Meniu

Terapia Vampir Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ti se pare ca trecerea timpului este prea nedreapta cu pielea sau parul tau, daca ridurile, petele pigmentare sau subtirea podoabei capilare te supara, poti experimenta efectele benefice ale terapiei vampir in Cluj. Orasul din inima Transilvaniei prezinta posibilitati multiple in realizarea acestei proceduri la clinici si cabinete, oferind pacientilor rezultate deosebite.

Numita astfel pentru ca foloseste sangele ca substanta in tratament, terapia vampir presupune injectarea pacientului cu plasma imbogatita cu trombocite proprii. Procedura, simpla si naturala, se realizeaza la Cluj in doua etape: in prima etapa se recolteaza pacientului o cantitate mica de sange, care va fi supus unui proces de centrifugare, iar ulterior, plasma imbogatita cu vitamine si aminoacizi este injectata pacientului in zona care se doreste a fi reintinerita.

Unde se efectueaza terapia vampir in Cluj?

Desi pare o procedura banala, terapia vampir trebuie efectuata in cele mai inalte conditii de siguranta, cu personal calificat, cu experienta si aparatura moderna, fie ca este vorba de Cluj sau alt judet. Acest tabel surprinde cele mai importante informatii despre alegerile de top in materie de clinici care includ terapia vampir in lista lor de servicii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Vampir
Rating
Website
Programare Online
Dr. Fue
1 Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pretul unei sedinte de Terapie vampir poneste de la 700 Ron
 • Interactiune eficienta cu medicii
 • Rezultate excelente
 • Aparaturi performante
 • Echipamente moderne
 • Tratamente personalizate
 • Atentie la detalii
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
Medestet
2 Clinica-Verificata
1.000 Ron
 • Pretul unei sedinte de Terapie vampir poneste de la 1.000 Ron
 • Prima clinica din Romania specializata pe chirurgie estetica
 • Servicii medicale, de monitorizare, hoteliere
 • Amabilitate si profesionalism
 • Pacientii primesc la externare scrisoarea medicala detaliata si medicamentele necesare ingrijiriicomunicare
 • Clinica este situata aproape de Iulius Mall
Dermavision
3
900 Ron
 • Pretul unei sedinte de Terapie vampir poneste de la 900 Ron
 • Dr. Mirela Susan este medic primar dermatolog cu competente in medicina estetica
 • Echipa medicala alcatuita din specialisti in dermatovenerologie
 • Tratamente inovative
 • Servicii de dermatologie si estetica
Derma Elite
500 Ron
 • Pretul unei sedinte de Terapie vampir poneste de la 500 Ron
 • Clinica este situata in centrul orasului
 • Tratamente avansate
 • Personal specializat si cu experienta
 • Atmosfera primitoare
Med'Art
1.000 Ron
 • Pretul unei sedinte de Terapie vampir poneste de la 1.000 Ron
 • Medici specialisti cu experienta
 • Imbina conceptele de sanatate, arta si frumusete
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal amabil si profesionist
 • Locatie frumoasa si linistita
Clinica Prodent
Clinica-Verificata
900 Ron
 • Pretul unei sedinte de Terapie vampir poneste de la 900 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Materiale premium
 • Atmosfera placuta
 • Pregatire in strainatate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care aplica terapia vampir in Cluj

Deoarece Cluj este o optiune populara in randul persoanelor dornice sa beneficieze de terapia vampir, urmatorul clasament poate servi drept punct de plecare in alegerea celei mai bune clinici pentru aceasta procedura:

1. Dr. Fue

Dr. FUE este o clinica din Cluj care are ca principal obiect de activitate aplicarea implantului de par, o clinica de renume la care poti merge cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o sedinta de terapie vampir. Echipa este formata din medici cu o buna pregatire in domeniu, care au competenta de a aplica proceduri naturale pentru pacientii care sufera de alopecie si sunt in cautarea unui tratament eficient pentru combaterea acesteia. Iata care sunt medicii la care poti apela: dr. Laura Albu, medic specialist dermatolog, dr. Raluca Valea si dr. Ioana Gemene, medici specialisti in chirurgie plastica si implant de par. Prin intermediul tehnologiei avansate, pacientii pot obtine rezultatele dorite fara sa experimenteze durere. In momentul injectarii tratamentului natural la nivelul scalpului (care consta in procesarea atenta a unei cantitati mici de sange prevazute cu anticoagulant), se aplica o crema anestezica pentru ca pacientul sa nu se confrunte nici cu cel mai mic grad de disconfort.

