Meniu

Dermatologie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu acnee, arsuri solare, cicatrice sau alte probleme ale pielii si vrei sa mergi la un cabinet de dermatologie in Slatina? In acest oras ai la dispozitie cateva optiuni bune, catre care te poti orienta atunci cand ai o afectiune la nivelul pielii, parului si unghiilor sau cand vrei sa mergi la un control de rutina.

Consultatia periodica la dermatologie este esentiala pentru prevenirea unor afectiuni grave, care nu pot fi identificate cu ochiul liber si care nu au intotdeauna simptome care iti dau de gandit. De aceea, este recomandat sa ceri intotdeauna sfatul unui specialist si chiar o a doua parere, daca e necesar, atunci cand observi schimbari la nivelul pielii.

Top clinici de dermatologie din Slatina

Cautarea unei clinici de dermatologie din orasul Slatina devine mai usoara atunci cand ai la indemana o sinteza a celor mai bune optiuni de unitati medicale. Din acest motiv, urmatorul tabel isi propune sa surprinda pe scurt variantele de top ale locuitorilor din acest oras care vor sa beneficieze de tratamente dermatologice de inalta calitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Promed
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pret consultatie 160 Ron
 • Experienta vasta
 • Tarif accesibil pentru consultatie
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Nepreluarea apelurilor pentru programari
Lisimed
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Echipamente si dotari moderne
 • Pret accesibil
 • Servicii de calitate si personal amabil
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria Crisan
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Clinica moderna
 • Experienta vasta pe piata serviciilor medicale
 • Tarif accesibil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru tratamente de dermatologie in Slatina

Daca locuiesti in Slatina sau ai ales acest oras pentru servicii de dermatologie, in randurile urmatoare poti afla care sunt variantele principale in randul pacientilor. Poti folosi aceste descrieri pentru a iti face o idee privitor la raportul calitate pret din cadrul acestor clinici, care iti va fi de folos in alegerea finala a dermatologului care se preteaza cerintelor tale.

1. Promed

Promed este una dintre optiunile principale ale locuitorilor din Slatina care doresc sa beneficieze de tratamente de dermatologie calitative. Lista de servicii a acestei policlinici include consultatii medicale din diferite ramuri ale medicinei, printre care si dermatologia. Aceasta a fost infiintata in 2001 si este o societate cu capital exclusiv privat, avandu-l in pozitia de asociat unic pe dr. Traisatu Victor Savin, care asigura servicii medicale in regim de ambulatoriu de specialitate.

Tariful pentru o consultatie dermato-venerologie este de 160 de lei.

O mare parte dintre pacientii care au evaluat clinica in mediul online prin recenzii spun ca serviciile sunt de calitate si ca personalul este foarte bine pregatit, amabil, prompt si profesionist. Clinica este curata, moderna, iar aparatura si dotarile sunt la randul lor foarte apreciate. Sunt si cativa pacienti care spun ca nu au avut o experienta tocmai pozitiva cand au sunat pentru programare, iar o parte dintre ei pun sub semnul intrebarii pregatirea personalului.

Vezi parerile pacientilor despre Promed
Vezi Pareri

2. Lisimed

O alta varianta avantajoasa pentru pacientii din Slatina este Lisimed, care propune o diversitate de consultatii medicale, inclusiv pe ramura de dermatologie. Misiunea acestei clinici este de a asigura servicii la standarde europene, obiectiv care este bifat prin prisma experientei medicilor si a echipamentelor de ultima ora.

La aceasta clinica, pretul consultatiei dermatologice este de 150 de lei.

Clinica este notata pozitiv in mediul online de o mare parte dintre pacienti, care se declara multumiti de servicii si le recomanda mai departe. Personalul este apreciat pentru calitati ca profesionalismul, seriozitatea si amabilitatea. Totusi, un aspect nu tocmai favorabil il constituie sistemul de programari, despre care pacientii spun ca nu se respecta. Acestia spun ca au fost reprogramati sau ca au asteptat foarte mult la coada.

3. Regina Maria Crisan

Dermatologia este una dintre specialitatile din cadrul policlinicii Regina Maria Crisan din Slatina, care se inscrie pe lista optiunilor preferate de locuitorii din acest oras. In cadrul noii policlinici, ce are o suprafata totala de 270 de mp, exista 7 cabinete si o sala de recoltare analize medicale. Portofoliul de activitate al acestei clinici este unul complex, avand o experienta de peste 25 de ani in oferirea de solutii medicale personalizate.

Pentru o consultatie de dermatologie, tariful din cadrul acestei clinici este de 200 de lei.

Cativa dintre pacientii care au trecut pragul clinicii si-au exprimat parerea despre aceasta prin intermediul recenziilor in mediul online. Cele mai multe dintre recenzii sunt pozitive, ceea ce inseamna ca pacientii au fost multumiti de calitatea actului medical si recomanda serviciile mai departe.

Concluzii

Alegerea unei clinici de dermatologie este relativ simpla pentru pacientii din Slatina, intrucat acestia au la dispozitie cateva optiuni unde serviciile medicale sunt calitative si unde tarifele sunt accesibile.

Pentru a identifica un cabinet de dermatologie din Slatina care se potriveste cerintelor tale, este indicat sa evaluezi nu numai pretul, ci si calitatea serviciilor si atitudinea personalului. In acest oras, poti gasi cu siguranta un specialist care sa iti recomande un tratament eficient pentru afectiunea ta dermatologica, fie ca este in stadiu incipient sau avansat.