Meniu

Dermatologie pediatrica Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele de piele ale copiilor sunt frecvente, iar tegumentul lor sensibil reactioneaza impotriva agresiunilor din mediu, provocand eruptii, urticarie, leziuni, simptome si afectiuni de competenta unui dermatolog pediatru, in Timisoara acesta putand fi gasit la una dintre clinicile si cabinetele dermatologice de top din oras. Intotdeauna vrei ce este mai bun pentru copilul tau in materie de servicii medicale si nu numai, de aceea articolul de fata iti va fi de folos in identificarea unui specialist care sa rezolve problema de piele a celui mic.

Dermatologia este o ramura bine reprezentata in orasul tau, insa nu toti medicii au competente si experienta necesara pentru a trata pacienti de varsta mica, de aceea este important sa te adresezi unui dermatolog de copii din Timisoara.

Unde gasesti un bun dermatolog pediatru in Timisoara?

Iti doresti o rezolvare imediata pentru afectiunile pielii copilului, un medic bun, ale carui competente sunt dublate de empatie, calm si rabdare cu cel mic, in concluzie un bun dermatolog pediatru din Timisoara. Clinicile din lista de mai jos ar putea fi locul ideal in care sa mergi la medic cu copilul tau.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Zaharia
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii excelente
 • Medicul este un profesionist desavarsit
 • Experienta, calm si rabdare fata de pacienti
 • Tratamente eficiente
 • Punctualitate
 • Interior curat si primitor
Dr. Chiriac
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism
 • Implicare profunda in actul medical
 • Persoana blanda, cu mult bun simt
 • Rezolva prompt si eficient problemele de sanatate ale pacientilor
Derm A
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic bun, dedicat profesiei
 • Grija si respect fata de pacienti
 • Se respecta programarile
 • Asistenta medicului este amabila
 • Tratamentele au functionat foarte bine
 • Posibilitatea accesarii de servicii decontate de CAS
Derma Skin
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic profesionist
 • Blandete si empatie fata de pacientii
 • Explicatii si sfaturi competente
 • Tratamente eficiente
DermaSan
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist, amabil si bland
 • Diagnostic si tratament corect
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti gasi un bun dermatolog pediatru in Timisoara

Pentru ca ai dori sa te asiguri ca vei avea parte de o experienta pozitiva si o rezolvare eficienta a problemelor de piele ale copilului la un medic dermatolog pediatru din Timisoara, vrei sa iei in calcul toate aspectele legate de calitatea serviciilor cabinetului sau clinicii, persoana doctorului si competentele acestuia, tarifele practicate si parerile pacientilor sau ale parintilor micilor pacienti care au fost tratati in unitatile medicale din clasament. Sectiunea urmatoare a articolului iti va lamuri multe dintre intrebarile pe care le poti avea.

1. Dr. Daniela Zaharia

Daca vrei o consultatie la un dermatolog pediatru in Timisoara, iti sta la dispozitie dr. Daniela Zaharia, medic primar dermato-venerologie cu peste 25 de ani de experienta in dermato-venerologie, dermato-pediatrie, dermatoscopie si chirurgie dermatologica. Centrul medical Dr. Zaharia, in care activeaza, are o vechime de peste 10 ani pe piata serviciilor medicale din oras si dispune de un sediu modern, cu cele mai performante tehnologii, in care se efectueaza cele mai noi proceduri din domeniul dermatologiei medicale si al dermatologiei estetice.

Pentru o consultatie la dermatologie pentru copilul tau vei plati suma de 250 de lei.

Pacientii dr. Zaharia se declara multumiti de acest cabinet si scriu, prin sistemul de recenzii de pe Google, ca serviciile de aici sunt excelente si ca medicul este un profesionist desavarsit, cu experienta, calm si rabdare fata de pacienti. In comentarii se mai mentioneaza ca tratamentele aplicate au fost eficiente, ca se respecta cu punctualitate programarile si ca interiorul clinicii este curat si primitor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Daniela Zaharia
Vezi Pareri

2. Dr. Gabriela Chiriac

In Timisoara poti merge pentru problemele de piele ale celui mic la un dermatolog pediatru la cabinetul medical individual Dermatologie Dr. Gabriela Chiriac, medic specialist dermato-venerologie. Unitatea medicala ofera o gama completa de consultatii si tratamente de specialitate, atat pentru adulti, cat si pentru copii (dermatologie pediatrica), estetica medicala, epilare definitiva. Acest cabinet are contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis, deci vei putea accesa consultatia si gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

In regim de plata, pretul consultatiei este de 150 de lei.

