Meniu

Dermatologie pediatrica Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te adresezi unui dermatolog pediatru din Sibiu? Este important sa faci acest lucru atunci cand copilul tau prezinta simptome ale unei afectiuni dermatologice si are nevoie de un diagnostic precis si de tratament adecvat.

Cand vine vorba despre sanatatea copiilor, este normal ca parintii sa isi doreasca ingrijiri medicale de calitate. In Sibiu, profeseaza multi medici dermatologi care ofera consultatii si tratamente pentru pacientii de toate varstele, inclusiv pentru bebelusi. In continuarea articolului, poti afla mai multe despre ei si despre tariful unei consultatii.

Cat costa consultatia la un dermatolog pediatru din Sibiu?

Dermatita seboreica, dermatita de scutec si infectiile virale sunt cele mai frecvente situatii in care parintii din Sibiu se adreseaza unui dermatolog pediatru. Inainte de a stabili ce tratament trebuie sa urmeze copilul, este nevoie de o consultatie in cadrul careia se va pune diagnosticul. Iata ce pret are o consultatie la cei mai reputati medici din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Nicolaescu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Profesionalism, seriozitate si implicare
 • Empatie si rabdare
 • Comunicare excelenta
 • Curatenie si ambient placut
 • Aparatura de ultima generatie
 • Unii pacienti spun ca preturile sunt mari
Derma Elite
165 Ron
 • Pret Consultatie 165 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Amabilitate, atentie si responsabilitate
 • Comunicare eficienta
 • Dotari de ultima generatie si curatenie
 • Preturi corecte
Dr. Moscu Bogdan
165 Ron
 • Pret Consultatie 165 Ron
 • Tratamente eficiente
 • Medic bine pregatit
 • Profesionalism, punctualitate si amabilitate
 • Responsabilitate
 • Unii pacienti mentioneaza ca au intampinat dificultati in conversatiile telefonice
DermaTop
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Amabilitate
 • Buna comunicare
 • Aparatura de ultima generatie
Policlinica Astra
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si dedicati
 • Amabilitate
 • Cateva persoane reclama atitudinea personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun dermatolog pediatru din Sibiu?

Persoanele din Sibiu care vor sa gaseasca cel mai bun medic dermatolog pediatru pentru copilul lor pot folosi urmatorul clasament ca punct de plecare. Acesta aduna la un loc informatii despre activitatea si experienta medicilor dermatologi considerati a fi cei mai buni din oras, precum si detalii despre clinicile de top:

1. Dr. Monica Nicolaescu

Multi parinti din Sibiu au apelat la serviciile dr. Monica Nicolaescu atunci cand au avut nevoie de un dermatolog pediatru. Medic primar dermato-venerolog, dr. Monica are o experienta vasta in acest domeniu medical si este membra in asociatii internationale de profil. A urmat un stagiu de pregatire in chirurgia dermatologica in Marea Britanie si a obtinut postul de dermatolog titular in cadrul Departamentului Universitar de Dermatologie Glasgow, iar in 2008 a revenit in Romania si a pus bazele centrului de dermatologie unde activeaza si astazi.

Pretul unei consultatii este de 250 lei.

Dr. Nicolaescu este foarte apreciata de persoanele care au trecut pragul centrului sau de dermatologie, lucru reflectat de zecile de recenzii pozitive. Este laudata pentru profesionalism, seriozitate si implicare. Explica diagnosticul si tratamentul pe inteles, este empatica, rabdatoare si amabila. Cabinetul este curat, iar ambientul placut, pacientii notand ca s-au simtit confortabil si ca unitatea medicala este dotata cu aparatura de ultima generatie. De asemenea, comunicarea medic-pacient este excelenta. Mai multi parinti spun ca au fost cu copilul la cabinetul dr. Nicolaescu si au beneficiat de un diagnostic corect si monitorizare constanta. Cu toate ca majoritatea recenziilor sunt pozitive, exista si persoane care considera ca preturile sunt prea mari.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Monica Nicolaescu
Vezi Pareri

2. Derma Elite

In Sibiu, un medic dermatolog pediatru bun poti gasi si la Derma Elite. Clinica a fost deschisa in 2019 si asigura o gama complexa de tratamente medicale si estetice, acoperind si dermatologia in lista de servicii. Echipa Derma Elite este alcatuita din mai multi medici specialisti si medici primari, care sunt membri in diferite societati medicale si care si-au perfectionat cunostintele prin participarea la numeroase cursuri si seminarii. Multi dintre ei au publicat lucrari stiintifice si au luat parte la conferinte importante din domeniul medical.

