Meniu

Indepartare tatuaj Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciul de indepartare tatuaj in Iasi se adreseaza persoanelor care nu isi mai doresc un tatuaj facut in trecut, din cauza ca nu a fost bine executat sau pentru ca nu ii mai reprezinta. Poate fi vorba despre tatuaje mici si discrete, cat si despre tatuaje de dimensiuni mari, care ocupa o portiune semnificativa a pielii dintr-o anumita zona a corpului.

Daca locuiesti in Iasi sau in apropiere si ai luat decizia de a indeparta un tatuaj, poti beneficia de aceasta procedura in cadrul unui salon modern, despre care vei afla mai multe in acest articol.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Indepartare tatuaj
Rating
Website
Oby Ink
Clinica-Verificata
20 Euro
  • Tarif Indepartare tatuaj 20 Euro/cm
  • Servicii de calitate
  • Personal bine pregatit
  • Amabilitate si rabdare
  • Atentie la detalii
  • Salon curat si frumos amenajat
  • Atmosfera relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce salon ofera serviciul de indepartare tatuaj in Iasi?

In orasele mari din Romania, printre care si Iasi, exista saloane care nu numai ca fac tatuaje, dar ofera si posibilitatea de indepartare a acestora. Prin folosirea laserului, pigmentul poate fi indepartat eficient intr-un numar de sedinte care variaza de la un client la altul, in functie de complexitatea tatuajului.

Iata la ce salon din Iasi poti merge pentru stergerea unuia sau mai multor tatuaje:

Oby Ink

Salonul Oby Ink este optiunea de top a persoanelor din Iasi care isi doresc sa apeleze la procedura de indepartare a unui tatuaj cu laserul. Activitatea salonului a inceput in anul 2003, fondator fiind Ionut-Andrei Ezariu. Acesta tatueaza de peste 16 ani si pune la dispozitia clientilor o gama variata de servicii din domeniu, de la tatuaje permanente si piercing corporal, la indepartarea tatuajelor cu laser.

Pretul variaza de la un client la altul. De regula, tariful porneste de la 20 euro/cm.

Peste 200 de clienti si-au exprimat parerea despre Oby Ink prin recenzii in mediul online. Ei spun ca au avut o experienta placuta si ca au beneficiat de servicii de calitate. Personalul este bine pregatit, amabil, rabdator, deschis si atent la detalii. Acestia ajuta clientii sa ia o decizie corecta si le ofera toate detaliile care ii intereseaza. Salonul este curat, frumos amenajat si atmosfera e relaxanta.

Vezi parerile pacientilor despre Oby Ink
Vezi Pareri

Concluzii

Desi nu sunt foarte multe optiuni de saloane in Iasi care ofera serviciul de indepartare tatuaje, exista o locatie pe care o poti alege si datorita careia nu este nevoie sa te deplasezi in afara orasului. Este vorba despre salonul mentionat anterior, care se bucura de aprecierea a numerosi clienti si in cadrul caruia activeaza personal cu experienta.