Pretul pentru o sedinta de terapie vampir este de 700 lei.

Clinica pentru transplanul de par din Cluj Napoca este apreciata de toti pacientii care i-au pasit pragul, datorita interactionarii eficiente cu echipa medicala, dar si rezultatelor excelente obtinute. Pentru ca se folosesc aparaturi performante si echipamente moderne, toate tratamentele puse in aplicare, cum ar fi terapia vampir, sunt ireprosabile si adaptate in functie de necesitatile pacientilor. Atentia la detalii, profesionalismul si buna pregatire de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care unitatea medicala a primit numeroase recenzii pozitive si aprecieri.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Fue
Vezi Pareri

2. Medestet

O varianta buna pentru efectuarea terapiei vampir este Medestet, clinica din Cluj situata aproape de cunoscutul centru Iulius Mall. Este prima clinica specializata pe chirurgie estetica din Romania, infiintata in 1993 la Cluj, iar marca Medestet este inregistrata din 1996. Pacientii sunt intampinati cu atentie si amabilitate si tratati in conditii optime atat ca servicii medicale si de monitorizare, cat si hoteliere.

In cadrul acestei clinici, pretul pentru o sedinta de terapie vampir este de 200 de euro. Clientii au posibilitatea de a achita si in rate costurile interventiilor. Toti pacientii primesc la externare, pe langa scrisoarea medicala detaliata, si medicamentele necesare ingrijirii lor. 

Pacientii acestei clinici din Cluj sunt de parere ca serviciile oferite sunt de inalta calitate. Cu toate ca sunt si clienti care nu au aceeasi opinie, majoritatea pleaca multumiti de la Medestet. Profesionalismul echipei medicale este un alt avantaj reliefat in recenziile celor care au trecut pragul clinicii, iar atitudinea pozitiva a medicilor este in egala masura apreciata.

Vezi parerile pacientilor despre Medestet
Vezi Pareri

3. Dermavision 

Clinica din Cluj-Napoca a luat fiinta in anul 2010, fondata de Dr. Mirela Susan, medic primar dermatolog, cu multiple competente in medicina estetica, fiind o optiune populara pentru terapia vampir. Echipa medicala alcatuita din specialisti in dermatovenerologie promoveaza ideea de frumusete ca rezultat al sanatatii interioare care se observa la exterior.

Pretul terapiei PRP este de 900 lei/sedinta pentru fata, 1200 lei/sedinta pentru fata si gat, ajungand pana la 1500 lei pentru fata, gat si decolteu.

Majoritatea clientilor care ajung la Cluj pentru terapia vampir la aceasta clinica sunt multumiti de calitatea serviciilor. Echipa de medici este atenta la nevoile pacientului si il intampina pe acesta cu o atitudine calda. Pe langa comportamentul personalului medical, pregatirea vasta a acestora si tratamentele inovative folosite sunt alte avantaje. Totusi, exista si pareri conform carora comportamentul unor medici fata de pacienti ar putea fi imbunatatit.

4. Derma Elite 

Amplasata chiar in centrul orasului, langa Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, aceasta clinica dermatologica ofera pacientilor tratamente avansate, printre care si terapia vampir, realizate cu aparatura medicala performanta si de catre personal specializat, cu experienta.

Sedinta de terapie vampir are o durata de circa 30 de minute, iar tarifele sunt diferentiate in functie de zona tratata, astfel: pret fata – 900 lei/sedinta, pret sprancene – 500 lei/sedinta si scalp – 800 lei/sedinta.

