Meniu

Microneedling Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Hiperpigmentarea, urmele de riduri, acneea si vergeturile pot fi estompate eficient prin intermediul microneedlingului in Oradea, cunoscut si sub denumirea de terapie de inductie a colagenului. Prin capacitatea sa de a genera noi celule, poti spune adio ridurilor fine, cicatricilor post acnee, defectelor de pigmentare, impiedicand imbatranirea tegumentului. De asemenea, contribuie semnificativ la scaderea porilor, ceea ce inseamna ca tenul se va netezi, capatand aspectul de portelan indragit de toata lumea. Din fericire, este o terapie care poate fi pusa in aplicare in orice zona a corpului, nu numai pe fata. Un alt beneficiu care nu trebuie sa fie omis consta in faptul ca procedura asigura un efect natural.

Daca esti in cautarea unor centre de infrumusetare din Oradea la care sa apelezi pentru a beneficia de sedinte ireprosabile de microneedling, atunci te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt cele trei clinici pe care ti le recomandam. De asemenea, afla si care sunt tarifele practicate pentru aceasta interventie estetica.

Cat ai de plata pentru un microneedling in Oradea?

Stim cat de important este pentru tine sa fii la curent cu cele mai noi preturi percepute pentru un microneedling in Oradea, asa ca te incurajam sa parcurgi cu atentie tabelul de mai jos. Afla, de asemenea, si care sunt denumirile clinicilor din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Microneedling
Rating
Website
Bob Beauty Bar
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pret tratament Microneedling 450 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Interactiune personal-clienti excelenta
 • Implicare si empatie
 • Atentie la detalii
 • Profesionalism
 • Interventii estetice exemplare
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Arborada Medical
400 Ron
 • Pretul unui tratament de Microneedling porneste de la 400 Ron
 • Aparaturi moderne si performante
 • Proceduri estetice ireprosabile
 • Implicare si buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Interactionare eficienta personal-pacienti
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Farma Derm
600 Ron
 • Pret tratament Microneedling 600 Ron
 • Interactiune excelenta specialist-clienti
 • Dispozitive moderne
 • Tratamente faciale personalizate
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 centre specializate in procedura de microneedling in Oradea

Ai luat hotararea sa incepi tratamentul cu microneedling in Oradea? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza, pentru a descoperi cat de bine pregatite sunt clinicile din orasul tau. Descopera, de asemenea, si cat de implicati sunt specialistii la care poti apela pentru a pune in aplicare unul dintre cele mai eficiente tratamente de intinerire a tenului:

1. Bob Beauty Bar

Bob Beauty Bar din Oradea asigura servicii de infrumusetare, inclusiv epilare definitiva cu triplu laser, manichiura, pedichiura, coafura, machiaj si tratamente faciale, printre care se numara si procedura microneedling de inlaturare a ridurilor si acneei. Membrii echipei sunt bine pregatiti in domeniile multiple in care isi desfasoara activitatea, avand la dispozitie aparaturi moderne si performante cu ajutorul carora procedurile estetice si de infrumusetare sa fie conforme nevoilor tuturor. Tratamentul Dermapen (microneedling) este are capacitatea de a trata multe probleme la nivelul tenului, cum ar fi: acneea, urmele post acnee, hiperpigmentare etc.

Pretul pentru tratamentul cu microneedling este de 450 lei. In completarea sa poti opta si pentru tratamentul facial pentru tratarea cuperozei si a tenului sensibil, care se afla la intervalul de pret 180 lei si 220 lei.

Salonul de infrumusetare este puternic apreciat pentru serviciile ireprosabile pe care le ofera, interactiunea dintre personal si clienti fiind intotdeauna excelenta. Membrii echipei dau dovada de implicare, atentie la detalii, empatie si profesionalism, avand la dispozitie echipamente performante cu ajutorul carora pot elabora proceduri si interventii estetice exemplare. De mentionat ca atmosfera este primitoare, iar curatenia impecabila, ceea ce contribuie considerabil la sporirea senzatiei de confort. 

Vezi parerile pacientilor despre Bob Beauty Bar
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Arborada

Centrul Medical Arborada este o institutie specializata in servicii medicale (pneumologie, imagistica medicala, stomatologie si nutritie), relaxare (tratamente faciale, cosmetica) si terapie (reflexotereapie, masaj, tratamente laser, mezoterapie) catre care iti poti indrepta atentia pentru un microneedling de o calitate superioara in Oradea. Specialistii cu experienta in tratamentele de estetica faciala au la dispozitie toate echipamentele si aparaturile necesare pentru a pune in aplicare terapia Dermapen si microneedling fractionat. Cicatricile post traumatice, post acneice si vergeturile sunt ameliorate complet cu ajutorul acestui tip de terapie.

Pretul pentru un microneedling cu Dermapen cocktail este de 400 lei, iar cel cu plasma proprie PRP este de 700 lei. De asemenea, poti opta si pentru microneedling cu Dermapen + PRX, care costa 600 lei.

Centrul medical privat este echipat cu aparaturi moderne si performente, ceea ce faciliteaza si perfectioneaza desfasurarea procedurilor estetice si medicale. Avand in vedere ca personalul da dovada de implicare, atentie la detalii si o buna pregatire in interactionarea cu pacientii, atmosfera este intotdeauna primitoare, toti cei care pasesc pragul cabinetului simtindu-se confortabil. In plus, curatenia este impecabila.

3. Farma Derm

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si Farma Derm, unde poti beneficia de un microneedling in Oradea, pentru ca centrul este specializat in estetica medicala si dermatofarmacie. Fondatoarea sau este Cristina Marcon, farmacist si estetician cu multiple competente in dermatofarmacie si estetica medicala non-invaziva, certificata in studiul si analiza medicamentului, dermatofarmacie si dermatocosmetica medicala, proceduri de estetica medicala non-invaziva si minim invaziva. Avand la dispozitie Dermapen 4 original, cel mai nou si avansat dispozitiv medical de microneedling la nivel mondial, poti spune adio ridurilor fine si medii, vergeturilor, porilor dilatati, hiperpigmentarii etc.

Pretul pentru un microneedling cu Dermapen 4 pentru fata este de 600 lei. Poti opta si pentru o sedinta de tratament pentru fata si gat, care costa 800 lei, iar sedinta pentru fata, gat si decolteu este de 1.000 lei.

Centrul medical de infrumusetare asigura servicii de calitate pentru toti care care ii pasesc pragul, interactiunea dintre specialist si clienti fiind intotdeauna excelenta. Avand in vedere ca in cadrul clinicii se folosesc dispozitive moderne, tratamentele faciale pot fi atent personalizate in functie de necesitatile fiecarei persoane, rezultatele obtinute fiind ireprosabile. In plus, atmosfera este de fiecare data primitoare.

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici specializate in practicarea microneedlingului in Oradea? Atunci cele trei variante pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de servicii de inalta calitate, dar si de rezultatele dorite. Apeleaza la specialistii din cadrul centrelor de infrumusetare de mai sus si spune adio imbatranirii tenului.