi rezonabile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica de dermatologie pediatrica in Bucuresti?

Urmatorul clasament se adreseaza persoanelor care locuiesc sau care planifica sa mearga in Bucuresti pentru servicii de dermatologie pediatrica si surprinde nume de clinici reputate, in care isi desfasoara activitatea medici cu experienta si pregatire vasta in diagnosticarea si tratarea afectiunilor dermatologice la copii:

1. Dr. Leventer Centre

Parintii din Bucuresti pot lua in calcul si clinica Dr. Leventer Center, unde vor gasi o lista complexa de servicii dermatologice, printre care si dermatologie pediatrica. In cadrul acestui centru de excelenta in probleme cutanate sunt identificate tratamentele potrivite pentru pacientii de orice varsta, fiind gestionate mai mult de 3.000 de boli din aceasta ramura a medicinei. La aceasta clinica, se afla in prim plan experienta colectivului medical si inovatia permanenta.

Aici se efectueaza mai multe tipuri de consultatii dermatologice, la medic primar, medic specialist sau la dr. Mihaela Leventer, sub indrumarea careia se desfasoara activitatea din clinica. Preturile arata astfel: pentru dermatologie clinica, pret de 265 lei la medic primar, 210 lei la medic specialist si 642 lei la dr. Mihaela Leventer. Pentru dermato-oncologie, pret de 245 lei la medic primar, 185 lei la medic specialist si 374 lei la dr. Mihaela Leventer. Pentru dermatoestetica, tariful este de 265 de lei la medic primar, 210 lei la medic specialist si 642 lei la dr. Mihaela Leventer.

Pacientii au declarat ca au plecat din clinica cu problemele rezolvate sau cu tratamente care au functionat pentru afectiunea lor, relatandu-si experientele pe internet si caracterizand personalul din aceasta clinica drept profesionist, empatic, atent, interesat de nevoile si sanatatea pacientului. Clinica este ingrijita, iar aparatura din dotare este moderna. Inclusiv personalul de la receptie este apreciat pentru amabilitatea sa. Putini pacienti s-au aratat nemultimiti de modul in care sunt efectuate programarile si au mentionat ca sunt dezamagiti de experienta avuta. De altfel, unii dintre ei spun ca au asteptat prea mult pentru consultatie si ca pretul este mare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Leventer Centre
Vezi Pareri

2. Derma Expert

Iti doresti sa gasesti un medic cu experienta vasta in dermatologie pediatrica si locuiesti in Bucuresti? Derma Expert este una dintre alegerile de top in acest sens, fiind un centru de excelenta care asigura diverse tratamente din sfera dermatologiei. Personalul medical din aceasta clinica are o experienta vasta in domeniu si continua sa o consolideze prin participarea constanta la training-uri de specialitate internationale. De asemenea, in aceasta clinica se pune accent pe studiile realizate la nivel intern, in vederea testarii eficientei tratamentelor.

In ceea ce priveste tariful pentru o consultatie, acesta este de 40 de euro.

Parerile pacientilor reflecta faptul ca acestia sunt multumiti de calitatea actului medical si ca recomanda serviciile clinicii si altor persoane. Profesionalismul, rabdarea, implicarea, amabilitatea si pregatirea sunt principalele caracteristici atribuite colectivului medical si administrativ. In plus, atmosfera este una placuta, iar clinica este foarte moderna.

3. Derma360

O optiune foarte buna pe care o poti alege daca iti doresti ca micutii tai sa beneficieze de tratamente calitative de dermatologie pediatrica si locuiti in Bucuresti este Derma360, o clinica in cadrul careia se functioneaza dupa un principiu care imbina cercetarea stiintifica cu cercetarea clinica. Colectivul care profeseaza la aceasta clinica are experienta vasta, reunita pentru a oferi pacientilor un act medical la standarde inalte. Cu ani de studiu desfasurati pe 3 continente si in spitale din Paris sau Genova, echipa de medici specialisti si primari ofera servicii complexe pentru afectiuni comune sau rare.

La aceasta clinica, pretul pentru o consultatie la medic specialist este de 230 lei, iar la medic primar 250 de lei. De mentionat este faptul ca nu sunt incluse dermatoscopie, tricoscopie sau examen cu lampa Wood in pretul consultatiei.

Serviciile oferite in cadrul clinicii sunt de inalta calitate, tratamentele sunt eficiente, medicii sunt implicati, amabili, rabdatori si atenti, dupa cum reiese din parerile pacientilor exprimate in mediul online, unde multe persoane se indreapta inainte de a alege o unitate medicala. Personalul de la receptie este politicos, clinica este curata, iar raportul calitate pret este satisfacator. Pregatirea colectivului medical si profesionalismul acestora sunt doua calitati apreciate.

Concluzii

Asadar, pe langa personalul medical cu experienta si dotarile moderne din cadrul unei clinici de dermatologie pediatrica situata in Bucuresti, poate fi importanta si atmosfera din cadrul acesteia, mai ales pentru ca multi dintre copii nu sunt familiarizati cu mediul spitalicesc si trebuie sa se simta confortabil.

Capitala Romaniei este gazda a suficiente clinici in care primeaza un act medical de calitate si unde copiii pot beneficia de tratamente adaptate varstei si afectiunii cu care se prezinta in cabinetul medicului.