Meniu

PRP Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Terapia PRP in Iasi se afla intr-un trend ascendent la capitolul de cerere si popularitate, fiind o procedura revolutionara de intinerire a tenului si de diminuare a ridurilor fine. Aceasta ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea si luminozitatea, stimuland productia de colagen.

Tratamentul PRP (plasma imbogatita cu trombocite) consta in recoltarea de sange, care trece ulterior printr-un proces de centrifugare pentru ca plasma si trombocitele sa fie separate celelalte elemente din sange. Sangele este recoltat de la pacient, care este si beneficiar al terapiei.

Cat costa o sedinta de PRP in Iasi?

Procedura PRP este disponibila in lista de servicii a mai multor clinici si centre medicale din Iasi, unde poti beneficia de tratament personalizat. Pentru ca tariful este un factor important inainte de a alege o clinica, iti prezentam care sunt costurile pe care le implica terapia PRP in cadrul celor mai apreciate locatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret PRP
Rating
Website
Beauty Code
Clinica-Verificata
1.050 Ron
 • Tarif terapie PRP 1.050 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate bune
 • Profesionalism
 • Buna comunicare
 • Atmosfera placuta si curatenie
Susanu Clinic
1.000 Ron
 • Tariful pentru terapia PRP porneste de la 1.000 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Rezultate bune
 • Profesionalism
 • Rabdare si empatie
 • Locatie moderna
Delv
1.000 Ron
 • Tarif terapie PRP 1.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa bine pregatita si amabila
 • Empatie si promptitudine
 • Atmosfera relaxanta si curatenie
 • Uneori programarile nu se respecta
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
Omini Clinic
1.000 Ron
 • Tarif terapie PRP 1.000 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Buna comunicare personal-pacient
 • Preturi foarte bune
 • Ambient placut
 • Unii pacienti au remarcat neconcordanta intre preturile de pe website si cele din clinica
Lauderma
1.000 Ron
 • Tariful pentru terapia PRP porneste de la 1.000 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, amabilitate si promptitudine
 • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici poti face terapie PRP in Iasi?

La o cautare rapida pe Google, poti vedea ca in Iasi exista destul de multe clinici unde se face terapie PRP. Pentru a face o departajare intre acestea, trebuie sa tii cont de experienta personalului si de atitudinea acestuia, precum si de imaginea pe care o are clinica in randul pacientilor.

Clasamentul de mai jos reuneste cateva informatii utile despre activitatea si tarifele clinicilor considerate a fi cele mai bune alegeri pentru efectuarea terapiei PRP:

1. Beauty Code

Terapia PRP este doar una dintre procedurile de ingrijire a pielii de care poti beneficia la Beauty Code, clinica de estetica faciala si corporala din Iasi. Lista de servicii integreaza proceduri de ingrijire si tratare a pielii, de remodelare corporala si de pierdere a kilogramelor in plus. Se ofera solutii medico-estetice pentru o gama variata de probleme si se mizeaza pe cele mai avansate tehnologii din domeniu. Clinica gazduieste o echipa de specialisti care creeaza planuri personalizate de tratament, in functie de nevoile individuale si de dorinte.

Terapia PRP sau terapia vampir costa 1.050 lei la Beauty Code.

Referitor la feeback-ul pacientilor, acestia de declara foarte multumiti de calitatea serviciilor si de rezultatele pe care le-au obtinut in urma tratamentelor. Se respecta conditii stricte de igiena si atmosfera din clinica este una placuta. Un alt motiv pentru care numerosi pacienti recomanda Beauty Code este profesionalismul colectivului care lucreaza acolo. Comunicarea este foarte buna, tinand cont de faptul ca personalul explica pas cu pas fiecare procedura.

Vezi parerile pacientilor despre Beauty Code
Vezi Pareri

2. Susanu Clinic

Specializata in chirurgie plastica si reconstructiva, Susanu Clinic este una dintre cele mai bune alegeri daca te intereseaza terapia PRP si locuiesti in Iasi. Aici profeseaza o echipa multidisciplinara, notabila prin experienta vasta in domeniul medical. Activitatea este coordonata de catre dr. Sidonia Susanu, care este medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Medicul are un parcurs academic si profesional remarcabil, cu zeci de participari la cursuri nationale/internationale si congrese in strainatate. A obtinut burse de studiu in Germania si Japonia, a publicat numeroase lucrari de specialitate, a participat la proiecte de cercetare si este membru in mai multe societati medicale.

