Meniu

Dermatologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile pielii, mucoaselor, parului si unghiilor sunt mai frecvente decat ne-am dori, iar daca esti in cautarea unui cabinet sau clinici de dermatologie in Sibiu, cu siguranta ai chiar in momentul acesta un disconfort si o problema care trebuie rezolvata. E foarte posibil sa fi auzit de un medic bun, sa iti fi fost recomandat, insa vrei sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie si sa faci chiar tu o cercetare a pietei serviciilor medicale din oras.

Colectarea informatiilor de care ai nevoie poate insemna timp si energie pierdute incercand sa identifici cea mai buna unitate medicala in care sa te adresezi unui dr dermatolog din Sibiu, in vreme ce problema de sanatate ramane nerezolvata in fundal. Iti poti economisi cu incredere resursele si rabdarea, alegand sa urgentezi solutia medicala necesara, daca parcurgi in intregime articolul de fata. La finalul acestuia vei sti care sunt clinicile si cabinetele de top din oras cu servicii de dermatologie.

Cat costa o consultatie la dermatologie in Sibiu?

Tarifele percepute de clinicile si cabinetele de dermatologie din Sibiu pot sa difere in functie de unitatea medicala, de dotarile acesteia sau de medicul dermatolog la care mergi pentru consultatie. In tabelul de mai jos gasesti preturile consultatiilor de la cele mai bune clinici cu servicii de dermatologie din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Nicolaescu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Profesionalismul si experienta medicului
 • Delicatetea si empatia fata de pacienti
 • Acuratetea diagnosticului
 • Eficienta tratamentului aplicat sau prescris
 • Preturi ridicate
Derma Elite
165 Ron
 • Pret Consultatie 165 Ron
 • Clinica la superlativ
 • Medici cu reputatie in domeniul dermatologiei
 • Rezolva orice problema de dermatologie
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Dotari de ultima generatie
 • Tratamente cu rezultate bune
Dr. Moscu Bogdan
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medic bun
 • Profesionist cu experienta
 • Promptitudine si siguranta de sine
 • Tratamentele prescrise au rezolvat problemele dermatologice ale pacientilor
Derma Top
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Seriozitate si meticulozitate in diagnostic si tratament
 • Aparatura de ultima generatie
 • Explicatii detaliate oferite pacientilor
Misan Med
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Clinica la standarde europene
 • Personal profesionist si amabil
 • Dermatologie si estetica
 • Aparatura de ultima generatie
 • Centru medical pentru intreaga familie
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor de dermatologie din Sibiu

Pentru orice problema medicala ai dori intotdeauna sa te adresezi celui mai bun specialist care sa iti diagnosticheze afectiunea si sa iti ofere prompt un tratament eficient, iar acest deziderat este valabil si pentru medicii de la o clinici sau cabinete de dermatologie din Sibiu. Pentru o decizie bine intemeiata rational, informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, referitoare la calitatea serviciilor, tarifele practicate si parerile pacientilor tratati in clinicile respective, iti vor fi de ajutor.

1. Dr. Monica Nicolaescu

Centrul de dermatologie din Sibiu sau cabinetul Dr. Monica Nicolaescu a fost infiintat in anul 2008 si ofera pacientilor consultatii si tratamente de dermatologie medicala, dermatologie chirurgicala, crioterapie cu azot lichid, dermatoscopie, testari alergice subcutanate, doppler vascular, tratamentul ulcerului varicos si al insuficientei venoase periferice, venerologie. Dr. Monica Nicolaescu este un medic primar dermatolog apreciat in oras, cu studii si practica in Marea Britanie, la Departamentul Universitar de Dermatologie Glasgow, perioada in care a obtinut si un post didactic la Universitatea de Medicina din Glasgow.

Pretul unei consultatii la acest cabinet dermatologic din Sibiu este de 250 de lei.

Pacientii se declara in cea mai mare parte multumiti de experienta avuta in aceasta unitate medicala. Ei apreciaza profesionalismul si experienta medicului, delicatetea si empatia manifestate fata de pacientii de toate varstele, acuratetea diagnosticului si eficienta tratamentului prescris sau aplicat. Sunt si pacienti care considera ca preturile practicate aici sunt ridicate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Monica Nicolaescu
Vezi Pareri

2. Derma Elite

Derma Elite este o clinica de dermatologie relativ noua in domeniul serviciilor de sanatate din Sibiu, activand in oras din anul 2019 si este parte a unei retele medicale cu sediul central in Cluj, in care se regasesc dotari de ultima generatie, cum este laserul Syneron Candela, care permite realizarea unei palete largi de tratamente dermatologice si dermato-estetice. Intr-un cadru modern si elegant amenajat activeaza sase medici specialisti in dermato-venerologie, doi chirurgi chirurgie generala, doi chirurgi plasticieni, un medic specialist in chirurgie vasculara si un obstretician.