La aceasta clinica, pentru o consultatie dermatologica se percepe suma de 165 lei.

Conform opiniilor exprimate de pacienti, medicii de la Derma Elite sunt foarte bine pregatiti, amabili, responsabili si atenti. Alte aspecte de care pacientii se declara impresionati sunt dotarile de ultima generatie din cadrul clinicii, curatenia si faptul ca au primit planuri de ingrijire personalizate. Serviciile medicale sunt de inalta clasa si preturile sunt corecte. Comunicarea este foarte buna, intrucat procedurile sunt explicate in detaliu.

3. Dr. Moscu Bogdan

Dr. Moscu Bogdan este unul dintre cei mai buni dermatologi pediatri din Sibiu, pe care il poti gasi in cadrul cabinetului pe care l-a deschis in anul 2010, dar si la clinica Derma Elite, prezentata anterior. Medic specialist in dermatologie, are o experienta vasta in domeniul medical, consolidata prin participarea la numeroase cursuri postuniversitare, simpozioane si conferinte organizate de asociatii de profil. Pregatirea complexa si folosirea unor tehnologii performante ii permit sa furnizeze servicii medicale de calitate comunitatii sibiene.

Consultatia costa 165 lei.

Multe persoane il recomanda pe dr. Moscu Bogdan datorita profesionalismului de care da dovada si tratamentelor eficiente pe care le prescrie. Acesta ofera informatii si explicatii folosind un limbaj accesibil, este amabil si punctual. Prin intermediul recenziilor pe internet, majoritatea pacientilor mentioneaza ca dr. Moscu este un medic responsabil si dedicat meseriei. Exista si cateva persoane care spun ca au avut conversatii telefonice cu dr. Moscu si ca acestea nu au decurs prea bine.

4. DermaTop

De serviciile unui dermatolog pediatru poti beneficia si la cabinetul DermaTop, specializat in dermato-venerologie si estetica. Se ofera o gama variata de consultatii si servicii, efectuate de o echipa formata din profesionisti cu experienta. Colectivul este format atat din medici primari, cat si medici specialisti. Acestia folosesc tehnici moderne de tratament si sunt membrii unor asociatii de profil. Experienta lor este dovedita inclusiv de participarea la numeroase cursuri si conferinte, precum si de publicarea unor lucrari, articole si carti.

Consultatia la DermaTop are tariful de 200 lei.

Cativa dintre pacientii care au trecut pragul cabinetului DermaTop ii recomanda serviciile. Motivele pentru care au oferit calificative maxime sunt profesionalismul medicilor si asistentelor, seriozitatea, amabilitatea si faptul ca se foloseste aparatura de ultima generatie. In plus, mai este notata ca avantaj disponibilitatea medicilor de a explica pe inteles diagnosticul si tratamentele.

5. Policlinica Astra

In Sibiu, parintii care au nevoie de serviciile unui dermatolog pediatru se pot indrepta catre Policlinica Astra. Aceasta a fost deschisa in 1999 si gazduieste o echipa formata din peste 40 de medici, specializati in diferite ramuri medicale. Obiectivul clinicii si al personalului este de a asigura servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Pentru a bifa intotdeauna acest obiectiv, se folosesc tehnologii de ultima generatie.

Pentru consultatia de dermatologie, se percepe un tarif de 200 lei.

In mediul online, aceasta unitate medicala se bucura de feedback pozitiv din partea pacientilor. Serviciile sunt de calitate, iar medicii sunt profesionisti, dedicati si rabdatori. Intregul personal este amabil. Desi cei mai multi pacienti care au trecut pragul Policlinicii Astra au ramas cu o impresie placuta, cateva persoane spun ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit.

Concluzii

Pentru ca micutul tau sa beneficieze de ingrijiri medicale de calitate, este important sa te adresezi unui medic dermatolog pediatru bine pregatit, pe care il poti gasi si in Sibiu. Sunt importante atat experienta, cat si atitudinea sa. La acest capitol, iti pot fi de folos parerile exprimate de cei care au beneficiat deja de serviciile lor.