Clientii acestui centru dermatologic din Cluj sustin ca s-au bucurat aici de o atmosfera primitoare, care i-a ajutat sa se relaxeze si sa scape de anxietatea de dinaintea efectuarii unor proceduri. Serviciile sunt descrise ca fiind de inalta calitate, iar profesionalismul medicilor si aparatura moderna sunt de asemenea notate pozitiv. Timpul de asteptare este unul satisfacator, acelasi lucru fiind valabil si in cazul curateniei. Exista si pacienti care spun ca tratamentele oferite nu au avut efectul scontat.

5. Med’Art     

Intr-un cadru elegant si relaxant, o alegere buna pentru cei care isi doresc sa beneficieze de terapia vampir este echipa complexa a clinicii Med’Art din Cluj, care isi propune imbinarea conceptelor de sanatate, frumusete si arta de a pastra aspectul estetic de-a lungul intregii vieti. Procedurile si tratamentele sunt efectuate de medici specialisti, cu aparatura de ultima generatie.

Cat costa terapia vampir in Cluj la acest centru de tratament? Pretul pentru fata si scalp este de 1000 lei/sedinta, pentru fata si gat – 1500 lei/sedinta, iar pentru maini – 700 lei/sedinta.

Pacientii clinicii se declara multumiti de rezultatele si calitatea procedurilor. Personalul este amabil si lucreaza cu profesionalism, folosind tehnologii de ultima ora, care asigura eficienta rezultatelor si care minimizeza disconfortul din timpul efectuarii unor interventii. Alte aspecte apreciate, care au fost scoase in evidenta in recenziile pacientilor, sunt locatia frumoasa si linistita in care este situata clinica, precum si aspectul modern al acesteia si conditiile de igiena. Un aspect care ar putea fi imbunatatit, conform unor persoane ce au trecut pragul clinicii, este sistemul de programari.

6. Clinica Prodent

Activitatea clinicii Prodent iese in evidenta pe partea de estetica faciala datorita personalului bine pregatit, care dispune de resursele necesare pentru a oferi tratamente complexe si de calitate, precum este terapia vampir, in Cluj. Dr. Paul Man este medic specialist in chirurgie orala si maxilo-faciala, absolvent al facultatilor de Medicina Generala si Medicina Dentara de la Universitatea din Cluj, care a acumulat o ampla experienta pe parcursul anilor de activitate in Coreea de Sud, Taiwan si Germania. Pasiunea pentru ramura de estetica faciala minim invaziva ii ofera motivatia de care are nevoie pentru a obtine rezultate de exceptie. 

Pretul terapiei vampir porneste de la 900 de lei pentru o singura zona, 1.000 de lei pentru doua si 1.200 de lei pentru trei. 

Exista mai multe aspecte pe care oamenii le apreciaza la clinica Prodent, de la promptitudinea programarilor, la amabilitatea si profesionalismul personalului medical de aici. Comunicarea este constanta, iar pacientilor li se explica intotdeauna in ce consta tratamentul si care este urmatorul pas. Preturile sunt si ele rezonabile. Toate acestea ii determina pe oameni sa recomande cu multa caldura serviciile prestate de Dr. Paul Man la clinica Prodent.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Prodent
Vezi Pareri

Concluziile noastre                          

Folosind resursele naturale ale corpului pacientului, terapia vampir la una dintre clinicile specializate din Cluj este o metoda de tratament a simptomelor imbatranirii pielii precum ridurile fine, lipsa fermitatii, lipsa de stralucire, subtierea si caderea parului de pe scalp. Printr-o procedura neinvaziva si nedureroasa, la clinici reputate din acest judet, cu personal calificat si aparatura moderna, se pot obtine rezultate deosebite in aspectul pielii si al parului.

Vino, asadar, in inima Transilvaniei si atunci cand iti doresti o piele mai tanara, mai stralucitoare si un par mai bogat prin metode naturale, fara efecte adverse si perioada de recuperare!