Meniu

Indepartare tatuaj Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tatuajele sunt mai mult decat simple desene pe piele, acestea poarta semnificatii profunde si sunt reprezentative, dar exista cazuri cand oamenii regreta modelul ales sau felul in care acesta a fost executat, moment in care iau in considerare procedura de indepartare tatuaj. In Cluj, exista cateva clinici de dermatologie unde poti beneficia de acest serviciu.

Indepartarea tatuajului cu laser este cea mai moderna metoda propusa de specialisti la momentul actual, datorita eficientei ridicate si a nivelului minim de disconfort. Stergerea tatuajului este o decizie la fel de importanta ca efectuarea lui. Daca ai luat decizia de a il indeparta, cea mai buna idee este sa te adresezi unor medici cu experienta.

Unde se face procedura de indepartare tatuaj in Cluj  

In Cluj, exista mai multe clinici moderne specializate in dermatologie si medicina estetica, care efectueaza si procedura de indepartare a tatuajelor. Prima etapa consta in reflectarea asupra acestei decizii, iar apoi poate incepe cautarea clinicilor. Pentru a iti simplifica aceasta etapa, a fost alcatuit un tabel in care sunt surprinse numele celor mai reputate clinici in cadrul carora este disponibila procedura care te intereseaza:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Indepartare tatuaje
Rating
Website
Medestet
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
350 Ron
 • Pretul unei sedinte pentru indepartarea tatuajului porneste de la 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna comunicare cu personalul
 • Confort emotional
 • Unii pacienti nu au fost multumiti de rezultate
Derma Elite
405 Ron
 • Pretul unei sedinte pentru indepartarea tatuajului porneste de la 405 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Locatie centrala
 • Locuri de parcare pentru clienti
 • Unii pacienti spun ca ora programarii nu este respectata
Dermavision
400 Ron
 • Pretul unei sedinte pentru indepartarea tatuajului porneste de la 400 Ron
 • Rezultate foarte bune
 • Personal amabil si profesionist
 • Comunicare foarte buna cu medicii si personalul auxiliar
 • Unii pacienti spun ca tarifele sunt destul de mari si ca programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cea mai buna clinica pentru indepartare tatuaj in Cluj

Locuitorii din Cluj si de pretutindeni se pot adresa clinicilor din acest judet pentru indepartarea unui tatuaj cu laserul, cu siguranta ca vor beneficia de un serviciu de calitate si de rezultate pe masura asteptarilor. Judet renumit pentru varietatea si standardele inalte in materie de servicii medicale, acesta gazduieste clinici cu reputatie foarte buna, unde primeaza confortul pacientului.

Pe langa confort, o alta prioritate a multor centre medicale este dotarea cu aparatura moderna. In continuare, vor fi prezentate cele mai bune optiuni de clinici pentru indepartarea unui tatuaj pe care nu il mai doresti:

1. Medestet

O alegere de top in randul clinicilor din Cluj unde se poate efectua procedura de indepartare tatuaj este Medestet, prima clinica din Romania specializata in chirurgie estetica. In anul 2022, clinica devenea Centrul de Excelenta Medestet. In cadrul sau activeaza o echipa de medici inalt calificati, cu vechime de peste 15 ani, care mizeaza pe folosirea unor materiale de cea mai buna calitate.

Pretul unei sedinte de indepartare a tatuajului variaza in functie de dimensiunea zonei si porneste de la 350 lei pentru tatuajele mici. Costurile totale depind si de numarul de sedinte.

O mare parte dintre pacientii care au lasat recenzii in mediul online se declara multumiti de calitatea serviciilor si recomanda clinica. Acestia apreciaza comunicarea cu personalul medical, descris ca fiind profesionist, amabil si receptiv. Se pune accent inclusiv pe confortul emotional. Echipa este bine pregatita si lucreaza cu dedicare si atentie. Exista si pacienti care nu au fost multumiti de rezultatele obtinute.

Vezi parerile pacientilor despre Medestet
Vezi Pareri

2. Derma Elite

Una dintre clinicile de top din Cluj unde poti merge pentru indepartarea tatuajelor este Derma Elite. Este un centru de dermatologie a carui activitate a debutat sub dorinta de a asigura tratamente avansate de dermatologie medicala si estetica, folosind inclusiv aparate unice in Romania. Serviciile sunt puse la dispozitie de o echipa formata din medici instruiti, interesati de noutatile din plan medical relevante in aceasta ramura medicala.

Indepartarea unui tatuaj se face in mai multe sedinte. Pretul unei sedinte variaza in functie de dimensiunea tatuajului si porneste de la 405 lei, cu posibilitatea de a ajunge la 1.575 pentru tatuajele mari.

Serviciile clinicii sunt de calitate, asa cum reiese din parerile exprimate de cativa dintre pacientii care i-au trecut pragul. Acestia au scris pe internet despre experienta avuta si au mentionat profesionalismul cadrelor medicale, amabilitatea si atitudinea primitoare a intregului personal. Alte avantaje sunt locatia frumoasa – zona centrala – si faptul ca exista locuri de parcare. Putini pacienti au spus ca ora programarii nu se respecta.

3. Dermavision

Pentru servicii dermatologice de top in Cluj, o clinica moderna pe care o poti alege este Dermavision. Aceasta a fost infiintata de care dr. Mirela Susan in anul 2010 si inca de atunci asigura tratamente si proceduri de cea mai inalta calitate. Clinica de dermatologie mizeaza pe un concept integrativ, in care sunt reunite mai multe discipline medicale care vizeaza sanatatea si frumusetea, lucru reflectat si de sloganul clinicii “Beautiful inside&out”.

Pentru indepartarea tatuajelor, pretul unei sedinte porneste de la 400 lei in cazul tatuajelor mici si poate ajunge la 1.500 lei pentru cele mai mari. La achizitionarea a 5 sedinte, pacientii primesc una gratis.

Pe internet, mai multi pacienti si-au povestit experienta avuta la aceasta clinica. Cei mai multi dintre ei se declara multumiti de rezultatele obtinute si de felul in care au fost tratati de colectiv, care este profesionist si amabil, lucru valabil inclusiv in cazul personalului auxiliar. Este foarte apreciata disponibilitatea cadrelor medicale de a oferi informatii clare si de a raspunde concret la intrebari. Cativa pacienti spun ca tarifele sunt mari si ca programarile nu se respecta.

Concluzii

Indepartarea unui tatuaj este o procedura care se desfasoara in mai multe sedinte, pe care le poti efectua in Cluj la clinici renumite, ce folosesc aparatura moderna cu ajutorul careia efectueaza proceduri care nu provoaca disconfort pacientilor. 

Pentru rezultate pe masura asteptarilor, este necesar sa lucrezi cu profesionisti, pe care ii poti regasi la mai multe clinici din judetul Cluj. Noile tehnologii pe care acestia le folosesc permit indepartarea eficienta a tatuajelor, fara a provoca cicatrice.