Meniu

Dermatologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre cele mai populare specialitati medicale este categoric dermatologia. In Ploiesti, sunt cateva clinici in care te vei bucura de servicii catalogate de catre unii dintre pacienti drept „excelente” in aceasta ramura a medicinei care trateaza afectiunile: pielii, unghiilor, parului sau pe cele cu transmitere sexuala (in cazul dermato-venerologiei).

Din acest articol, vei putea afla care sunt clinicile de dermatologie bune din Ploiesti, in care poti gasi un medic bun si dedicat, aparatura de mare precizie, pentru un diagnostic exact si conditii demne de secolul al XXI-lea.

Vezi informatii utile despre clinicile de dermatologie din Ploiesti!

In acest tabel am consemnat pentru tine cateva informatii relevante despre clinicile si cabinetele de dermatologie din Ploiesti. Afla ceea ce te intereseaza si fa cea mai buna alegere pentru sanatatea ta!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Personal amabil, curatenie, atmosfera placuta
 • Programari nerespectate
Dr. Laura Banulescu
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Medic primar dermatolog cu experienta
 • Diverse proceduri si tratamente
 • Profesionalism
 • Servicii de calitate
 • Nu se respecta programarile
Neodermaskin
150-350 Ron
 • Pret consultatie 150-350 Ron
 • Servicii variate, atat medicale, cat si estetice
 • Echipamente moderne
 • Profesionalism
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de dermatologie din Ploiesti

Pentru a asigura succesul unui tratament de dermatologie, in Ploiesti sunt cateva clinici in care se investesc sume considerabile pentru aparatura de ultima generatie. Dermatoscopiile, de exemplu, au mult mai multa acuratete si relevanta daca sunt efectuate cu aparate moderne. De asemenea, rezultatele interventiilor dermatologice vor fi mai bune, daca sunt utilizate lasere actuale… si exemplele pot continua.

In cele ce urmeaza, poti vedea un top al clinicilor din Ploiesti, unde investigatiile si tratamentele dermatologice se fac la standarde inalte de calitate si profesionalism:

1. Laurus Medical

Reteaua de clinici Laurus Medical este lider national in ceea ce priveste: dermatologia, proctologia si terapia MBST, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata serviciilor medicale private din Romania. Dezvoltarea Laurus Medical a adus specialitati noi in ambulatoriu si introducerea spitalizarii de zi in centre.

Tariful unei consultatii in cabinetul de dermatologie din Ploiesti al Laurus Medical este de 200 de lei. Poti beneficia de urmatoarele servicii: diagnostic si tratament psoriazis, acnee; excizii de alunite, biopisa tesutului cutanat, electrocauterizari etc.

Persoanele care au beneficiat de serviciile unui medic dermatolog din Ploiesti, din cadrul clinicii, se declara multumite de experienta pe care au avut-o. De fapt, clinica este foarte bine vazuta in cazul tuturor specialitatilor, oamenii laudand: cadrele medicale, amabilitatea personalului si curatenia. Sunt insa si clienti care spun ca au avut mult de asteptat dupa ora programarii, pentru a intra in cabinetul unui specialist.

Vezi parerile pacientilor despre LaurusMedical
Vezi Pareri

2. Dr. Laura Banulescu

O alternativa moderna la serviciile medicale de dermatologie, cabinetul acestui dr. dermatolog din Ploiesti ofera o gama variata de proceduri, tratamente si posibilitati de diagnostic in afectiunile pielii, mucoaselor, unghiilor, parului sau in cazul bolilor cu transmitere sexuala. Dr. Laura Banulescu este un medic primar dermatolog foarte apreciat.

O consultatie la acest medic dermatolog din Ploiesti costa 150 de lei. Pe langa consultatii, mai sunt oferite si alte servicii importante: electrocauterizari, biopsii cutanate, dermatoscopie, crioterapie, excizii de tumori, precum si tratamente dermato-cosmetice.

Parerile sunt in majoritate pozitive in legatura cu acest cabinet. Oamenii sunt multumiti de rezultatele interventiilor chirurgicale, de profesionalismul medicului Laura Banulescu, dar si de amabilitatea sa si de faptul ca isi trateaza pacientii cu calm si blandete. Sunt si cateva persoane care spun ca principala nemultumire este legata de faptul ca nu sunt respectate programarile, fiind intarzieri mari fata de orele stabilite.

3. Neo Dermaskin

Clinica Neo Dermaskin face si ea parte din randul celor mai bune cabinete de dermatologie din Ploiesti, oferind consultatii si investigatii, precum si tratamente estetice sau interventii chirurgicale. In toate acestea, tehnologia este parte importanta, aceasta fiind una dintre preocuparile de baza ale clinicii, in ceea ce priveste echipamentele medicale si din domeniul esteticii.

Consultatia la un dermatolog bun din Ploiesti, din cadrul clinicii Neo Dermaskin, costa dupa cum urmeaza: o consultatie initiala la un medic primar – 200 de lei, o consultatie initiala la un medic specialist – 150 de lei, iar tariful unei consultatii in regim de urgenta este de 350 de lei.

Cei care au trecut pragul acestei clinici isi manifesta multumirea in legatura cu serviciile de care au avut parte. Oamenii au apreciat atat buna pregatire a medicilor, cat si amabilitatea, empatia si rabdarea, atat a lor, cat si a personalului auxiliar.

Concluziile noastre

Aflati in cautarea unor medici dermatologi buni, in Ploiesti sau in tara, oamenii sunt interesati in special ca acestia sa fie bine pregatiti in domeniul lor, dar sa aiba si o experienta relevanta. Daca aceste aspecte sunt completate de aparatura noua si conditii bune in cadrul clinicii respective, alegerea va fi cu atat mai evidenta. Un bun dermatolog in Ploiesti nu este dificil de gasit, daca vei tine cont de recomandarile din acest articol.