Meniu

Microdermabraziune Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici specializate in microdermabraziune in Satu Mare? Rejuvenarea si curatarea in profunzime a tenului sunt doua aspecte importante de care trebuie sa tii cont daca nu iti doresti sa imbatraneasca prematur. Ridurile fine sau accentuate tind sa isi faca prezenta mult mai rapid in cazul unui ten uscat si neprotejat corespunzator de factorii externi nocivi cum ar fi lumina UV.

Procedura estetica nu provoaca durere sau disconfort la nivelul tenului si este practicata de o multime de clinici specializate din Satu Mare. Pentru a-ti reduce numarul clinicilor din oras la cele de calitate, ti-am pregatit in cele ce urmeaza o selectie a centrelor sau saloanelor de infrumusetare in cadrul carora poti beneficia de microdermabraziune.

Cat costa procedura de microdermabraziune un Satu Mare?

Costurile aplicate pentru tratamentul cu microdermabraziune in Satu Mare sunt, de regula, diferite de la o clinica la alta. Acestea sunt stabilite in functie de eficienta si calitatea aparaturii folosite, de experienta medicala si de calitatea produselor utilizate. Din acest motiv, este imposibil sa gasesti acelasi pret la doua clinici diferite de estetica medicala. Consulta tabelul de mai jos si afla care sunt preturile practicate la clinicile din orasul tau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Microdermabraziune
Rating
Website
Pearl Beauty
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pretul pentru Microdermabraziune porneste de la 160 Ron
 • Servicii cu un raport calitate-pret excelent
 • Varietate de servicii
 • Prestatia echipei specializate este impecabila
 • Clienti multumiti
 • Rezultate cu efect de lunga durata
 • Aparatura performanta
Rituel
100 Ron
 • Pretul pentru Microdermabraziune porneste de la 100 Ron
 • Raport calitate-pret excelent
 • Clienti multumiti
 • Personal profesionist, implicat si amabil
 • Salon cu aspect elegant
 • Preturi pentru toate buzunarele
 • Proceduri si tratamente eficiente
Dr. Nicoleta Bancea
100 Ron
 • Pretul pentru Microdermabraziune porneste de la 100 Ron
 • Servicii cu un raport calitate-pret excelent
 • Rating pozitiv
 • Cabinet curat
 • Atmosfera prietenoasa
 • Medic specialist in dermatologie
 • Profesionalism, implicare si grija fata de pacienti
 • Gama larga de servicii
Dianetti
150 Ron
 • Pretul pentru Microdermabraziune porneste de la 150 Ron
 • Gama larga de serviciicii
 • Tratamente eficiente si cu efect de lunga durata
 • Prestatia ireprosabila a personalului
 • Proceduri calitative
 • Preturi accesibile
Women's Care
100 Ron
 • Pretul pentru Microdermabraziune porneste de la 100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Gama larga de servicii
 • Atmosfera prietenoasa
 • Profesionalism, atentie la detalii, seriozitate
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza procedura de microdermabraziune in Satu Mare

Clinicile si saloanele de infrumusetare de mai jos sunt specializate in tratamentul cu microdermabraziune in Satu Mare. Pentru ca exista multe optiuni in oras, ne-am hotarat sa ti le selectam doar pe cele de incredere, pentru a scapa de procesul de cautare pe cont propriu. Iata care sunt variantele pe care ti le recomandam si afla care a fost experienta celorlalti clienti care au beneficiat de serviciile lor:

1. Pearl Beauty Center

Vrei sa faci o schimbare in viata ta si esti in cautarea unui salon specializat in microdermabraziune din Satu Mare? Atunci ai venit in locul potrivit. Centrul de infrumusetare Pearl Beauty Center este locul care imbina eficienta cu frumusetea, astfel incat tu sa te bucuri de rezultatele mult asteptate cat mai multa vreme. Pentru ca s-a investit intr-o aparatura profesionala si de calitate, salonul reuseste sa faca fata chiar si celor mai dificile provocari, punand un zambet larg pe fata clientului. Pe langa microdermabraziune, cei interesati mai pot beneficia si de: tratament cu microneedling, oxigen hiperbaric, lifting facial, mezoterapie virtuala, Plasma Pen (tratamentul de inlaturare a ridurilor) si peeling chimic.

Pretul pentrun tratamentul cu microdermabraziune porneste de la 160 lei si poate sa ajunga la 380 lei.

In ceea ce priveste serviciile din punctul de vedere al clientilor, acestea sunt efectuate cu atentie, grija si profesionalism, lucru care a influentat puternic rating-ul pozitiv pe care salonul l-a obtinut. Seriozitatea, implicarea si atmosfera prietenoasa sunt alte cateva aspecte care sunt profund apreciate.

