Meniu

Mezoterapie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Clinicile si saloanele in care se realizeaza mezoterapie in Baia Mare nu sunt foarte numeroase, dar ofera varietate, in sensul ca in unele locatii poti opta pentru mezoterapie virtuala (fara ace, prin doi curenti simultani) sau mezoterapie injectabila, pentru cateva zone ale corpului, in vederea imbunatatirii aspectului pielii, uniformizarea tenului sau stoparea caderii parului.

Un tratament de mezoterapie se recomanda atat femeilor cat si barbatilor, iar in Baia Mare se poate realiza in trei cabinete, pe care le vei descoperi in cele ce urmeaza.

Ce pret are o sedinta de mezoterapie in Baia Mare?

O sedinta de mezoterapie in municipiul Baia Mare are un tarif care variaza in functie de tipul procedurii si de echipamentele sau substantele utilizate. In tabelul de mai jos sunt mentionate cateva preturi, astfel incat sa-ti faci o idee asupra costului tratamentului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mezoterapie
Rating
Website
Dr. A. Bene
Clinica-Verificata
500-1.650 Ron
 • Pretul unei sedinte de Mezoterapie este 500-1.650 Ron
 • Numeroase tratamente dermatologice si estetice
 • Mezoterapie injectabila
 • Medic bine pregatit si amabil
 • Aparatura moderna
Puresthet
150 Ron
 • Pretul unei sedinte de Mezoterapie este 150 Ron
 • Multiple servicii de infrumusetare
 • Mezoterapie virtuala
 • Echipa de specialisti cu experienta
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
Clinica Demian Grad
250 Ron
 • Pretul unei sedinte de Mezoterapie este 250 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Dermatologie si dermatologie estetica
 • Mezoterapie pentru rejuvenarea pielii si pentru cresterea firelor de par
 • Produse de calitate superioara
 • Profesionalism si amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se face mezoterapie in Baia Mare?

Mezoterapie in Baia Mare se realizeaza in trei cabinete de top, dupa cum poti vedea in continuare!

1. Dr. Alexandra Bene

Dr. Alexandra Bene este medic specialist dermato-venerologie in Baia Mare care realizeaza si tratamente de mezoterapie. Pe langa acest serviciu, medicul mai este specializat si in multe alte tratamente dermatologice si de estetica medicala: injectare acid hialuronic, corectie riduri, tratamentul gusei, peeling chimic, dermapen. Tratamentul de mezoterapie se administreaza pe cale injectabila si are rolul de a hidrata pielea si de a ameliora aspectul imbatranit al acesteia.

Pretul pentru o sedinta de mezoterapie pentru fata este cuprins intre 500 si 1.650 de lei, in functie de tipul substantei si de producator.

Pacientii acestui cabinet declara in review-urile de pe internet ca au fost tratati in cele mai bune conditii, cu profesionalism, de catre o specialista primitoare si amabila, care i-a facut sa uite ca se afla intr-un cabinet medical. Aceiasi pacienti mai spun si ca aparatura este moderna si ca au primit raspuns la toate nelamuririle pe care le aveau in legatura cu procedurile recomandate in cazul lor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Alexandra Bene
Vezi Pareri

2. Puresthet

La Centrul de Estetica Puresthet Baia Mare poti gasi numeroase servicii, de la tratamente faciale si corporale, pana la epilare definitiva, coafor, bronzare si manichiura-pedichiura. Centrul a fost dat in folosinta in anul 2016 si este bazat pe o franciza spaniola ce a aparut in 1993 si care numara circa 170 de centre in toata lumea. Echipa clinicii din Baia Mare este alcatuita din esteticieni, tehnicieni unghii, hairstilisti, toti cu o pregatire solida in domeniile lor. In cadrul acestui centru se realizeaza mezoterapie virtuala, care combina electroporatia cu eletroforeza in cadrul aceleiasi sedinte. 

Pretul pentru o sedinta de mezoterapie virtuala este de 150 de lei si are o durata de 30 de minute.

Atmosfera placuta din aceasta locatie este mentionata in multe recenzii din mediul online de catre clienti. Pe langa acest aspect, oamenii mai sunt multumiti si de cum este amenajat salonul, dar si de pregatirea personalului.

3. Clinica Demian Grad

Clinica Medicala Demian Grad din Baia Mare ofera numeroase servicii, de la dermatologie si estetica dermatologica, la ortopedie si chirurgie pediatrica sau ecografii si analize medicale. Dr. Ramona Demian este specializata in dermatologie si estetica, la fel si dr. Alexandra Grad. Acesti doi medici ofera si tratamente de mezoterapie, pentru rejuvenarea pielii si in vederea stimularii cresterii firelor de par.

Pretul unei sedinte de mezoterapie la aceasta clinica este de 250 de lei.

Chiar daca nu sunt multe recenzii in mediul online in ceea ce priveste clinica Demian Grad, cele care au fost postate vorbesc despre tratamente cu rezultate foarte bune, de materiale si produse de calitate utilizate in cazul procedurilor si de profesionalism si amabilitate.

Concluziile noastre

Tratamentele de mezoterapie in Baia Mare, desi nu sunt realizate in multe centre, sunt destul de ofertante, de la mezoterapie virtuala, la mezoterapie injectabila, si de la mezoterapie pentru fata, la mezoterapie pentru scalp, in vederea stimularii cresterii firelor de par.

In functie de nevoile pe care le ai, te poti programa la unul dintre aceste centre, iar dupa o consultatie, vei sti ce tip de tratament ti se potriveste cel mai bine.