Meniu

Dermatologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Optiunile pentru cei care vor sa mearga la un cabinet de dermatologie in Tg Mures sunt destul de variate, iar consultul nu trebuie amanat atunci cand apar simptome ce ar putea indica debutul unei afectiuni dermatologice. Caderea parului, acneea si alunitele care isi modifica dimensiunea, forma si textura sunt cateva dintre cele mai frecvente probleme cu care oamenii ajung la dermatolog.

Exista foarte multe boli dermatologice, iar specialistii recomanda efectuarea unui consult o data pe an, in ideea de prevenire si depistare in stadiul incipient al acestora. In orice caz, este important sa alegi un dermatolog cu experienta, pentru a beneficia de un act medical de calitate, precum si o clinica moderna, in care sa beneficiezi de confort sporit.

Top clinici si cabinete de dermatologie in Tg Mures

Locuitorii orasului Tg Mures au mai multe variante din care pot alege atunci cand vor sa mearga la dermatologie pentru un control de rutina sau pentru tratarea unei afectiuni despre care stiu deja ca exista. Urmatorul tabel rezuma informatiile de interes despre alegerile de top din acest oras in materie de clinici si cabinete specializate in dermatologie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Hebe Medical
Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
120 Ron
 • Pret consultatie 120 Ron
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Pret accesibil pentru consultatie
 • Act medical de inalta calitate
 • Abordare profesionista si personal amabil
Carit-San Medical
170 Ron
 • Pret consultatie 17 Ron
 • Experienta vasta
 • Tarif accesibil
 • Servicii de calitate
 • Nerespectarea programarilor
Nova Vita
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Conditii bune
 • Comunicare deficitara cu personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici de dermatologie din Tg Mures

Tg Mures este un oras care gazduieste cateva clinici si cabinete de dermatologie unde activeaza medici cu experienta vasta. Daca locuiesti acolo si ai nevoie de o consultatie, poti parcurge urmatoarele paragrafe, unde vor fi descrise cele mai reputate clinici din acest oras, tocmai pentru a iti fi mai usor sa faci alegerea corecta:

1. Hebe Medical

Lista optiunilor de top din Tg Mures cu privire la servicii calitative de dermatologie incepe cu Hebe Medical, un centru medical a carui activitate se concentreaza strict pe chirurgie plastica, estetica si dermatologie. Prin tratamente individualizate, echipa medicala profesionista si varietatea de interventii chirurgicale si nonchirurgicale, acest centru pune in prim-plan nevoile pacientului.

La aceasta clinica, pretul pentru un consult medical de dermatologie generala, pediatrica sau dermatovenerologica este de 120 de lei. Lista de preturi este disponibila si pe site-ul oficial al clinicii.

Pacientii clinicii se declara multumiti de calitatea actului medical, caracterizand-o pe doamna doctor ca fiind o profesionista, care explica pas cu pas tratamentele. Intregul personal este apreciat pentru amabilitate si atentia de care da dovada, iar aparatura moderna este un alt avantaj al clinicii. Abordarea profesionista, mediul placut si curat sunt aspectele cele mai apreciate.

Vezi parerile pacientilor despre Hebe Medical
Vezi Pareri

2. Carit-San Medical

Clasamentul celor mai bune optiuni pentru pacientii din Targu Mures care sunt in cautarea unei clinici specializate pe ramura de dermatologie continua cu policlinica privata Carit-San Medical, unde isi desfasoara activitatea cadre medicale apreciate si reunoscute la nivel national si international. Experienta acestei clinici se intinde pe parcursul a 29 de ani, debutand in 1991 si oferind de atunci servicii unui numar de peste 150.000 de pacienti.    

Tariful pentru o consultatie la aceasta policlinica este de 170 de lei.

In mediul online, exista pacienti care si-au exprimat aprecierea fata de calitatea serviciilor si pregatirea medicilor, mentionand in recenziile lor seriozitatea si profesionalismul pe care le-au remarcat in cadrul policlinicii. Pe de alta parte, unii pacienti nu sunt tocmai multumiti de felul in care se gestioneaza programarile si de atitudinea personalului.

3. Nova Vita

Daca vrei sa te programezi la dermatologie si locuiesti in Tg Mures, poti lua in calcul Nova Vita, care este unul dintre cele mai mari spitale private din Transilvania. Acest centru medical si-a inceput activitatea in 2008 si de atunci a continuat sa se dezvolte, sa isi extinda gama de servicii si sa se doteze cu echipamente performante, consolidandu-si astfel pozitia pe piata serviciilor medicale.

Tariful unei consultatii dermatologice la acest centru medical este de 200 lei.

Persoanele care au trecut pragul acestei clinici s-au declarat multumite de calitatea serviciilor si de comportament personalului, de la cel administrativ, pana la cel medical. Echipa medicala este descrisa ca fiind prompta, empatica si profesionista. Un alt aspect foarte apreciat il reprezinta conditiile din clinica. Exista si pacienti care au fost dezamagiti de experienta din acest spital, subliniind problemele de comunicare cu personalul de la receptie.  

Concluzii

Tinand cont de aspectele prezentate anterior, se poate afirma ca in orasul Tg Mures exista cateva optiuni avantajoase pentru dermatologie, in cadrul unor clinici care ofera servicii variate si unde isi desfasoara activitatea medici inalt calificati.

In alegerea unei clinici de dermatologie din Targu Mures trebuie sa primeze raportul calitate pret si profesionalismul medicilor, iar in acest oras exista clinici care bifeaza cele mai exigente cerinte ale pacientilor.