Dermatologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai descoperit ca o alunita si-a modificat forma sau culoarea, daca te confrunti cu caderea parului sau ai unghii care se exfoliaza foarte usor, un dermatolog din Oradea te poate ajuta sa intelegi ce se intampla si sa tratezi aceste neplaceri. Programeaza-te la un consult si descopera calea catre vindecare!

Sunt cateva cabinete de dermatologie, in Oradea, unde poti beneficia de conditii foarte bune, de medici cu experienta si de tratamente inovatoare, dupa cum vei putea vedea din acest articol.

Informatii care te pot ajuta cand cauti un dermatolog in Oradea

Cand cauti un dermatolog in Oradea, cel mai probabil vrei sa aflii cat mai multe informatii in legatura cu serviciile si tarifele sale. Din acest tabel poti afla cateva informatii utile:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dermalift
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
100 Ron
 • Pret consultatie 100 Ron
 • Cadre medicale amabile si comunicative
 • Atmosfera relaxanta
 • Pret scazut pentru consultatia dermatologica
Bioinvest
190 Ron
 • Pret consultatie 190 Ron
 • Personal profesionist
 • Atmosfera placuta
 • Aglomeratie
 • Nu se respecta programarile
Dr. Nacer Bumbu
170 Ron
 • Pret consultatie 170 Ron
 • O paleta generoasa de servicii dermatologice si estetice
 • Sunt tratati si copiii, si adultii
 • Personal amabil
 • Unii spun ca diagnosticul a fost gresit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde poti gasi un dermatolog bun in Oradea

Nu este usor sa descoperi acel dermatolog, in Oradea, care sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale, dar consultand acest top iti poti face o idee asupra celor mai cunoscuti si bine cotati dintre ei.
Iata un top 3 al clinicilor de dermatologie din Oradea unde poti fi tratat in conditii demne de secolul al XXI-lea:

1. Dermalift

Centrul dermatologic Dermalift Oradea ofera tratamente de ultima generatie in domeniul dermatologiei estetice, cu solutii pentru fiecare problema si pentru fiecare tip de piele. In cadrul cabinetului de dermatologie sunt oferite urmatoarele servicii: consultatii de dermatologie si de venerologie, tratamente laser, biopsii cutanate, chirurgie dermatologica, radiocauterizare, crioterapie, dermatoscopie.

Pretul unei consultatii la aceasta clinica de dermatologie din Oradea este de 100 de lei, iar un control dermatologic are un tarif de 50 de lei.

Multe dintre persoanele care au lasat review-uri online in legatura cu aceasta clinica spun ca este locul ideal pentru tratarea problemelor dermatologice si estetice. Oamenii apreciaza in special atmosfera relaxanta, amabilitatea cadrelor medicale, dar si rezultatele tratamentelor. Cei care sunt nemultumiti motiveaza ca preturile sunt prea mari pentru serviciile oferite.

Vezi parerile pacientilor despre Dermalift
Vezi Pareri

2. Bioinvest

Bioinvest are 4 puncte externe de lucru, dar la Oradea functioneaza o policlinica si un laborator medical. In cadrul cabinetului de dermatologie activeaza doi medici apreciati: dr. Ioan Camil Baba – medic primar dermatovenerologie si dr. Diana Maghiar – medic specialist dermatovenerologie, ce ofera consultatii de specialitate, dar si diverse investigatii si tratamente: crioterapie, chiuretarea leziunilor, infiltratii subcutanate, electrocauterizari etc.

Pretul unei consultatii initiale, cu programare, la cabinetul de dermatologie din Oradea este de 190 de lei.

Cei care au ajuns la Bioinvest pentru diverse investigatii si tratamente sustin ca atmosfera este foarte placuta si ca serviciile sunt de buna calitate, iar preturile sunt convenabile. Sunt insa si persoane care recomanda sa se imbunatateasca serviciul de programari, avand in vedere ca unii oameni intra in cabinete chiar si dupa o ora, fata de programare, fiind destul de aglomerat pe holurile institutiei medicale.

3. Dr. Nadia Nacer Bumbu

Dr. Nadia Nacer-Bumbu este medic specialist dermatolog. Impreuna cu personalul clinicii pe care o reprezinta ofera: tratamente adaptate in cazul patologiei dermatologice, depistarea cancerelor cutanate, tratamente de estetica medicala inovative, chirurgie dermatologica, dar si dermatologie pentru copii in Oradea.

Tariful pentru o consultatie de dermatologie este de 170 de lei.

In legatura cu serviciile oferite de acest medic dermatolog din Oradea, parerile oamenilor sunt destul de impartite. Unii apreciaza faptul ca este un medic tanar si daruit profesiei, care prescrie tratamente eficiente si care este deschis si amabil. Altii spun insa ca diagnosticul a fost gresit sau ca nu recomanda acest cabinet.

Concluziile noastre

Cine este interesat sa gaseasca un dermatolog in Oradea poate lua in considerare specialistii mentionati in acest articol. Topul de fata a fost alcatuit tinand cont de experienta medicilor si de conditiile bune oferite in clinicile in care acestia activeaza.

Controlul dermatologic este indicat sa fie realizat cel putin o data pe an, pentru a se analiza cu atentie pielea si a depista din timp eventualele afectiuni grave, cum este melanomul, pentru care preventia face diferenta intre viata si moarte.