Meniu

Indepartare tatuaj Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un tatuaj a fost, pana nu demult, un semn definitiv, dar gratie solutiilor si aparaturii laser moderne, cei care nu si-l mai doresc pot opta pentru procedura de indepartare tatuaj in Ploiesti. In acest oras exista un salon unde este oferit acest serviciu si la care apeleaza multe persoane din Prahova.

Serviciul acesta se adreseaza atat celor care au un tatuaj pe piele, cat si femeilor care si-au tatuat sprancenele, in momentul in care aceasta procedura era la moda in Romania. Specialistii din Ploiesti utilizeaza pentru eliminarea tatuajelor atat solutii speciale, cat si aparatul laser.

Care este pretul pentru indepartare tatuaj in Ploiesti?

Pretul pentru o sedinta de indepartare a unui tatuaj in Ploiesti este accesibila, tinand cont si de avantajele pe care le aduce. Poti vedea mai jos cat costa aceasta procedura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Indepartare tatuaj
Rating
Website
Maria Oprea
Clinica-Verificata
500 Ron
  • Pret sedinta Indepartare tatuaj 500 Ron
  • Diverse servicii de infrumusetare
  • Indepartare tatuaj clasic si de pe sprancene
  • Indepartare tatuaj cu laser sau cu solutie
  • Produse de calitate superioara
  • Personal cu exeperienta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru indepartare tatuaj in Ploiesti?

In cele ce urmeaza, te invitam sa descoperi salonul care ofera si serviciul de indepartare tatuaj in municipiul Ploiesti.

Studio Maria Oprea

La Studio Maria Oprea Ploiesti sunt oferite diverse servicii (micropigmentare, laser, make-up) si este pusa la dispozitie si procedura de indepartare tatuaj. Aceasta procedura se preteaza atat in cazul persoanelor care si-au facut o forma a sprancenelor care nu le mai avantajeaza sau de care nu mai sunt multumite, dar si in cazul unui tatuaj pe piele, de diverse dimensiuni, care nu mai prezinta interes. Specialistii de la Studio Maria Oprea folosesc un aparat laser performant cu care rezolva rapid aceasta problema. De asemenea, tot pentru indepartarea tatuajelor se foloseste si metoda cu solutie, recomandata in special in cazul micropigmentarii.

Pretul pentru o sedinta de indepartare a unui tatuaj, cu solutie, este de 500 de lei. Acelasi tarif este valabil si in cazul indepartarii unui tatuaj cu aparatul laser.

Clientii acestei clinici se declara in majoritate foarte multumiti de servicii. Cele mai apreciate aspecte sunt: profesionalismul si amabilitatea personalului, aparatele moderne si produsele de buna calitate, curatenia si modul cum fiecare client este intampinat, oferindu-i-se o cafea de bun venit si un zambet. Unii spun insa ca preturile din salon sunt mai mari decat cele afisate in salon.

Vezi parerile pacientilor despre Studio Maria Oprea
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca ai un tatuaj pe care nu ti-l mai doresti sub nicio forma, poti sa te programezi la o sedinta de indepartare tatuaj in Ploiesti. Specialistii din salonul prezentat in acest articol au experienta in acest tip de serviciu si lucreaza atat cu aparate laser, cat si cu solutii speciale care elimina tatuajul din zona sprancenelor.