Meniu

Peeling chimic Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un peeling chimic in Ploiesti te poate ajuta sa ai un ten cu un aspect intinerit si sa atenuezi imperfectiunile fetei, inclusiv acneea, cicatricile sau petele. Din acest articol vei putea afla care sunt clinicile din acest oras ce pun la dispozitie astfel de tratamente cu rezultate foarte bune.

Peeling-ul chimic trebuie realizat de catre specialisti cu experienta, pentru ca procedura consta in aplicarea unei substante prin care se realizeaza o exfoliere in adancime, rezultand descuamarea si regenerarea pielii. Tratamentul se efectueaza de catre medici esteticieni, chirurgi plasticieni sau medici dermatologi, pentru ca necesita o atentie sporita in ceea ce priveste conditiile de lucru si cunostinte solide in domeniu.

Cat costa un tratament de peeling chimic in Ploiesti?

Un tratament de peeling chimic in municipiul Ploiesti variaza, in ceea ce priveste pretul, de la 250 la 800 de lei, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Peeling chimic
Rating
Website
Neo Dermaskin
Clinica-Verificata
300-600 Ron
 • Pret Peeling chimic 300-600 Ron
 • Doi medici dermatologi cu experienta
 • Echipamente moderne
 • Echipa amabila si bine instruita
 • Numeroase tipuri de peeling chimic
 • Bun raport calitate-pret
Anisia Clinic
350-800 Ron
 • Pret Peeling chimic 350-800 Ron
 • Personal medical cu experienta
 • Amplasat in centrul orasului Ploiesti
 • Tratamente complete de rejuvenare faciala si slabire localizata
 • Tehnologii noi
 • Aparatura performanta si materiale de calitate superioara
InaDent
250 Ron
 • Pret Peeling chimic 250 Ron
 • Servicii de stomatologie si estetica la un loc
 • Tratamente faciale moderne
 • Peeling chimic superficial cu acid acetic
 • Chirurg plastician cu experienta
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru un peeling chimic in Ploiesti

Sunt trei clinici de top in Ploiesti cu tratamente de peeling chimic. In doua dintre aceste locatii se pot efectua peeling-uri superficiale, medii sau profunde, iar intr-una doar peeling chimic superficial.

1. Neo Dermaskin

Oferta de servicii a clinicii Neo Dermaskin Ploiesti numara consultatii si investigatii dermatologice, interventii chirurgicale si tratamente estetice, printre care si peeling chimic. Echipa acestei clinici este alcatuita din doi medici primari dermato-venerologie: dr. Ana Faca si dr. Razvan Bucur, care isi desfasoara activitatea cu ajutorul echipamentelor performante. Tratamentele de peeling chimic efectuate aici sunt de mai multe tipuri: superficiale (pentru acnee chistica sau inflamatorie), medii, cu acid tricloracetic (pentru cicatrici, melasma, riduri fine) si medii-profunde, pentru ridurile pronuntate, cicatrici profunde), precum si peelingul PRX-T33, care se efectueaza in toate anotimpurile, inclusiv vara.

Pretul pentru un peeling chimic este cuprins intre 300 si si 600 de lei, la Neo Dermaskin Ploiesti.

Multi dintre pacientii acestei clinici apreciaza in special profesionalismul dr. Ana Faca, despre care spun ca da dovada de empatie, respect si rabdare fata de fiecare om si este inconjurata de o echipa care ii urmeaza exemplul. Pentru ca au beneficiat de „servicii excelente”, clientii le recomanda si altora sa ia in calcul aceasta clinica pentru diverse tratamente dermatologice si estetice.

Vezi parerile pacientilor despre Neo Dermaskin
Vezi Pareri

2. Anisia Clinic

In clinica de dermatologie estetica si infrumusetare Anisia Clinic din Ploiesti poti solicita atat un peeling chimic, cat si multe alte proceduri moderne si eficiente pentru imbunatatirea sanatatii si aspectului pielii. Tratamentele de tip peeling sunt realizate de catre dr. Nectara Mitroi, specialist in estetica faciala, care utilizeaza produse de calitate inalta, de la producatorul francez Fillmed. Sunt puse la dispozitie cele trei tipuri de peeling chimic (superficial, mediu, profund), pentru persoanele de peste 17 ani (pentru tratarea acneei) sau pentru cele peste 30 de ani (pentru atenuarea semnelor de imbatranire a pielii).

Pretul pentru un peeling chimic realizat la Anisia Clinic din Ploiesti este cuprins intre 350 si 800 de lei.

Printre clientii clinicii sunt cativa care au postat recenzii pentru a le arata si altora cum a decurs experienta lor. Majoritatea ploiestenilor au o parere buna despre serviciile de care au beneficiat, spunand ca aparatura este performanta, personalul este profesionist si foarte bine regatit, iar ambianta este una placuta, care ii ajuta pe oameni sa se relaxeze.

3. InaDent

Clinica InaDent din Ploiesti este specializata in servicii de stomatologie si estetica faciala, astfel ca in aceasta locatie se efectueaza inclusiv peeling chimic. Aici sunt abordate metode moderne de estetica faciala: tratamente cu toxina botulinica, cu acid hialuronic, tratamentul hiperhidrozei, terapia PRP, precum si peeling chimic superficial cu acid acetic. Tratamentele de estetica faciala sunt realizate de catre dr. Andrei Museteanu, chirurg plastician specializat in estetica si microchirurgie reconstructiva.

Pretul pentru o sedinta de peeling chimic este de 250 de lei.

Review-urile din mediul online postate in dreptul acestei clinici vizeaza atat experientele in cazul serviciilor de stomatologie, cat si pe cele de la cabinetul de estetica. Majoritatea opiniilor exprimate sunt pozitive, subliniindu-se aspecte precum: medici cu o pregatire solida, tratamente fara durere, buna comunicare cu pacientii). Sunt insa si ploiesteni care au fost nemultumiti, din cazua nerespectarii programarilor sau a unor interventii cu rezultate dezamagitoare.

Concluziile noastre

Dupa cum ai putut observa deja, tratamentele de peeling chimic efectuate in Ploiesti sunt de mai multe tipuri si sunt realizate de specialisti cu experienta (dermatologi, chirurgi plasticieni, esteticieni).

Te poti programa la una dintre cele trei clinici pentru a incepe calatoria catre o piele mai frumoasa si mai sanatoasa, prin intermediul acestei proceduri care, printr-o exfoliere controlata, ajuta la regenerarea tegumentului in profunzime.