Meniu

Mezoterapie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Interesul pentru mezoterapie in Bacau se afla in crestere, deoarece tot mai multe persoane aleg tratamente minim invazive de reducere a semnelor imbatranirii pielii. Din acest motiv, cateva clinici au introdus procedura pe lista lor de servicii si folosesc ingrediente naturale in mixul de substante injectate in piele.

Mezoterapia presupune introducerea unui amestec de substante active in stratul mijlociu al pielii, cu ajutorul unor ace fine. Printre beneficiile acestui tratament se numara estomparea ridurilor si liniilor fine, recapatarea luminozitatii pielii si reducerea petelor pigmentare. Continua sa citesti articolul daca locuiesti in Bacau si vrei sa descoperi tarifele practicate in cadrul celor mai bune clinici pentru acest procedeu.

Care este pretul unei sedinte de mezoterapie in Bacau?

In saloanele si clinicile din Bacau, pretul unei sedinte de mezoterapie poate sa varieze in functie de zona asupra careia se intervine (fata, gat sau decolteu) si de durata. Pentru a iti face o idee cu privire la costurile pe care le implica aceasta procedura dermato-cosmetica, tabelul de mai jos surprinde tarifele practicate in cadrul celor mai reputate clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mezoterapie
Rating
Website
Marabu Center
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Mezoterapie 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate foarte bune
 • Profesionalism, amabilitate si atitudine pozitiva
 • Aparatura performanta
 • Preturi corecte
Empress Beauty
300 Ron
 • Pret consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Rezultate vizibile
 • Cadru primitor
Dermacenter
350 Ron
 • Pret consultatie 350 Ron
 • Proceduri eficiente
 • Profesionalism si seriozitate
 • Atentie la nevoile clientilor
 • Personal bine pregatit
 • Uneori programarile se decaleaza foarte mult
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este topul clinicilor unde se face mezoterapie in Bacau?

Mezoterapia face parte dintre cele mai cautate tratamente in Bacau si in alte orase din Romania, pentru ca implica o metoda nedureroasa de stimulare a productiei de colagen si de reintinerire a pielii. Se folosesc vitamine, acid hialuronic si alte substante benefice pentru piele, care asigura hidratare in profunzime si contribuie la tratarea unor afectiuni.

Specialistii din Bacau mizeaza pe o abordare personalizata a tratamentelor, intrucat fiecare persoana are trasaturi si nevoi particulare. In continuare, este prezentat clasamentul celor mai bune clinici pe care le poti alege pentru mezoterapie:

1. Marabu Center

Marabu Center din Bacau detine peste 20 de certificari si este optiunea de top a persoanelor interesate de mezoterapie. De-a lungul anilor de activitate, salonul a castigat 7 premii si a oferit tratamente de calitate unui numar mare de clienti. Cei care aleg serviciile Marabu Center beneficiaza de programe personalizate, conturate de catre o echipa formata din specialisti in tratamente faciale. Personalul are experienta si a urmat numeroase cursuri de specializare, iar calitatea serviciilor este sustinuta de folosirea echipamentelor de ultima generatie.

O sedinta de mezoterapie costa 300 lei.

Salonul este unul dintre cele mai apreciate din Bacau, asa cum se poate observa din zecile de recenzii pozitive. Clientii spun ca serviciile sunt de calitate, ca se foloseste aparatura performanta si ca ambianta este una placuta. In urma tratamentelor faciale, mentioneaza ca tenul lor a devenit mai luminos, hidratat si curat. Personalul este laudat pentru profesionalism, amabilitate si atitudine pozitiva. De asemenea, preturile sunt corecte si rezultatele foarte bune.

Vezi parerile pacientilor despre Marabu Center
Vezi Pareri

2. Empress Beauty

Salonul Empress Beauty din Bacau propune o gama variata de servicii de infrumusetare, printre care si mezoterapia. Calitatea si profesionalismul sunt obiectivele in jurul carora graviteaza activitatea specialistilor care lucreaza aici si care au misiunea de a ii ajuta pe cei care trec pragul salonului sa isi descopere cea mai buna versiune. Pentru a bifa calitatea procedurilor si eficienta rezultatelor, se folosesc echipamente de ultima generatie.

La Empress Beauty, tariful pentru o sedinta de mezoterapie este de 300 lei.

Multe persoane se declara multumite de serviciile salonului Empress Beauty, pe care le descriu ca fiind de calitate. Clientii recomanda aceasta locatie pentru ca rezultatele sunt vizibile si pentru ca atmosfera este primitoare, ceea ce ii determina sa revina si in viitor. La capitolul personal, acesta e apreciat pentru profesionalism si amabilitate.

3. Dermacenter

Centrul de medicina estetica si dermatologie Dermacenter completeaza topul locatiilor din Bacau pe care le poti alege pentru mezoterapie. Activitatea cabinetului a inceput in 1992, iar pe parcursul anilor si-a extins oferta si a adus in prim-plan o gama variata de servicii din sfera medicinii estetice. Tratamentele si procedurile sunt efectuate de o echipa formata din specialisti, care au investit in perfectionarea profesionala prin participarea la congrese, workshop-uri si training-uri, inclusiv in strainatate. Calitatea este sustinuta atat prin experienta personalului, cat si prin folosirea tehnologiilor ultramoderne.

La Dermacenter, vei plati 350 lei pentru o sedinta de mezoterapie.

Persoanele care si-au relatat pe internet experienta avuta la acest cabinet spun ca au intalnit personal calificat, care da dovada de profesionalism, seriozitate, rabdare si atentie. Desi majoritatea persoanelor se declara multumite, exista si clienti care scot in evidenta un dezavantaj, acela ca programarile nu se respecta.

Concluzii

Mezoterapia este doar una dintre procedurile de care poti beneficia in cadrul saloanelor din Bacau, optiunile prezentate anterior fiind preferate de un numar tot mai mare de persoane care locuiesc in acest oras si in imprejurimi. Si-au castigat aprecierea prin faptul ca ofera un raport bun calitate-pret si pentru ca manifesta interes fata de noile tehnologii, in care investesc permanent.