Meniu

Dermatologie pediatrica Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un cabinet de dermatologie pediatrica in Cluj poate fi oricând solutia pentru problemele de sanatate ale copiilor legate de piele. Tegumentul celor mici poate fi adesea agresat de factorii de mediu si poate reactiona sever din cauza imunitatii scazute, la aceasta varsta. Pielea copiilor și afecțiunile dermatologice ale acestora pot avea caracteristici diferite fata de problemele similare ale pacientilor de varsta adulta.

De aceea, pentru locuitorii orasului din inima Transilvaniei, competenta pentru astfel de probleme medicale revine unui dermatolog pediatru Cluj, specialist care activeaza in mai multe cabinete si clinici de top.

Unde poti gasi dermatologie pediatrica in Cluj?

Serviciile de dermatologie pediatrica din Cluj trebuie sa tina cont de parintii copiilor care dezvolta diverse afectiuni dermatologice si care doresc rezolvarea cat mai rapida a problemelor, astfel incat cel mic sa scape de orice neplacere, de orice durere si disconfort. Un bun dermatolog copii Cluj care sa ia in consideratie toate aceste aspecte poate fi gasit la una dintre clinicile cu servicii de cea mai buna calitate in dermatologie pediatrica, din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Bright Skin
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal amabil
 • Comunicare profesionala
 • Consultatii de calitate
 • Rabdarea, grija si atentia fata de copii a medicilor
Clinica Optimum
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea intregului personal
 • Grija si empatie fata de pacienti
 • Ambient placut, locuri de parcare sufieciente
 • Superficialitate in aplicarea unor tratamente dermato-cosmetice
Centrul de Pediatrie
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Ambient placut, care incanta copiii
 • Medici amabili si empatici
 • Disponibilitatea programarilor in termen scurt
 • Superficialitatea unora dintre medici
 • Raceala si lipsa de rabdare fata de copii a unor anumiti medici
Derma Elite
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Interior placut, elegant
 • Clinica amplasata in centrul orasului
 • Locuri de parcare suficiente
 • Personal amabil, profesionist
 • Tratamente la standarde europene
 • Respectarea programarilor ar putea fi imbunatatita
 • Superficialitatea unora dintre medici
Raderm
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism si competenta din partea medicului
 • Rezolvarea unor probleme medicale dificile
 • Programari clare, respectate cu punctualitate
 • Unii pacienti acuza ambiguitatea tarifelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor care ofera servicii de dermatologie pediatrica in Cluj

Consultand clasamentul cabinetelor de dermatologie pediatrica din Cluj, identificarea medicului potrivit si a clinicii unde poate fi gasit nu vor mai fi probleme care consuma timp si energie, iar alegerea poate fi facuta usor in functie de persoana dermatologului pediatru din Cluj, de accesibilitatea locatiei, de preturi si de parerile parintilor ai caror copii au fost tratati acolo.

1. Bright Skin

In cabinetul medical Bright Skin se pot accesa servicii de dermatologie pediatrica in Cluj. In cabinetul din Cluj-Napoca, precum si in cel din Floresti, isi ofera serviciile cinci medici specialisti in dermato-venerologie, unii dintre acestia avand competenta si experienta in dermatologia pediatrica si problemele de piele ale copiilor inca de la nastere. Cele doua cabinete efectueaza si proceduri si interventii de dermatologie cosmetica si de chirurgie plastica si reparatorie. De asemenea, pacientii pot conta pe sistemul de consultatii online.

Pentru o consultatie de dermatologie, parintii micilor pacienti vor plati 200 lei, iar pentru un control, 100 lei. Dematoscopia are un tarif de 200 lei.

Clientii se declara multumiti de serviciile de dermatologie ale cabinetului din Cluj si remarca amabilitatea personalului, comunicarea profesionala si consultatiile de calitate. Rabdarea medicului, grija si atentia fata de copii, amintite in recenzii, sunt cu siguranta criterii care vor incanta orice parinte.

Vezi parerile pacientilor despre Bright Skin
Vezi Pareri

2. Clinica Optimum

La clinica Optimumj se pot accesa servicii de dermatologie pediatrica in Cluj, in cadrul unei clinici moderne, dotate cu aparatura de calitate si personal alcatuit din medici experti în profesie. Intr-un cadru favorabil unui act medical de inalta tinuta se ofera pacientilor tratamente si solutii medicale in domeniile: dermato-venerologie, ginecologie, chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reparatorie.

O consultatie dermatologica are un pret de 200 lei si include si controlul efectuat in termen de o luna de la prima vizita. In afara acestei luni de gratuitate, controlul se va plati cu suma de 100 lei. In regim de urgenta, consultatia are un tarif de 240 lei la aceasta clinica din Cluj.

