Meniu

PRP Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multe persoane isi manifesta interesul fata de terapia PRP in Timisoara, unul dintre tratamentele nechirurgicale care s-au dovedit a fi extrem de eficiente pentru diminuarea ridurilor fine si petelor pigmentare. In cosmetica, scopul terapiei PRP (plasma bogata in trombocite) este de a revitaliza tesuturile si de a intarzia efectele imbatranirii asupra tenului. Terapia PRP este cunoscuta si sub denumirea de terapie vampir, intrucat se efecueaza prin extragerea de sange de la beneficiar, centrifugarea si injectarea ulterioara a acestuia in zona cu probleme. 

Terapia PRP are numeroase beneficii pentru piele, cum ar fi redarea stralucirii si reducerea aspectului inestetic al ridurilor de expresie. In Timisoara exista numeroase clinici unde te poti programa pentru acest tratament, iar in continuare vei afla mai multe despre activitatea lor si despre tarifele practicate.

Unde poti beneficia de terapia PRP in Timisoara?

Daca locuiesti in Timisoara si ai decis sa apelezi la terapia PRP, primul pas este sa gasesti o clinica unde se efectueaza acest tratament. Pe langa experienta personalului si feedback-ul primit de la alte persoane, mai exista un criteriu important: raportul calitate-pret. Ca sa iti faci o idee cu privire la costurile pe care le implica procedura, poti consulta urmatorul tabel, care surprinde tarifele practicate la cele mai apreciate clinici din orasul tau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret PRP
Rating
Website
Programare Online
Esteva Institute
1 Clinica-Verificata
1.000 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de PRP porneste de la 1.000 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate vizibile dupa primele sedinte
 • Profesionalism
 • Echipa de medici cu experienta
 • Amabilitate si implicare
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
Derma Health
2
750 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de PRP porneste de la 750 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si dedicare
 • Atentie la detalii
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Atmosfera placuta
Clinica MedOzon
3
500 Ron
 • Pret sedinta PRP 500 Ron
 • Servicii calitative
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate si rabdare
 • Atitudine pozitiva
 • Preturi avantajoase
Olariu Clinics
600 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de PRP porneste de la 600 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Personal cu experienta
 • Promptitudine
 • Atentie la detalii
 • Aparatura moderna
 • Curatenie impecabila
Keza Clinique
700 Ron
 • Pret sedinta PRP 700 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici bine instruiti
 • Echipa amabila si dedicata
 • Empatie
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura performanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici pentru PRP in Timisoara

Persoanele care au luat decizia de a face terapie PRP si vor sa aleaga o clinica din Timisoara, trebuie sa se documenteze cu privire la experienta personalului si calitatea serviciilor. In acest sens, feedback-ul de la alti pacienti poate fi mai mult decat util. 

Pentru a alege mai usor, am alcatuit un clasament care ofera informatii ce iti pot fi de folos in alegerea unei clinici care sa raspunda la cerintele tale privitor la pret si calitate: 

1. Esteva Institute of Health & Aesthetics

Situata in Timisoara, Clinica Esteva reprezinta optiunea de top a oamenilor interesati de PRP. Acest institut propune un catalog complex de servicii medicale de dermatologie estetica, ginecologie estetica si remodelare corporala. Sunt disponibile proceduri non-invazive dintre cele mai moderne, pe care echipa de medici le efectueaza folosind tehnologii de ultima generatie. Esteva detine in exclusivitate cateva echipamente, cu ajutorul carora se efectueaza tratamente si proceduri performante. Fiecare persoana beneficiaza de o abordare holistica si de un plan personalizat, in raport cu obiectivele si asteptarile. 

Pentru terapia PRP, tariful porneste de la 1.000 lei. Daca te programezi prin platforma Med.ro, beneficiezi de o reducere de 20%. 

Recenziile pe care Clinica Esteva le-a primit in mediul online sunt foarte bune, ceea ce o claseaza drept una dintre cele mai apreciate clinici din Timisoara atunci cand vine vorba despre tratamente faciale si nu numai. Oamenii spun ca au observat rezultate la scurt timp dupa efectuarea primelor sedinte si se declara impresionati de profesionalismul intregii echipe. Amabilitatea, implicarea si experienta sunt alte calitati apreciate la personalul echipei. Se foloseste aparatura de ultima generatie si atmosfera este placuta, pacientii fiind intampinati cu o atitudine pozitiva.

