Meniu

Dermatologie pediatrica Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copiii pot dezvolta unele afectiuni ale pielii inca de la cele mai mici varste, iar o consultatie la dermatologie pediatrica in Craiova le va oferi parintilor raspunsurile de care au nevoie, astfel incat sa-si poata trata copiii intr-un mod sigur si eficient. Dermatita seboreica, dermatita atopica, boli infectioase si iritatii – acestea sunt doar cateva dintre afectiunile dermatologice la copii care daca nu sunt tratate cum se cuvine se pot agrava si chiar pune viata in pericol.

Citeste in continuare pentru a descoperi unde anume sa mergi cu copilul tau, in Craiova, pentru o consultatie si un eventual tratament de dermatologie pediatrica!

Cat costa o consultatie de dermatologie pediatrica in Craiova

Pretul pentru o consultatie de dermatologie pediatrica in orasul Craiova se stabileste in fiecare clinica si de aceea este diferit de la medic la medic. In tabelul de mai jos poti vedea cum variaza aceste tarife.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Wanderma
1 Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Medici cu experienta vasta
 • Amabilitate si rabdare
 • Grija pentru detalii
 • Explicatii detaliate
 • Planuri de tratament adaptate la nevoile pacientului
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Tehnologii de ultima generatie
Dr. Diana Belu
2
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Pediatru cu experienta
 • Consilier in alaptare
 • Competenta in ecografie generala
 • Consultatii in cabinet, la domiciliu sau online
 • In contract cu CAS
 • Empatie, rabdare si o buna pregatire
Zaez Medical
3
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Dermatologi cu experienta
 • Consultatii si tratamente dermatologice pentru intreaga familie
 • Excelent raport calitate-pret
 • Mediu curat si steril
 • Tratamente personalizate
 • Mici interventii chirurgicale, cu anestezie locala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de dermatologie pediatrica in Craiova

Dupa cum am specificat deja, sunt doua clinici cu servicii de dermatologie pediatrica in municipiul Craiova. Te invitam sa le descoperi in cele ce urmeaza!

1. Wanderma Clinic

Wanderma este una dintre clinicile de top din Craiova pe care le poti alege pentru consultatia de dermatologie pediatrica. Aceasta clinica se remarca prin portofoliul complex de servicii din domeniul dermatologiei si esteticii, care sunt puse la dispozitie de o echipa formata din medici cu experienta vasta, specializati in dermatologie si chirurgie plastica. Expertiza medicala de varf este completata de utilizarea tehnologiilor de ultima generatie, ceea ce asigura rezultate notabile si o precizie de 99% in diagnostic. Dermatologii si chirurgii plasticieni de la Wanderma au participat la stagii de perfectionare, cursuri si conferinte in cadrul carora si-au consolidat cunostintele si experienta. 

Pretul consultatiei este de 220 lei, iar pretul unui control care se face la 30 de zile după consultatie costa 110 lei.

Parerile oamenilor despre clinica Wanderma sunt foarte bune, iar foarte multi pacienti o recomanda cu incredere. Serviciile sunt de inalta calitate, tehnologiile folosite sunt de ultima generatie si rezultatele corespund asteptarilor. Cat despre personalul medical, acesta da dovada de experienta vasta, amabilitate, rabdare, grija pentru detalii si interes pentru rezolvarea problemei pacientului. Clinica este moderna si dotata corespunzator, iar pacientii apreciaza faptul ca li se explica in detaliu fiecare procedura, ceea ce ii face sa se simta in siguranta si sa aiba incredere in medici. Planurile de tratament sunt adaptate la nevoile pacientului si interactiunea cu personalul este eficienta.

Vezi parerile pacientilor despre Wanderma Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Diana Belu

In cabinetul dr. Diana Belu din Craiova oferta de servicii include: dermatologie copii Craiova, pediatrie, ecografie si consultanta in alaptare, fiind puse la dispozitie si consultatii de dermatologie pediatrica. Dr. Belu este membru al Academy of Breastfeeding Medicine, avand si atestat in ultrasonografie generala. A absolvit facultatea de medicina, iar in 2013 a ales specialitatea Pediatrie, formandu-se la Craiova, Bucuresti si Cluj-Napoca. Medicul ofera si cursuri online de: puericultura, alaptare, diversificare, boala febrila. Doctorul se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate si ofera consultatii atat la cabinet, cat si la domiciliu sau online.

Pretul pentru o consultatie de dermatologie pediatrica este de 150 de lei. Pentru o consultatie la domiciliu se va achita suma de 300 de lei, iar pentru o consultatie online, tariful este de 150 de lei.

Serviciile acestui medic sunt foarte apreciate de parinti si copii. In recenziile de pe internet se subliniaza ca doctorul este empatic, rabdator si ca stie sa-i faca pe cei mici sa se deschisa, sa coopereze si sa se relaxeze in timpul consultului. Mai sunt punctate si alte aspecte pozitive: promptitudine, atentie la detalii, numeroase sfaturi utile pentru parinti, dar si in legatura cu alaptarea.

3. Zaez Medical

Zaez Medical din Craiova este locul in care vei gasi servicii de dermatologie pediatrica, dermatologie clinica si estetica medicala. Medicii cu experienta care isi desfasoara activitatea aici lucreaza cu produse de foarte buna calitate si ofera tratamente personalizate pentru pacientii de toate varstele. In cabinetul de dermatologie pediatrica se efectueaza numeroase activitati de investigare si diagnostic, precum si mici interventii: electrocauterizari, chiuretarea leziunilor cutanate cu anestezie locala, tratamente pentru dermatita atopica, tratamentul infectiilor cutanate microbiene sau al leziunilor virale. Cei doi medici de aici sunt dr. Alida Dinu si dr. Irina Ionele, specializate in dermato-venerologie.

Pretul unei consultatii la un dermatolog pediatru din Craiova, de la Zaez, este de 200 de lei (pentru copiii sub 5 ani) si de 150 de lei – pentru copiii mai mari de 5 ani si pentru adulti.

Multi dintre pacientii acestei clinici spun ca serviciile sunt la superlativ. Cel mai mult sunt laudate profesionalismul si buna pregatire de care dau dovada cadrele medicale, rezultatele bune in cazul procedurilor estetice si un excelent raport calitate-pret. In plus, craiovenii mai spun ca in clinica este curat si un mediu steril si sigur.

Concluziile noastre

Indiferent ca ai nevoie de servicii de dermatologie pediatrica in Craiova sau de dermatologie clinica, ai la dispozitie doua clinici foarte bune, cu medici bine pregatiti.

In aceste doua locatii pe care ti le-am prezentat in articol ai garantia unor servicii de calitate de la insisi pacientii care au beneficiat de ele si le-au catalogat ca fiind excelente si cu un bun raport calitate-pret, chiar in ceea ce proveste interactiunea cu un dermatolog pentru copii in Craiova.