Meniu

Dermatologie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de dermatologie din Deva se adreseaza persoanelor de toate varstele care au nevoie de o consultatie sau un tratament pentru prevenirea sau gestionarea unor boli ale pielii, aceasta fiind cel mai mare organ al corpului si necesitand o atentie deosebita, mai ales atunci cand prezinta schimbari mai mult sau mai putin evidente.

Cand ai simptome care ar putea indica debutul unei afectiuni de piele, unghii, par sau mucoase, este necesar sa ceri parerea unui specialist, iar in cadrul unui cabinet de dermatologie din Deva vei gasi cu siguranta solutia potrivita pentru problema ta.

Care sunt cele mai bune variante cand cauti o clinica de dermatologie in Deva?

Locuitorii din Deva pot incepe cautarea celei mai bune clinici de dermatologie din apropiere consultand urmatorul tabel, in care sunt notate detalii cheie care ar putea contribui la formarea unei imagini de ansamblu asupra unitatilor medicale care ofera tratamente de dermatologie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Iosif Rocsana
Badge-Specializare-Principala
130-150 Ron
 • Pret consultatie 130-150 Ron
 • Medic cu experienta vasta
 • Tarif accesibil la medic primar si medic specialist
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si bine pregatit
Laurus Medical
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pret consultatie 160 Ron
 • Raport calitate pret satisfacator
 • Personal amabil
 • Durata scura a consultatiei
CMPromed
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Servicii variate
 • Laborator de analize
 • Pret accesibil
 • Clinica moderna
 • Programarile nu se respecta uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici si cabinete de dermatologie in Deva

Daca ai ales orasul Deva pentru a merge la dermatologie, probabil vrei sa identifici o clinica sau un cabinet care ofera servicii de calitate superioara. De aceea, poti folosi urmatorul clasament ca punct de plecare, intrucat prezinta informatii de interes pentru un potential pacient interesat de consultatii si tratamente din aceasta sfera:

1. Dr. Iosif Rocsana

In lista de optiuni principale a persoanelor din Deva cand vine vorba de serviciile calitative de dermatologie, o pozitie fruntasa o ocupa dr. Iosif Rocsana, medic primar in dermatologie-venerologie, cu o vasta experienta profesionala. Doamna doctor este membra in numeroase asociatii profesionale, care ii sustin si consolideaza pregatirea. Este vorba despre Academia Europeana de Dermatologie si Venerologie, Societatea Romana de Dermatologie, Societatea Romana de Dermato-Oncologie si Asociatia Dermatologilor Transilvani.

Tariful pentru un consult efectuat de medic primar dermatologie este de 150 de lei, iar cel pentru consultul efectuat de medic specialist 130 de lei.

Numerosi pacienti si-au relatat experienta avuta in aceasta clinica de dermatologie din Deva si in mediul online, declarandu-se multumiti de servicii si de rezultatele obtinute. Siguranta, profesionalismul si increderea, modul de comunicare sunt cateva dintre avantajele pentru care aceasta clinica este notata pozitiv. Colectivul medical este bine pregatit, iar procedurile sunt explicate pe intelesul tuturor. Personalul este amabil, iar dotarile moderne si curatenia sunt alte aspecte apreciate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Iosif Rocsana
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

Din clasamentul celor mai bune variante de clinici de dermatologie pentru locuitorii din Deva si din imprejurimi nu poate lipsi reteaua nationala de clinici Laurus Medical, care ofera servicii de top in domeniul dermatologiei, proctologiei si terapiei MBST si care este cunoscuta pe piata de profil drept lider in domeniile mentionate anterior. Aceasta clinica urmareste sa asigure un raport calitate pret echilibrat si un standard occidental in ceea ce priveste serviciile din portofoliul clinicii.

Referitor la tariful unei consultatii la aceasta clinica, pretul este de 160 de lei.

Din opiniile pacientilor reiese faptul ca standardele din aceasta clinica sunt foarte inalte si calitatea actului medical ireprosabila. Profesionalismul si atentia sunt doua dintre calitatile atribuite echipei medicale, fiind notata pozitiv si amabilitatea personalului. Exista si pacienti care s-au declarat nemultumiti de experienta avuta, spunand ca au sesizat o oarecare lipsa de implicare si ca durata unei consultatii este prea scurta.

3. CMPromed

In preferintele pacientilor din Deva care se orienteaza spre servicii de dermatologie de inalta calitate se afla si CMPromed, cu o activitate indelungata pe piata serviciilor medicale, debutand in 2007 in sectorul privat. Daca la inceput se concentra strict pe medicina de familie, treptat acest centru medical a adaugat o multitudine de servicii pe lista de optiuni, in ideea de a acoperi toate nevoile pacientilor. De asemenea, are integrat un laborator de analize pentru a eficientiza procesul de diagnosticare.

Pretul consultatiei dermatologice este de 150 de lei.

Potrivit opiniilor pacientilor, standardele din acest centru medical sunt inalte. Personalul este caracterizat ca fiind atent, amabil, rabdator si calm. Preturile sunt accesibile, clinica este moderna, usor de gasit si dotata cu echipamente performante. Cu toate acestea, sunt si pacienti care nu au avut parte de o experienta pe masura asteptarilor, mentionand dificultatile de comunicare si nerespectarea programarilor, ceea ce i-a facut sa se declare dezamagiti de servicii.

Concluzii

Asadar, se poate spune ca locuitorii orasului Deva au mai multe optiuni in ceea ce priveste serviciile de dermatologie, de care pot beneficia in cadrul unor clinici si cabinete moderne, in care isi desfasoara activitatea personal cu un istoric profesional complex.

Te poti adresa unui medic dermatolog din Deva inclusiv pentru a cere o a doua parere sau pentru o consultatie de rutina, in cadrul careia pot fi identificate semne precoce ale unor afectiuni ale pielii, daca este cazul. Poti identifica usor o clinica in care se mizeaza pe un act medical de calitate si o abordare profesionista, mai ales daca iei in calcul variantele prezentate anterior.