Vezi parerile pacientilor despre Pearl Beauty Center
Vezi Pareri

2. Rituel

Salonul Rituel de Beaute a fost fondat in anul 2016 cu scopul principal de a readuce in atentia cat mai multor persoane importanta ritualurilor de infrumusetare, printre care se numara si microdermabraziunea in orasul Satu Mare. Echipamentele moderne si aparatura inedita, de ultima generatie contribuie semnificativ la o prestatie respectabila. Colectivul este calificat si intotdeauna pregatit sa gaseasca o solutie potrivita la orice problema, oferind posibilitatea unor planuri personalizate de tratament. Pe langa microdermabraziune, salonul iti mai ofera ocazia sa beneficiezi si de: peeling chimic, mezoterapie faciala, masaj facial, ultrasunete, microneedling, oxigen hiperbaric.

Pretul pentru procedura de microdermabraziune este de 100 lei, dar acesta poate sa creasca daca tratamentul este folosit simultan cu alte tratamente.

Salonul Rituel are un rating pozitiv datorita serviciilor de calitate, personalului profesionist si atmosferei placute. Nu putine au fost persoanele care au laudat faptul ca s-au relaxat intr-un salon elegant si placut amenajat. 

3. Dr. Nicoleta Bancea

Ai ten cu tendinta acneica, de uscare sau cu imperfectiuni si vrei sa il tratezi adecvat cu ajutorul procedurii de microdermabraziune in Satu Mare? Atunci poti lua in considerare cabinetul dr. Nicoleta Bancea, medic specialist in dermatologie. Paleta de proceduri si tratamente faciale este generoasa, mai ales datorita faptului ca medicul are o experienta vasta in serviciile de estetica medicala, dar si in dermatovenerologie. Aparatele de ultima generatie si tehnologiile avansate utilizate lucreaza in favoarea clientului, care are posibilitatea de a beneficia de rezultate ireprosabile si cu efect de lunga durata. Pe langa microdermabraziune, centrul de infrumusetare mai pune la dispozitia celor interesati si urmatoarele proceduri: radiofrecventa, injectari cu acid hialuronic, peeling chimic, tratament cu oxigen hiperbaric etc.

Pretul pentru tratamentul cu microdermabraziune este de 100 lei pe sedinta.

Cabinetul dr. Bancea Nicoleta a atras o multime de recenzii pozitive datorita clientilor care au fost multumiti de eficienta tratamentelor aplicate, dar si de serviciile calitative. Atmosfera placuta a cabinetului, profesionalismul, implicarea si grija fata de pacienti sunt factorii care au influentat pozitiv rating-ul pozitiv pe care clinica l-a obtinut.

4. Dianetti

Salonul de remodelare corporala si estetica faciala, Dianetti, iti ofera o gama larga de tratamente faciale eficiente, printre care se numara si microdermabraziunea in orasul Satu Mare. Centrul de infrumusetare se afla in centrul orasului, ceea ce inseamna ca poate fi usor de gasit, fiind dotat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie. Acestea le ofera tuturor clientilor ocazia de a beneficia de tratamente calitative, cu un efect de lunga durata. Datorita faptului ca in cadrul centrului Dianetti s-a investit cu produse de incredere, clientii pot beneficia si de: radiofrecventa, mezoterapie, peeling chimic, lifting si vacuum facial, ultrasunete.

Pretul pentru tratamentul cu microdermabraziune porneste de la 150 lei.

Clientii care au pasit pragul salonului Dianetti si au beneficiat de tratamentele aplicate de personalul specializat si-au exprimat multumirea si aprecierea, lasand recenzii pozitive. Serviciile calitative, prestatia ireprosabila a personalului si amabilitatea cu care clientii sunt tratati sunt alte aspecte care au mai fost apreciate de acestia. 

5. Women’s Care

Women’s Care este un salon de incredere, care se adreseaza mai mult publicului feminin si in cadrul caruia isi desfasoara activitatea specialisti in microdermabraziune in Satu Mare. Pentru ca tratamentele sa isi atinga nivelul dorit de eficienta, salonul a fost dotat cu un echipament performant si cu o aparatura moderna. Astfel, clientii reusesc sa obtina rezultatele mult asteptate intr-un numar mult mai redus de sedinte. Pe langa microdermabraziune, salonul iti mai pune la dispozitie si: peeling, lifting facial, tratament de umplere a cearcanelor etc. 

Pretul microdermabraziunii incepe de la 100 lei si variaza in functie de procedura aleasa.

Cei care au frecventat salonul Women’s Care si-au exprimat multumirea pentru serviciile primite, lasand recenzii pozitive. Personalul amabil, prietenos, specializat si cu experienta a fost laudat pentru tratamentele eficiente puse in aplicare. De asemenea, laudata a fost si aparatura de ultima generatie. 

Concluzii

Amana cat de mult poti procesul indezirabil de imbatranire a tenului prin intermediul tratamentelor faciale eficiente, printre care se numara si microdermabraziunea in Satu Mare. Ia in considerare clincile si saloanele de infrumusetare amintite anterior in articol si bucura-te de servicii calitative, prestate de un personal specializat, cu experienta in domeniul esteticii medicale.