Meniu

Dermatologie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un dermatolog in Focsani? Chiar daca ai un program incarcat, este important sa mergi din cand in cand la dermatolog pentru o examinare a pielii sau pentru tratarea unor afectiuni care pot fi rezolvate mai usor daca sunt depistate la timp. Documentarea este primul pas in alegerea clinicii sau cabinetului potrivit, iar calitatea actului medical trebuie sa primeze inainte de toate.

In Focsani exista mai multi medici cu experienta care activeaza in aceasta ramura a medicinei si in cabinetul carora poti merge pentru un diagnostic corect sau pentru a cere a doua parere. Dermatologul este medicul la care trebuie sa te prezinti pentru tratarea afectiunilor de la nivelul pielii, parului, unghiilor si mucoaselor.

Top clinici si cabinete unde poti gasi un dermatolog in Focsani

Locuitorii din Focsani au mai multe optiuni atunci cand cauta cabinetul unui dermatolog cu experienta, motiv pentru care tabelul urmator sintetizeaza alegerile de top ale acestora. Il poti consulta pentru a afla, pe scurt, informatii cheie despre cele mai bune clinici din acest oras, unde poti beneficia de servicii de calitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Belmega Calin
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medic cu experienta
 • Pret consultatie accesibil
 • Timp consultatie prea scurt
Dr. Ghenuche Oliver
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Sistem medical integrat
 • Tarif accesibil
 • Raport calitate pret satisfacator
 • Nepreluarea apelurilor pentru programare
Dr. Vasile Gheorghe
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Lucreaza 24 de ore in zilele de program
 • Pretul consultatiei este accesibil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici si cabinete unde gasesti cel mai bun dermatolog in Focsani

Pentru a usura identificarea unui doctor dermatolog pacientilor din Focsani si din imprejurimi, paragrafele urmatoare prezinta descrieri ale celor mai bune clinici si cabinete in care se practica servicii de calitate din aceasta specializare, prezentand detalii cu privire la calitatea actului medical si experienta colectivului medical:

1. Dr. Belmega Calin

Una dintre principalele optiuni ale pacientilor din Focsani care doresc sa mearga la dermatolog este dr. Belmega Calin, care isi desfasoara la un cabinet in cadrul caruia exista certificari nationale si internationale. Medic primar in specialitatea dermatovenerologie, acesta are un portofoliu vast din punct de vedere al educatiei si experientei. Absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, dr. Belmega Calin a participat la numeroase congrese si conferinte in tara si in strainatate, obtinand in 2015 titlul de medic primar.

Cat despre tariful unei consultatii, pretul este de 120 de lei.

In ceea ce priveste opiniile pacientilor, cativa dintre ei au oferit recenzii in mediul online dupa ce au vizitat acest cabinet. Cei care s-au declarat multumiti de servicii i-au atribuit medicului calitati precum empatia si profesionalismul, acestea fiind si motivele pentru care recomanda cabinetul. Totusi, exista si pacienti care spun ca au avut o experienta neplacuta, aratandu-si nemultumirea fata de durata scurta a consultatiei si de tratamentele primite.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Belmega Calin
Vezi Pareri

2. Dr. Ghenuche Oliver Dan

Un alt medic dermatolog la care poti merge daca locuiesti in Focsani este dr. Ghenuche Oliver Dan, care lucreaza in cadrul clinicii MedCenter. Cu o activitate de peste 20 de ani, aceasta clinica asigura un sistem medical integrat si este prezenta in mai multe localitati din tara.

La aceasta clinica, tariful consultatiei este de 100 de lei.

Potrivit parerilor celor care au fost pacienti in aceasta clinica, serviciile medicale sunt de inalta calitate, preturile sunt accesibile, iar personalul este bine pregatit si amabil. Multi pacienti spun ca au intampinat in mod repetat dificultati atunci cand au sunat pentru a isi face programare, deoarece apelurile lor nu au fost preluate.

3. Dr. Vasile Gheorghe

In preferintele locuitorilor din Focsani care au fost la dermatolog sau care intentioneaza sa isi faca o programare se afla si dr. Vasile Gheorghe. Acesta isi desfasoara activitatea in cadrul unui cabinet specializat in dermatovenerologie, care se ocupa de diagnosticarea si tratamentul bolilor acoperite de aceasta ramura a medicinei.

Consultatia in cadrul acestui cabinet de dermatologie din Focsani costa 100 de lei.

Pacientii sunt multumiti de rezultate si apreciaza pregatirea medicului, dar exista si pacienti care au spus ca tratamentele recomandate nu au functionat pentru ei.

Concluzii

Focsani este un oras in care vei gasi un dermatolog bun, dar cel mai important este sa alegi in functie de raportul calitate pret si de experienta medicului. Este indicat sa te adresezi unui astfel de specialist ori de cate ori observi o schimbare la nivelul pielii, chiar daca poate parea inofensiva.

Intr-un cabinet dermatologic din Focsani poti afla daca este vorba despre debutul unei afectiuni sau daca simptomele cu care te-ai prezentat la medic nu reprezinta un motiv de ingrijorare.