Meniu

PRP Brasov

Actualizat pe:

Cand vine vorba de terapie PRP in Brasov, pretul o sa fie una din principalele informatii pe care oamenii vor vrea sa le afle. Toata lumea isi doreste o clinica transparenta, care sa descrie cu exactitate cum se va desfasura procedura si care va fi suma pe care pacientul o va plati, alaturi de toate serviciile incluse in pret.

Fiind orasul perfect pentru oamenii care vor, macar pentru o perioada scurta de timp, sa se deconecteze de la viata lor normala, nu este de mirare ca s-au deschis multe clinici care ofera servicii de terapie PRP in Brasov, la preturi avantajoase.

Clinici terapie PRP Brasov pret

La clinicile unde se efectueaza terapia PRP in Brasov, pretul o sa varieze. Acest lucru se datoreaza unor aspecte precum zona in care urmeaza sa fie aplicat tratamentul, numarul ideal de sedinte, tehnica folosita etc. De aceea, cei care sunt din orasm sau care sunt doar veniti in vizita si aleg sa-si faca un PRP in Brasov trebuie sa tina cont de aceste aspecte.

1. Clinica C Beauty

La clinica C Beauty, pentru terapia PRP in Brasov, pretul o sa fie de 1000 de lei pe sedinta, indiferent ca urmeaza sa fie aplicat fetei, scalpului sau cu DermaPen 4. Pacientii care vor sa afle care tehnica este cea mai potrivita pentru ei, se vor programa la un consult si in acest fel vor avea parte de tratamente personalizate, care vor raspunde strict nevoilor lor.

Programarile se vor putea face la numarul de telefon 0770437575 sau la 0368800899, iar pentru mai multe informatii exista adresa de E-mail contact@cbeauty.ro

2. Atasagon

Misiunea centrului Atasagon este de a crea un echilibru intre corp, suflet si minte prin intermediul programelor pe care le pun la dispozitia clientilor, iar unul dintre ele este cel de terapie PRP in Brasov, la pretul de 630 de lei pentru o sedinta de o ora. Programul complet este alcatuit din patru sedinte, iar cei interesati il pot achizitiona pentru 2268 de lei.

Prin intermediul tratamentului, pacientii isi vor prelungi calitatea pielii lor, iar rezultatele se vor vedea incepand cu cea de-a doua saptamana de la injectare.

Sedintele pot fi rezervate cu ajutorul formularului online, iar mai multe informatii vor putea fi obtinute la adresa de E-mail hello@atasagon.com. Numarul de telefon este 0746407070.

3. Clinica de estetica BeautyLift

Pentru o gama variata de tratamente de infrumusetare si estetica, oamenii vor putea vizita clinica BeautyLift, iar aici vor gasi si serviciul de terapie PRP in Brasov la pretul de 399 de lei pe eprubeta. Tot la aceasta clinica, tratamentul mai poarta si numele de plasmolifting, iar cantitatea de sange ce urmeaza sa fie recoltat in timpul procesului este de 15 ml.

Cei ce doresc sa se programeze vor putea folosi formularul online, sau sa apeleze la numarul de telefon 0732732722.

Concluzii

Prin urmare, viitorii pacienti nu trebuie sa-si faca griji cu privire la terapia PRP din Brasov si pretul ei, deoarece exista foarte multe oferte din partea clinicilor din oras, care fac tratamentul disponibil pentru orice tip de buget.