Meniu

Dermatologie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te interesezi de ceva timp de un dermatolog in Zalau? Ai cautat informatii despre clinici si specialisti, dar nu ai gasit ceva care sa te multumeasca?

Poti parcurge acest articol, din care vei afla informatii utile, astfel incat sa stii catre ce clinica si ce medic dermatolog din Zalau sa-ti indrepti pasii cand ai o problema ce poate fi tratata intr-un cabinet de specialitate.

Informatii care iti sunt de folos cand cauti un dermatolog in Zalau

In acest tabel se afla cateva informatii relevante, pentru a sti la ce dermatolog din Zalau sa mergi pentru un control de rutina sau pentru tratamentul afectiunilor: pielii, parului, unghiilor sau al mucoaselor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Druta Salomia
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Medic cu o bogata experienta in domeniul dermatologiei
 • Tratamente diverse de dermatologie si estetica
 • Raport calitate-pret avantajos
Centrul Medical Loyal
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Centru medical dotat cu aparatura noua si performanta
 • Preturi avantajoase
 • Personal amabil
 • Buna comunicare medic-pacient
Salvo-San Ciobanca
160 Ron
 • Pret consultatie 160 Ron
 • Serviciile dermatologice pot fi decontate prin CAS
 • Pot fi tratati si adultii, si copiii
 • In policlinica este frecvent aglomeratie
 • Nemultumiri legate de activitatea de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti gasi un dermatolog in Zalau

Si pentru ca te intereseaza sa afli la ce dermatolog din Zalau te poti trata, iata cativa specialisti:

1. Dr. Druta Salomia Elena

In acest cabinet de dermatologie si venerologie sunt oferite, pe langa consultatiile de specialitate, si manevre terapeutice: electrocauterizari, tratamentul chirurgical al unghiei incarnate, chiuretarea leziunilor cutanate, cauterizare chimica. Aparatura laser de inalta performanta face posibile toate interventiile dermatologice sau estetice. Dr. Druta a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj in 1982 si este un medic cu o vasta experienta in domeniul dermatologiei.

Costul unei consultatii la acest cabinet de dermatologie din Zalau este de 150 de lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile acestui cabinet medical si implicit de cele ale medicului Salomia Elena Druta se declara multumite de experienta.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Druta Salomia Elena
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Loyal

Acest centru medical din Zalau este foarte bine dotat, cu cele mai noi tehnologii, ce ofera o calitate foarte buna a investigatiilor. La specialitatea dermatologie lucreaza dr. Oana Groza, medic specialist dermato-venerologie.

Tariful unei consultatii de dermatologie la acest centru medical este de 150 de lei.

Parerile celor care au beneficiat de serviciile acestui centru medical sunt in majoritate apreciative la adresa personalului medical si a conditiilor puse la dispozitie pacientilor. Oamenii spun ca angajatii sunt amabili, iar comunicarea dintre medic si pacient este foarte buna.

3. Policlinica Salvo-San Ciobanca

Policlinica Salvo-San din Zalau a fost fondata in 1991 si ofera in prezent servicii medicale de foarte buna calitate pacientilor din Zalau. Dr. Stefancu Meda-Elena, medic specialist si dr. Ielciu Ana-Titiana, medic primar isi desfasoara activitatea in cadrul specialitatii Dermatologie. Serviciile medicale sunt in relatie contractuala cu CAS.

Pretul unei consultatii de dermatologie este de 160 lei.

Oamenii care au mers cu diverse probleme de sanatate pentru a se trata la acest centru medical spun despre el ca este de un nivel mediu in ceea ce priveste calitatea serviciilor, angajatii fiind amabili si profesionisti. Printre nemultumiri se numara cele cu privire la serviciul de receptie, care nu ar trata cu seriozitate relatia pacient-institutie medicala si nu ar raspunde, de multe ori, la telefon. Oamenii sunt nemultumiti si ca in policlinica este aglomeratie.

Concluziile noastre

Cei care sunt in cautarea unui dermatolog in Zalau pot lua in considerare aceste cabinete prezentate in cadrul articolului. Este important sa mergi la dermatolog chiar daca nu ai o problema de sanatate, pentru un consult de rutina, in care sa ti se examineze alunitele sau alte semne de pe piele si a preveni in acest fel bolile grave, cum ar fi melanomul.