La aceasta clinica, pretul pentru terapia PRP porneste de la 1.000 lei.

Cativa dintre pacientii care au ales Susanu Clinic si-au povestit experienta si pe internet. Cei mai multi se arata multumiti de rezultatele obtinute si isi exprima recunostinta fata de dr. Susanu. Acesteia ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul, empatia, rabdarea, dragostea pentru meserie si grija pentru pacienti. Locatia este moderna, iar calitatea actului medical desavarsita.

3. Delv

Terapia PRP se poate face si la centrul medical Delv din Iasi, unde se efectueaza proceduri si interventii din 21 de specialitati medicale. Scopul acestui centru este de a oferi servicii integrate, la cele mai inalte standarde in privinta calitatii. Actul medical este definit de siguranta, aceasta reprezentand una dintre prioritatile personalului. Aici isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici specialisti, care folosesc aparatura moderna si creeaza planuri de tratament adaptate la nevoile pacientului. Se pun la dispozitia pacientilor tratamente de ultima generatie, printre care si cel de rejuvenare faciala cu propriul sange.

Daca vrei sa faci tratament cu plasma proprie la Delv, tariful unei sedinte este de 1.000 lei.

Personalul de Delv este profesionist, amabil, pasionat, intelegator, empatic si prompt. Asa reflecta numeroasele opinii ale pacientilor care au avut o experienta buna si care recomanda serviciile clinicii. Intreaga echipa este dinamica, prietenoasa, calda si preocupata atunci cand vine vorba despre nevoile pacientului. Locatia este curata si atmosfera relaxanta. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt bune, cativa pacienti spun ca programarile nu se respecta si ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit.

4. Omini Clinic

Omini Clinic face parte dintre locatiile cele mai apreciate la capitolul terapiei PRP in orasul Iasi. Sunt acoperite mai multe specialitati medicale, serviciile fiind prestate de catre o echipa specializata. Activitatea clinicii este imbunatatita permanent, prin integrarea celor mai noi tehnologii si inovatii din domeniul medical. Colectivul lucreaza sub indrumarea dr. Theodor Motruc, care a pus bazele clinicii in anul 2006 si care proritizeaza calitatea actului medical. Pentru a ramane la curent cu cele mai noi practici din domeniul sau de activitate, medicul participa anual la conferinte nationale/internationale, fiind adept al solutiilor performante si totodata membru in numeroase asociatii de profil.

Terapia PRP costa 1.000 lei la aceasta clinica.

Multi pacienti apreciaza serviciile oferite de Omini Clinic, unde spun ca au obtinut rezultate bune si s-au simtit in siguranta. Prin intermediul recenziilor, ei si-au manifestat apreciarea fata de dr. Motruc si de intreaga echipa medicala. Sunt amintite calitati ca profesionalismul, echilibrul, amabilitatea si disponibilitatea de a explica pas cu pas procedurile. Serviciile sunt de inalta calitate si preturile sunt foarte bune. De asemenea, ambientul din clinica este placut. Cateva persoane spun ca preturile de pe website si cele din clinica nu corespund.

5. Lauderma

Clasamentul celor mai bune clinici din Iasi la care poti merge pentru terapia PRP este completat de Lauderma, clinica medicala infiintata in anul 2001 si specializata in dermatologie. Sunt disponibile numeroase tratamente cosmetice si dermatologice-medicale, puse la dispizitia pacientilor de catre o echipa formata din medici primari si medici specialisti, care sunt membri in asociatii medicale si care si-au consolidat experienta prin cursuri de perfectionare.

Tariful pentru terapia PRP porneste de la 1.000 lei.

Serviciile medicale de la clinica Lauderma sunt de inalta calitate, iar majoritatea pacientilor spun ca au fost tratati cu profesionalism, amabilitate si promptitudine. De asemenea, ei noteaza pozitiv atitudinea medicilor. Tratamentele sunt eficiente, iar rezultatele depasesc asteptarile.

Concluzii

Persoanele care au cicatrici, pete pigmentare si/sau riduri la nivelul tenului, gatului sau decolteului pot lua in calcul terapia PRP, pusa la dispozitie de numerosi medici din Iasi. Acestia folosesc echipamente performante, care le permit sa asigure calitatea serviciilor si un confort sporit pacientilor.