Meniu

PRP Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca si tu esti in cautarea unui tratament modern care sa te ajute la regenerarea si stimularea tesuturilor, iti poti indrepta atentia catre clinicile specializate in terapia PRP din Galati, procedura care capata popularitate pe zi ce trece. Principalul scop al terapiei este de rejuvenare a pielii, astfel incat procesul sau de imbatranire sa fie amanat cat de mult posibil.

Poti beneficia de eficienta procedurii de reducere a liniilor fine si a ridurilor chiar in Galati, la una dintre clinicile de specialitate mentionate ulterior in articol. Partea cea mai interesanta a acestei terapii este ca medicul iti regereneaza pielea prin injectarea propriului tau sange dupa ce, bineinteles, a fost procesat cu atentie si imbunatatit. Citeste in continuare si afla care sunt clinicile potrivite care te pot ajuta.

Cat costa terapia PRP in Galati?

In ceea ce priveste pretul terapiei PRP din Galati, acesta poate sa fie influentat de o serie de factori, printre care se numara performanta aparaturii folosite, experienta cadrelor medicale sau tipul interventiei alese. Pentru a te informa corect si pentru a sti exact care este bugetul pe care il poti pregati, consulta tabelul cu tarife de mai jos de la cele mai apreciate clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret PRP
Rating
Website
Arestetic
Clinica-Verificata
1.099 Ron
 • Tarif terapie PRP 1.099 Ron
 • Relationare cadru medical – pacient excelenta
 • Cabinet modern
 • Aparatura si echipamente performante
 • Atmosfera prietenoasa
 • Personal medical experimentat si calificat
 • Varietate mare de servicii
Pro Clinic
750 Ron
 • Tarif terapie PRP 750 Ron/zona
 • Personal medical amabil, profesionist si calificat
 • Echipamente si aparaturi medicale performante
 • Servicii multiple si calitative
 • Preturi pentru toate buzunarele
 • Nerespectarea exacta a programarilor
 • Comunicare deficitara pe alocuri
Ortopedie
600 Ron
 • Tarif terapie PRP 600 Ron
 • Servicii medicale multiple si calitative
 • Personal implicat, dedicat, profesionist si empatic
 • Atmosfera prietenoasa
 • Pacientii sunt multumiti in unanimitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care practica terapia PRP in Galati

Daca vrei sa iei legatura cu unii dintre cei mai buni medici in practicarea terapiei PRP din Galati, poti lua in considerare clinicile amintite in cele ce urmeaza. Ti-am pregatit un top al celor mai frecventate clinici datorita aparaturii performante si a serviciilor ireprosabile de care clientii au beneficiat in decursul timpului:

1. Arestetic

Arestetic este o clinica specializata in chirurgie estetica in care, pe langa celelalte tratamente si proceduri complexe, se practica si terapia PRP in orasul Galati. Echipa medicala pune la dispozitia pacientilor interventii, proceduri si tratamente speciale exact pentru ce au nevoie, datorita gamei vaste de servicii pe care o pot oferi. Printre acestea se amintesc si: mezoterapia personalizata, lifting facial cu acid hialuronic, lifting nechirurgical cu fire, rinoplastie nechirurgicala, marirea si conturarea buzelor, rejuvenarea faciala. Aparatura folosita este moderna si de ultima generatie, astfel incat pacientii sa beneficieze de rezultate excelente.

Tariful pentru terapia PRP este de 1.099 lei.

Datorita personalului implicat si calificat, clientii si-au exprimat multumirea pentru serviciile de care au beneficiat, punand accent pe faptul ca sunt calitative si personalizate in functie de nevoile fiecaruia. Atat asistentele, cat si medicii sunt amabili, rabdatori si, mai ales, bine pregatiti, iar clinica este moderna, contribuind la conturarea unei atmosfere relaxante, primitoare si prietenoase.

Vezi parerile pacientilor despre Arestetic
Vezi Pareri

2. Pro Clinic

Centrul medical Pro Clinic isi propune sa intre in atentia pacientilor prin servicii calitative si printr-un personal medical specializat in terapia PRP in orasul Galati. Principala misiune a centrului medical este sa desfasoare proceduri si tratamente in deplina siguranta, astfel incat toata lumea sa paseasca pragul clinicii cu incredere. Pentru obtinerea rezultatelor dorite, s-au facut investitii semnificative in aparatura, echipamente si instrumente medicale de calitate, moderne si performante. In cadrul departamentului de dermato-venerologie, pacientii au ocazia de a beneficia, pe langa terapia PRP, si de urmatoarele servicii: mezoterapie, injectare botox, injectare acid hialuronic, tratament pentru transpiratia excesiva, electroexcizie etc.

Tariful pentru terapia vampir la Pro Clinic este 750 lei/zona.

Parerea majoritara a pacientilor este pozitiva, mentionandu-se ca personalul medical este amabil, empatic, zambitor, calificat si profesionist. Cu toate acestea, exista si cateva cazuri in care programarea nu a fost respectata, iar unii dintre pacienti sustin ca nu au fost gasiti in baza de date, desi au facut programare.

3. Ortopedie

Cabinetul medical Ortopedie este specializat in tratarea afectiunilor musculoscheletale, iar printre procedurile aplicate se numara si infiltratiile cu PRP in orasul Galati. Echipamentele si aparaturile folosite sunt calitative, performante si eficiente in vindecarea cu succes a problemele pe care pacientii le experimenteaza. Din fericire, si personalul medical este unul calificat, punand la dispozitia tuturor posibilitatea de a beneficia de: chirurgie plastica, ecografie generala, ecografie la sold pentru nou-nascuti, ecografie musculoscheletala, infiltratii ghidate ecografic.

Pretul per sedinta a infiltratiei cu PRP este de 600 lei.

Recenziile pacientilor care au beneficiat de serviciile prestate la aceasta clinica reflecta multumirea lor in intregime, datorita faptului ca, fara exceptie, toate sunt pozitive. Profesionalismul, empatia, amabilitatea, receptivitatea si promptitudinea sunt doar cateva dintre aspectele pe care pacientii le lauda, punand accent totodata si pe aparatura moderna si performanta.

Concluzii

Cu alte cuvinte, daca si tu esti in cautarea unei clinici in cadrul careia sa beneficiezi de terapia sau infiltratiile PRP in Galati, poti lua in considerare variantele amintite anterior in articol, pentru a beneficia de servicii calitative prestate de un personal medical experimentat. Tarifele aplicate sunt, in general, accesibile, ceea ce denota un raport calitate-pret excelent.