Preturile pentru servicii sunt afisate pe site-ul clinicii. Pentru o consultatie vei plati 165 de lei, iar daca ajungi la Derma Elite in regim de urgenta, vei achita 215 lei.

Pacientii scriu in recenziile de pe Google ca Derma Elite este locul in care se poate rezolva orice problema de dermatologie, o clinica in care totul este la superlativ, personalul este bine pregatit si amabil, dotarile sunt de ultima generatie, iar tratamentele au rezultate bune.

3. Dr. Moscu Bogdan

Cu o activitate de peste 12 ani in Sibiu, Cabinetul de dermatologie al Dr. Moscu Mario-Bogdan, medic specialist dermatolog,  membru al Societatii Romane de Dermatologie si al Asociatiei Dermatologilor Transilvani, ofera locuitorilor sai consultatii si tratamente de dermato-venerologie, dermatoscopii si chirurgie dermatologica.

Pentru o consultatie dermatologica va trebui sa platesti suma de 170 de lei la acest cabinet.

Pacientii considera ca dr. Bogdan Moscu este un medic bun, un profesionist cu experienta, care actioneaza prompt si cu siguranta de sine. De asemenea, multe persoane scriu ca problemele pentru care au venit la medic au fost rezolvate prin tratamentele prescrise de doctorul de la acest cabinet din Sibiu.

4. Derma Top

Derma Top este clinica de dermatologie, venerologie si estetica infiintata de prof. univ dr. Maria Rotaru, medic primar dermato-venerolog, doctor in stiinte medicale, seful sectiei Dermatologie a Spitalului Judetean din Sibiu. Oferta de servicii include consultatii si o serie larga de tratamente pentru afectiunile pielii, la pacienti de toate varstele, precum si proceduri de estetica si cosmetologie. Din echipa cunoscutului dermatolog mai fac parte alti trei medici cu experienta, conf. univ. dr. Gabriela Iancu, medic primar, si doi medici specialisti in dermato-venerologie, dr. Anca Maria Opris si dr. Elena-Natalia Stalimir.

Tariful pentru o consultatie de dermatologie este de 200 de lei la aceasta clinica.

Recenziile de pe Google inregistreaza un grad ridicat de multumire a pacientilor fata de prestatiile Derma Top. Acestia scriu ca au intalnit aici profesionalism, seriozitate si meticulozitate in diagnostic si tratament, aparatura de ultima generatie, amabilitate si explicatii detaliate ale afectiunilor si procedurilor.

5. Misan Med

La cabinetul de dermatologie de la Misan Med activeaza doi medici specialisti in dermato-venerologie, dr. Bogdan Moscu, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Sibiu, si dr. Florina Palcu. Te poti adresa unuia dintre cei doi medici pentru consultatie, chiuretare dermatologica, dermatoscopie, electrocauterizare papiloame, veruci cutanate /alte leziuni si pentru biopsie cutanata. Misan Med este o clinica polivalenta din Sibiu, in care locuitorii judetului pot gasi servicii integrate de consultatii si tratamente in majoritatea specialitatilor medicinei, analize de sange si explorari imagistice, interventii chirurgicale, pediatrie, medicina muncii, in regim ambulatoriu sau cu spitalizare de zi. Clinica a fost infiintata in anul 2003 functionand initial cu un cabinet de medicina muncii, iar din 2012 si-a diversificat serviciile si obtinut acreditarea conform Standardelor Internationale de Calitate ISO 9001/2008.

Pretul unei consultatii la cabinetul de dermatologie de la Misan Med este de 170 de lei. Consultatia poate fi accesata si gratuit la dr. Moscu, cu trimitere de la medicul de familie.

Majoritatea pacientilor apreciaza ca Misan Med este o clinica la standarde europene, cu personal profesionist si amabil, medici cu experienta, aparatura de ultima generatie si un loc in care se pot rezolva problemele de sanatate ale intregii familii. Multi pacienti reclama faptul ca in cazul lor nu s-a respectat ora programarii si au avut mult de asteptat pana sa ajunga in cabinetul medicului.

Concluzii

Serviciile de dermatologie din Sibiu sunt foarte bine reprezentate in acest oras si multe clinici si cabinete ofera consultatii si tratamente pentru problemele de sanatate ale pielii, mucoaselor, parului si unghiilor. Articolul de fata a realizat o sinteza a celor mai bune servicii medicale in domeniul dermatologiei pe care le poti obtine in orasul tau, in unitatile medicale cuprinse in clasamentul de mai sus.

Existenta mai multor optiuni pentru alegerea clinicii sau cabinetului din Sibiu in care problema ta sa isi gaseasca rezolvare nu este un factor favorabil unei decizii facile, insa informatiile suplimentare prezentate in textul pe care tocmai l-ai terminat de parcurs iti pot servi drept ghid de orientare cu ajutorul caruia sa poti lua cea mai buna hotarare in legatura cu medicul dermatolog sau cabinetul la care iti vei realiza programarea.