Medicul a primit 5 stele din 5 pe baza recenziilor de pe Google ale pacientilor multumiti. Din comentarii reiese ca medicul este un profesionist foarte implicat in actul medical, un om bland, cu mult bun simt, un specialist care rezolva eficient si prompt problemele de sanatate ale pacientilor.

3. Derm A

La medicul dr. Mihaela Paula Rusu de la cabinetul Derm A gasi solutia pentru afectiunile de piele ale copilului tau si raspunsul cautarilor tale referitoare la un bun dermatolog pediatru in Timisoara. Oferta de servicii a acestei unitati medicale cuprinde consultatii, dermatoscopii, electrocauterizari, mici interventii chirurgicale pentru pacienti de toate varstele, de la copii la pensionari, precum si proceduri moderne de dermatologie estetica. Dr. Rusu este medic specialist in dermato-venerologie cu o experienta cu peste 20 de atestate si diplome profesionale.

Pretul unei consultatii la dermatologie este de 200 de lei. Se pot accesa de asemenea si servicii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate Timis, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Pacientii doctoritei Mihaela Paula Rusu considera ca este un medic bun, dedicat profesiei, care trateaza persoanele care vin in cabinetul ei cu deosebita grija si respect, isi respecta programarile, iar asistenta ei este amabila. Se mai aminteste ca tratamentele recomandate si aplicate de medic au functionat foarte bine. Unii pacienti apreciaza posibilitatea accesarii de servicii decontate de CAS.

4. Derma Skin

Daca vrei un dermatolog pediatru cu experienta, poti merge la o consultatie la dr. Nadita Popovici, medic primar dermato-venerologie, pe care o vei gasi la Centrul de Dermato Estetica Derma Skin din Timisoara. Unitatea medicala pune la dispozitia timisorenilor de toate varstele servicii de dermatoscopie, consultatii si tratamente dermatologice pentru multiple afectiuni, corectia ridurilor si a volumului fetei, reintinetirea tenului, tratamentul caderii parului si a altor afectiuni ale scalpului.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie vei achita suma de 180 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire a pacientilor pentru serviciile acestui cabinet, acesta este unul ridicat, conform recenziilor de pe Google. Se apreciaza ca medicul dr. Nadita Popovici este un profesionist, care trateeaza pacientii cu blandete si empatie, este dispusa sa ofere explicatii si sfaturi competente si ca tratamentele efectuate sau prescrise au fost eficiente.

5. DermaSan

DermaSan Dermatologie – Epilare definitiva este cabinetul medical al dr. Borislava Urda, medic specialist in dermato-venerologie, ale carei competente si cursuri postuniversitare ii ofera posibilitatea de a profesa cu succes si a oferi tratamente de dermatologie in acord cu cele mai noi tendinte si noutati terapeutice, dermato-patologie, dermatoscopie, dermatologie pediatrica, proceduri chirurgicale dermatologice si dermatologie estetica. In cadrul cabinetului DermaSan din Timisoara, chiar si cei mai mici pacienti, sugarii si copiii, vor putea beneficia de consultatii la dermatolog pediatru pentru rezolvarea problemelor pielii lor sensibile.

Pretul unei consultatii la dermatologie este de 130 de lei la acest cabinet.

In recenziile scrise pe Google, pacientii declara ca, in general, au avut o experienta placuta la DermaSan, ca vizita la cabinet a insemnat servicii de calitate, intalnirea cu un medic profesionist, amabil si bland, care a reusit sa diagnosticheze si sa trateze corect problema de sanatate sesizata. Sunt si pacienti care spun ca timpul de asteptare pentru ei a fost mare.

Concluzii

Este reconfortant sa afli ca poti merge cu cel mic la un bun dermatolog pediatru in Timisoara in cadrul mai multor cabinete si clinici de top. Oricare dintre unitatile medicale din clasamentul de mai sus iti poate oferi raspunsul si rezolvarea problemelor pielii copilului tau. Mai mult decat atat, experienta la medic pentru micul pacient poate fi placuta, intrucat fiecare dintre dermatologii care lucreaza aici este caracterizat de blandete, empatie si rabdare.

Dupa lectura acestui articol, poti scuti timp si energie cu cercetarea pietei medicale din Timisoara si poti programa mult mai rapid o consultatie pentru copilul tau la unul dintre cabinetele cu servicii de dermatologie pediatrica, pe care il vei considera cel mai potrivit nevoilor tale si ale celui mic.