Meniu

Dermatologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nu se stie niciodata cand ai nevoie sa faci o vizita intr-un cabinet de dermatologie. In Tg. Jiu sunt cateva clinici la care poti merge atat pentru o consultatie de rutina, in care sa vezi cum stai cu sanatatea pielii, cat si atunci cand ai o problema din aceasta specialitate medicala.

Pentru a vedea la ce cabinet dermatologic din Tg Jiu sa ajungi pentru a fi bine tratat si a primi tot ajutorul de care ai nevoie, in cazul unei afectiuni cutanate, te poti inspira din acest articol!

Informatii utile despre cabinetele de dermatologie din Tg. Jiu

In acest tabel sunt cuprinse informatii ajutatoare in cazul in care ai nevoie sa ajungi la o clinica de dermatologie din Tg. Jiu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Life Scan
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Varietate de servicii medicale
 • Dermatologie pentru copii si adulti
 • Tratamente dermatologice si dermato-estetice
 • Nu se respecta programarile
Dermasense
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Medic ce face parte din numeroase foruri din tara si strainatate
 • Consultatii pentru copii si adulti
 • Unii oameni sunt nemultumiti de rezultatele tratamentelor
 • Unele programari se fac peste cateva luni
Medlife
180 Ron
 • Pret consultatie 180 Ron
 • O gama generoasa de servicii medicale
 • Bun raport calitate-pret
 • Nu se respecta programarile
 • Nemultumiri legate de receptie si de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor de dermatologie din Tg. Jiu

Clinicile in care sunt si cabinete de dermatologie in Tg. Jiu sunt cautate de persoane care cauta o rezolvare la probleme precum: caderea parului, leziuni, acnee sau alte probleme ale pielii, ale mucoaselor sau ale unghiilor.

Iata care sunt clinicile pe care oamenii le frecventeaza in cautarea unui medic dermatolog din Tg. Jiu care sa le ofere tratamentul adecvat afectiunilor de care sufera:

1. Life Scan Clinic

Clinica isi propune sa le ofere pacientilor din Tg. Jiu si din imprejurimi acces rapid la servicii medicale de calitate foarte buna. In acest demers, clinica a investit si investeste in continuare in aparatura de ultima generatie. Personalul clinicii este numeros si bine pregatit, bucurandu-se de recunoastere interna sau internationala. In cabinetul de dermatologie lucreaza dr. Rucsandra Dascalu, ce ofera tratament dermatologic si servicii de dermatoestetica prin interventii minim invazive utilizand electrocoagularea.

Pentru o consultatie dermatologica, tariful este de 150 de lei, iar consultatia de control efectuata la 30 de zile este gratuita.

Persoanele care au ajuns la o consultatie de dermatologie la acest cabinet se declara, in principal, multumite de serviciile de care au avut parte. Ele spun ca au fost impresionate de modul de abordare a pacientilor si de curatenia din clinica. La capitolul nemultumiri, persoanele care si-au exprimat parerile in mediul online au sesizat in special ca nu se respecta programarile, motiv pentru care unii au asemanat clinica privata cu una de stat, in care se asteapta cu orele pentru o consultatie.

Vezi parerile pacientilor despre Life Scan Clinic
Vezi Pareri

2. Dermasense

Dermasense este un centru medical din Tg. Jiu care are dotari moderne, ce fac posibile serviciile de estetica medicala de ultima ora. Pe langa acestea, se ofera si tratament profesionist in cazul afectiunilor dermatologice, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Dr. Oana Corobea este medic primar dermatovenerologie, ce s-a format in centrul universitar clujean pentru a oferi cele mai bune servicii pacientilor din Tg. Jiu si din intreg judetul Gorj. Este membru al mai multor foruri in domeniu, printre care al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie sau al Societatii Internationale de Dermatoscopie.

In cabinetul privat de dermatologie din Tg. Jiu din cadrul Dermasense o consultatie consta 150 de lei.

Cei care au impartasit din experientele traite la Dermasense au punctat si aspecte pozitive, dar si negative la aceasta clinica. Sunt enumerate profesionalismul si buna pregatire a cadrelor medicale, dar si faptul ca unele consultatii sunt programate peste luni de zile. In plus, unii oameni nu au fost multumiti nici de tratamentele pe care le-au primit.

3. Medlife

La Medlife Targu Jiu sunt puse la indemana pacientilor cadre medicale cu experienta, ce activeaza intr-o serie de specialitati medicale, printre care si dermatologie.

Pentru o consultatie de dermatologie la Medlife Targu Jiu, pretul este de 180 de lei.

Printre parerile exprimate in mediul online de catre pacienti, se afla unele de apreciere la adresa centrului medical, specificandu-se ca serviciile medicale sunt variate si acopera toate specialitatile, dar si ca preturile sunt accesibile. Pe langa acestea sunt si unele nemultumiri legate de nerespectarea programului, de serviciul de receptie care ar crea confuzie in cazul unor pacienti si, in general, de o administrare care ar lasa de dorit.

Concluziile noastre

Nu este dificil sa gasesti un medic dermatolog in Tg. Jiu, mai ales daca te inspiri din acest articol, in care au fost prezentati specialisti cu experienta, unii dintre ei bucurandu-se de recunoastere nationala sau internationala. Informeaza-te inainte de a calca pragul unei clinici, citind opiniile oamenilor, iar in acest mod vei sti la ce sa te astepti, insa nu uita ca propria experienta poate sa difere de a celorlalti!