Meniu

Indepartare tatuaj Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un tatuaj a fost, pana nu demult, un semn definitiv, dar gratie solutiilor si aparaturii laser moderne, cei care nu si-l mai doresc pot opta pentru procedura de indepartare tatuaj in Ploiesti. In acest oras exista un salon unde este oferit acest serviciu si la care apeleaza multe persoane din Prahova.

Serviciul acesta se adreseaza atat celor care au un tatuaj pe piele, cat si femeilor care si-au tatuat sprancenele, in momentul in care aceasta procedura era la moda in Romania. Specialistii din Ploiesti utilizeaza pentru eliminarea tatuajelor atat solutii speciale, cat si aparatul laser.

Care este pretul pentru indepartare tatuaj in Ploiesti?

Pretul pentru o sedinta de indepartare a unui tatuaj in Ploiesti este accesibila, tinand cont si de avantajele pe care le aduce. Poti vedea mai jos cat costa aceasta procedura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Indepartare tatuaj
Rating
Website
Mbm Studio
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Indepartare a tatuajului porneste de la 150 Ron
 • Salon modern si cochet
 • Servicii ireprosabile
 • Echipamente de ultima generatie
 • Tratamente eficiente de la primele sedinte
 • Personal profesionist si amabil
 • Solutii personalizate
Estetic Plaza
200 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Indepartare a tatuajului porneste de la 200 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Tratamente de cea mai buna calitate
 • Rezultate excelente inca de la primele sedinte
 • Personal profesionist si dedicat
 • Amabilitate fata de clienti
 • Preturi decente
 • Atmosfera primitoare
 • Ambient elegant amenajat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru indepartare tatuaj in Ploiesti?

In cele ce urmeaza, te invitam sa descoperi saloanele care ofera si serviciul de indepartare tatuaj in municipiul Ploiesti.

1. Mbm Studio

La Mbm Studio din Ploiesti, procedura de indepartare tatuaj se realizeaza cu laser, tehnologie de ultima generatie care permite ca rezultatele tratamentului sa fie vizibile dupa prima sedinta, in functie de calitatea pigmentului folosit de catre tatuator si de vechimea tatuajului. Numarul de sesiuni de tratament se estimeaza dupa prima sedinta, in care specialistul evalueaza tatuajul care nu mai corespunde gusturilor clientului sau clientei. In acest salon se pot indeparta tatuaje de dimensiuni variate, precum si tatuajul nereusit al sprancenelor. Mbm Studio are o experienta de peste 10 ani pe piata serviciilor de infrumusetare din Ploiesti si ofera o paleta larga de proceduri personalizate de coafor, cosmetica, epilare definitiva pentru barbati si femei, tratamente faciale profesionale si remodelare corporala.

Preturile pentru indepartare tatuaj variaza in functie de complexitatea acestuia, de pigmentul utilizat si de numarul de sedinte necesare. Tarifele pornesc de la 150 de lei.

Clientii apreciaza ca Mbm Studio este un salon modern si cochet, cu servicii ireprosabile, echipamente de ultima generatie, tratamente eficiente de la primele sedinte. De asemenea, persoanele care au efectuat aici proceduri de infrumusetare considera ca personalul este profesionist si amabil, iar solutiile oferite sunt intotdeana personalizate.

Vezi parerile pacientilor despre Mbm Studio
Vezi Pareri

2. Estetic Plaza

La Estetic Plaza, pentru indepartare tatuaj se utilizeaza laser ND-YAG, una dintre cele mai eficiente metode pentru eliminarea tatuajelor nedorite. Tehnologia disponibila in acest centru presupune laser cu impulsuri scurte si puternice, care ofera posibilitatea de a fragmenta pigmentii de cerneala in particule mici, care sunt astfel mult mai usor de eliminat de pe piele. Procedura se efectueaza sub anestezie locala usoara, cu ajutorul unei creme care reduce disconfortul resimtit de clienti. Este nevoie de un numar variabil de sedinte, evaluat dupa prima procedura cu laser. Estetic Plaza este cel mai mare centru de epilare laser din tara, cu saloane in Bucuresti si Ploiesti, peste 14 ani de experienta in domeniul infrumusetarii si standarde ridicate in tratamentele de beauty, cu ajutorul echipamentelor performante. Gama larga de servicii include si remodelare corporala, tratamente faciale, masaj de relaxare, micropigmentare sprancene si extensii de gene.

Tariful pentru indepartare tatuaj este de 200 de lei pentru 3 cm2 de piele tatuata.

Clientii vorbesc despre servicii ireprosabile, tratamente de cea mai buna calitate, rezultate excelente inca de la primele sedinte, un personal profesionist, amabil si dedicat, preturi decente si o atmosfera primitoare, cu un ambient elegant amenajat.

Concluziile noastre

Daca ai un tatuaj pe care nu ti-l mai doresti sub nicio forma, poti sa te programezi la o sedinta de indepartare tatuaj in Ploiesti. Specialistii din salonul prezentat in acest articol au experienta in acest tip de serviciu si lucreaza atat cu aparate laser, cat si cu solutii speciale care elimina tatuajul din zona sprancenelor.