Meniu

Dermatologie pediatrica Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti intotdeauna ce este mai bun pentru copilul tau; problemele sale de piele nu fac exceptie si vrei sa le rezolvi cat mai rapid si mai eficient la un dermatolog pediatru din Constanta. Particularitatile tegumentului celor mici fac ca pielea lor sa fie mult mai vulnerabila fata de agresiunile mediului, iar reactiile sunt de multe ori deranjante, chiar daca nu este vorba despre o afectiune grava. Un medic care are competente in domeniul dermatologiei si cunoaste cazuistica bogata a bolilor de piele la copii va sti sa indice tratamentul potrivit, eficient si totodata bland, fara efecte secundare, si sa indice masurile de ingrijire potrivite astfel incat simptomele sa se remita si sa nu reapara.

Articolul de fata te va ajuta sa identifici un dermatolog pentru copii in Constanta, cu ajutorul caruia micul pacient sa scape de afectiunea care il supara si sa aiba o experienta lipsita de disconfort la medic.

Unde gasesti un dermatolog pediatru in Constanta?

Mersul cu copilul la medic iti produce intotdeauna emotii ca parinte si iti doresti mai mult decat oricand sa beneficiezi de servicii de calitate, fie ca este o consultatie la un dermatolog pediatru din Constanta, fie pentru orice alta problema de sanatate a celui mic. Alegand serviciile clinicii din tabelul de mai jos, ai toate sansele sa te bucuri de o rezolvare eficienta a problemei si de un medic empatic si bland, care stie sa comunice adecvat tinand cont de varsta pacientului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Novaderm
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Servicii la standarde inalte
  • Medici profesionisti si amabili
  • Tratament eficient pentru problemele de piele
  • Receptia raspunde greu la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum obtii o consultatie la un bun dermatolog pediatru din Constanta?

Sunt multe criterii dupa care ai alege o clinica in care sa mergi cu cel mic la o consultatie la un dermatolog pediatru din Constanta. Atunci cand optiunile de clinici sunt limitate, vei dori sa stii daca este cazul sa te adresezi unui medic din afara orasului sau sa ramai in Constanta pentru rezolvarea problemei de sanatate. Din fericire, asa cum vei vedea din sectiunea urmatoare a articolului, orasul in care locuiesti dispune de medici dermatologi bine pregatiti, care au competenta sa trataze afectiunile copiilor.

Novaderm

Novaderm este clinica in care pacientii cu probleme de piele pot gasi in Constanta rezolvarea afectiunilor de care sufera si in care ai toate sansele sa gasesti un bun dermatolog pediatru pentru copilul tau. Unitatea medicala face parte dintr-o retea de clinici specializate in dermatologie si alergologie dermatologica moderna, cu centre in zona Dobrogei – Constanta, Mangalia, Tulcea, Navodari, Medgidia, Eforie Nord si Ovidiu. Clinica din Constanta a fost infiintata in anul 2012 si ofera servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii de siguranta si confort. Echipa este alcatuita din dr. Dimancea Andrei, fondator Novaderm, medic specialist dermatologie, dr. Sowlati Mehdi, coordonator medical, medic primar dermatologie, si alti opt medici specialisti in dermato-venerologie.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul intuitiv si usor de navigat de catre utilizatori. Pentru o consultatie la dermatolog pentru copii se percepe suma de 200 de lei.

Pacientii se declara in cea mai mare parte multumiti de serviciile acestei clinici de dermatologie. Multi apreciaza ca au gasit aici servicii la standarde inalte, medici profesionisti si amabili si ca au primit un tratament eficient pentru problemele de piele sesizate. Unii pacienti sunt nemultumiti de faptul ca serviciul receptie nu raspunde la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Novaderm
Vezi Pareri

Concluzii

Dermatologia este o ramura bine dezvoltata a serviciilor medicale din orasul de la malul Marii Negre si poti gasi un bun dermatolog pediatru in Constanta la clinica prezentata in articolul de fata. Dupa lectura acestuia, ai inteles probabil ca nu este cazul sa iti faci griji in privinta obtinerii unei consultatii la un medic bun specialist in dermatologie si competent sa rezolve afectiunile de care sufera pielea sensibila a copiilor.

Nu mai astepta si mergi cu incredere la clinica de dermatologie din Constanta prezentata in acest articol si unul dintre cei 10 medici dermatologi competenti va prelua cu siguranta cazul copilului tai si ii va oferi o solutie personalizata de tratament care sa duca la rezolvarea problemelor sale de piele.