Pacienții sunt în general multumiti de serviciile clinicii, pe care o recomanda pentru profesionalismul medicilor, amabilitatea intregului personal, un act medical caracterizat de grija si empatie fata de pacient. De asemenea, sunt remarcate ambientul placut, prietenos si locurile de parcare suficiente. Exista si pacienti care sustin ca au fost tratati cu superficialitate, iar tratamentele dermatocosmetice au lasat pete pe piele.

3. Centrul de Pediatrie

O consultatie de dermatologie pediatrica se poate realiza si la Centrul de Pediatrie. Clinica dispune de trei cabinete medicale in Cluj-Napoca (Nemo, Mario si Lego), specializate pe problemele copiilor si aduce un concept medical pe piata serviciilor de sanatate, acela al consultatiilor la domiciliu, apreciate atat de copii, cat si de parintii acestora.

Tarifele centrului sunt afisate pe site-ul acestuia. O consultatie dermatologica la cabinet are un pret de 210 lei, iar pentru control (revenirea la cabinetul aceluiasi medic in termen de 5 zile de la prima consultatie) se va achita un tarif de 160 lei. Dermatoscopia are pretul de 50 lei.

Parerile clientilor sunt in mare proportie favorabile si depind de medicul la care s-a realizat consultatia, diagnosticul si tratamentul. Recenziile pozitive remarca ambientul placut, care incanta copiii si ii fac sa se relaxeze si sa coopereze. De asemenea, sunt apreciate caldura, amabilitatea si empatia personalului. Un alt aspect pozitiv este legat de disponibilitatea pentru consultatii in comparatie cu alte clinici unde se asteapta mai mult pentru o programare. Exista si multi parinti care reclama superficialitatea unora dintre medici, raceala acestora si lipsa de rabdare fata de copii.

4. Derma Elite

Clinica Derma Elite din Cluj dispune de aparatura de ultima generatie si personal instruit cu ajutorul carora se ofera servicii si tratamente avansate de dermatologie generala,  dermatologie pediatrica, dermatologie estetica si chirurgie plastica. In cabinetele medicale ale centrului sunt tratate atat bolile de piele si imperfectiunile adultilor, cat si afectiunile copiilor incepand cu primele zile de viata si pana in adolescenta.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web, pentru fiecare sectiune si procedura in parte. O consultatie dermatologica ii va costa pe parinti 150 lei, iar pentru un control (in interval de o luna după consultatie), acestia vor plati 70 de lei. Se poate beneficia si de o consultatie de urgenta, pentru care se va achita suma de 200 lei.

In general, pacientii sunt multumiti de tratamentul cu care au fost intampinati la aceasta clinica. Ei apreciaza interiorul placut, elegant, accesibilitatea clinicii, amplasate central in Cluj, cu locuri de parcare la dispozitie. Personalul medical este caracterizat ca fiind amabil, profesionist, iar tratamentul ca fiind la standarde europene inalte. Exista si opinii mai putin favorabile, care dau marturie despre situatii in care programarile au fost decalate, persoanele au avut mult de asteptat inainte sa intre in cabinetul medicului si au fost tratate cu superficialitate.

5. Raderm

La cabinetul medical Raderm, situat in incinta Centrului Medical Napoca, activeaza in domeniul dermato-venerologiei, dermatologiei pediatrice si dermatologiei cosmetice dr. Raluca Hindli, medic cu experienta de peste 28 de ani in aceste specializari. Ambientul modern, aparatura performanta si o echipa primitoare asigura cadrul propice unor consultatii si tratamente de un inalt profesionalism.

O consultatie dermatologica la acest medic dermatolog ii va costa pe pacienti 200 lei, iar revenirea la control are pretul de 100 lei.

Pacientii medicului care au lasat recenzii pe Google vorbesc despre profesionalismul si pregatirea deosebita a doctorului Hindli, care a reusit sa rezolve probleme pentru care pacientii au mers anterior fara succes la alti medici. De asemenea, se mentioneaza ca programarile realizate sunt clare si temeinic respectate. Exista si pacienti care nu inteleg foarte bine diferentele dintre consultatie si control si acuza lipsa de claritate in explicatii din partea cabinetului.

Concluzii

Nu este usor pentru un parinte sa treaca prin experienta unor probleme de piele ale copilului, de competenta dermatologiei pediatrice. In Cluj, pentru parintii interesati si special pentru afectiunile pielii copiilor, cabinetele specializate ofera servicii de inalta calitate, in clinici la standarde europene, in care activeaza medici cu pregatire de specialitate temeinica si experienta de lucru.

Problemele de piele ale celor mici pot fi diagnosticate si tratate cu succes de un bun dermatolog copii in Cluj, daca parintii apeleaza la serviciile unora dintre cabinetele si clinicile de top din orasului situat in centrul Transilvaniei, cuprinse in clasamentul de mai sus.