Vezi parerile pacientilor despre Esteva Institute of Health & Aesthetics
Vezi Pareri

2. Derma Health

In Timisoara, o alta varianta foarte buna daca vrei sa beneficiezi de terapie PRP este Derma Health. Acest centru medical este specializat in dermatologie si estetica, iar lista de tratamente este una complexa, fiind disponibile proceduri laser, proceduri de remodelare corporala, tratamente cu ozon etc. Activitatea centrului a inceput in anul 2012, iar pana in prezent au fost facute investitii majore in aparatura performanta. Pacientii beneficiaza de servicii premium din sfera dermatologiei, efectuate cu aparatura ultra-performanta. Clinica a fost fondata de catre dr. Ali Skeja, medic primar in dermatologie, a carui experienta in domeniu se intinde pe parcursul a 20 de ani. 

Pretul injectiilor cu PRP porneste de la 750 lei la aceasta clinica.

Derma Health se bucura de feedback pozitiv de la un numar mare de pacienti, care spun ca au intalnit medici profesionisti, dedicati, amabili si grijulii. Rezultatele procedurilor se ridica la nivelul asteptarilor, foarte multe persoane declarand ca au avut o experienta buna si ca sunt recunoscatoare personalului. Atmosfera din clinica este placuta si confortabila. Pacientii apreciaza modul in care medicii comunica, precum si atentia acestora la detalii. 

3. Clinica MedOzon

Clinica MedOzon se afla in Timisoara si este una dintre clinicile la care poti apela pentru terapia PRP. Aceasta clinica asigura proceduri dermato-estetice si ozonoterapie, folosind echipamente de ultima generatie. Pe parcursul anilor de prezenta pe piata serviciilor medicale, aceasta clinica si-a dezvoltat considerabil portofoliul de servicii, oferind in prezent tratamente de inalta calitate. Fiecare pacient beneficiaza de o abordare unica, intrucat nevoile si particularitatile difera de la o persoana la alta. Activitatea este coordonata de catre dr. Ciprian Genes, medic specialist in ozonoterapie, care activeaza in acest domeniu de peste 15 ani. 

Pentru terapia PRP pentru ten, tariful este de 500 lei.  

In ceea ce priveste recenziile pacientilor, aceasta clinica se bucura de aprecierea unui numar foarte mare de pacienti. In mediul online, cativa dintre ei si-au relatat experienta avuta la MedOzon si sustin ca serviciile sunt de inalta calitate si ca intregul personal este bine pregatit. Profesionalismul, amabilitatea, rabdarea si optimismul sunt principalele calitati pentru care echipa clinicii este laudata. Clinica arata impecabil si preturile sunt avantajoase. 

4. Olariu Clinics

Olariu Clinics se numara printre cele mai bune clinici din Timisoara la capitolul PRP. Sunt oferite diverse proceduri din sfera chirurgiei si dermatologiei, iar misiunea clinicii este de a contribui la crearea unui echilibru intre starea de sanatate fizica si cea emotionala. La aceasta clinica poti beneficia de tratamente nechirurgicale dintre cele mai moderne, cum ar fi rejuvenarea faciala, epilarea definitiva si laser CO2.

Pentru o sedinta de tratamente PRP, tariful incepe de la 600 lei. 

Persoanele care au apelat la serviciile acestei clinici considera ca sunt de calitate superioara, motiv pentru care le recomanda cu incredere celor interesati. Cat despre personal, acesta e descris in recenziile din mediul online ca fiind profesionist, prompt si bine pregatit. Medicii lucreaza atent si transmit pacientului siguranta. Clinica este curata, luminoasa, frumos amenajata si dotata cu aparatura moderna. 

5. Keza Clinique

Clasamentul celor mai bune clinici din Timisoara la care sa apelezi pentru terapia PRP este completat de Keza Clinique. Aici sunt disponibile diverse tratamente dermatologice si din domeniul esteticii medicale, fiind puse la dispozitie solutii profesioniste pentru diferite probleme de ordin estetic. Se folosesc tehnologii de ultima generatie si tratamentele sunt personalizate pentru fiecare pacient. Tratamentele faciale, procedurile de remodelare corporala si injectarile sunt cateva dintre serviciile prezente in portofoliul Keza Clinique. Aparatura folosita este atestata de societati medicale internationale. 

O sedinta de PRP fata integral costa 700 lei.

Clinica a primit feedback pozitiv de la foarte multi pacienti, care sustin ca vor reveni cu incredere la Keza Clinique si pentru alte tratamente. Serviciile sunt de calitate, medicii sunt informati si se foloseste aparatura performanta. Personalul este caracterizat de profesionalism, amabilitate si dedicare. Echipa inspira incredere si siguranta oamenilor care trec pragul clinicii, care sunt tratati cu empatie si intampinati intr-o atmosfera calda. 

Concluzii

Acestea sunt optiunile de top din Timisoara pentru terapia PRP, o metoda a carei popularitate se afla in trend ascendent si la care apeleaza tot mai multe persoane care isi doresc sa combata efectele trecerii timpului asupra pielii. Procedura dureaza cateva zeci de minute, iar numarul de sedinte se stabileste de la o persoana la alta, in functie de nevoile unice.