Meniu

Terapia vampir Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care esti in cautarea unei clinici specializate in terapia vampir din Oradea, ai venit in locul potrivit. In articolul de mai jos vei avea posibilitatea de a afla care sunt printre cele mai bune clinici din orasul tau la care poti apela pentru a beneficia de aceasta procedura in conditii sigure. Tratamentul este pus in aplicare, de regula, de clinicile si saloanele de infrumusetare moderne, care folosesc tehnologii inedite si performante.

Daca si tu iti doresti sa iti recapeti fermitatea, elasticitatea si luminozitatea pielii, afla ca Oradea gazduieste o multime de cabinete specializate in terapia vampir, care te vor ajuta sa obtii rezultatele pe care ti le doresti. Conceptul este unul simplu si interesant: primul strat de piele a pacientului este injectat cu propriul sau sange dupa ce, anterior, acesta a fost imbunatatit in urma procesului de centrifugare.

Cat costa terapia vampir in Oradea?

Costurile consultatiei de specialitate si ale terapiei vampir in Oradea difera de la o clinica la alta, in functie de performanta si eficienta aparaturii folosite, experienta medicilor si zona asupra careia se intervine. Afla care sunt preturile pe care trebuie sa le platesti la unele dintre cele mai frecventate cabinete si clinici din Oradea, asa cum este prevazut in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia vampir
Rating
Website
Dermalift
Clinica-Verificata
1.000 Ron
 • Pret Terapia vampir 1.000 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Servicii multiple si de calitate
 • Parerea majoritara a pacientilor este pozitiva
 • Cabinet modern si curat
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Medici cu experienta
 • Preturi usor ridicate
Arborada Medical
700 Ron
 • Pret Terapia vampir 700 Ron
 • Experienta de peste 8 ani in domeniul medical si cosmetic
 • Varietate de servicii si tratamente pentru nevoile pacientilor
 • Preturi accesibile
 • Echipa medicala profesionista
 • Servicii ireprosabile
 • Amabilitate si implicare
 • Atmosfera prietenoasa
Dr. Bumbu
1.000 Ron
 • Pretul unei sedinte de Terapie vampir porneste de la 1.000 Ron
 • Servicii multiple si calitative
 • Medic specialist in dermato-venerologie
 • Profesionalism, empatie, rabdare si dedicare
 • Preturi accesibile
 • Ineficienta tratamentului primit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti beneficia de terapia vampir in Oradea

Clinicile amintite ulterior care sunt specializate in terapia vampir din Oradea sunt atent selectate pentru a te bucura de servicii calitative si de conditii sigure de aplicare a tratamentelor dorite. Cu toate acestea, nu toate reusesc sa multumeasca toti pacientii care le-au pasit pragul, motiv pentru care te invitam sa descoperi care sunt clinicile potrivite pentru necesitatile tale:

1. Dermalift

Dermalift este un cabinet dermatologic privat in care specialistii pun la dispozitia pacientilor terapia vampir in Oradea. Folosirea unei aparaturi performante, eficiente si moderne ii ajuta sa obtina rezultate excelente. De interventii se ocupa chiar dr. Raluca Pop, medic in estetica medicala, care si-a slefit abilitatile in tratamentele estetice prin intermediul cursurilor de specialitate pe care le-a urmat. De asemenea, se remarca si cunostintele dobandite la Facultatea de Chimie-Biologie si Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii Oradea. Echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, iar serviciile nu se opresc doar la terapia vampir; pacientii pot beneficia si de: microdermabraziune, mezoterapie injectabila, peeling chimic, radiofrecventa, tratamente cu toxina botulinica, lifting facial etc.

Pretul terapiei de bioregenerare cu plasma bogata in plachete este de 1.000 lei pe sedinta.

Pacientii care au apelat la serviciile clinicii Dermalift au fost placut impresionati de atmosfera prietenoasa care i-a intampinat, avand ocazia de a se relaxa in timpul terapiei. Serviciile oferite sunt calitative, cabinetul curat, iar personalul medical este implicat, profesionist si amabil. Cu toate acestea, exista si persoane care, desi au fost incantate de prestatia medicala, au observat ca preturile sunt usor ridicate.

Vezi parerile pacientilor despre Dermalift
Vezi Pareri

2. Arborada Medical

Cu o experienta de peste 8 ani atat in domeniul medical, cat si in estetica medicala, clinica Arborada Medical ofera o varietate de tratamente, printre care se numara si terapia vampir din orasul Oradea. Datorita aparaturii performante folosite, tratamentele de acest fel au o eficienta maxima, ceea ce inseamna ca pacientii au sansa de a obtine rezultatele dorite cu un numar mult mai mic de sedinte. Zonele care pot fi tratate sunt fata, buzele, decolteul, scalpul si gatul. Pe langa terapia vampir, clinica mai ofera si urmatoarele servicii din cadrul departamentului de estetica faciala: microdermabraziune, masaj facial, curatarea tenului, mezoterapie, radiofrecventa fractionala, lifting facial etc.

Pretul pentru o sedinta de terapie vampir este de 700 lei.

Conform recenziilor lasate de pacienti, tratamentele puse la dispozitie de clinica Arborada Medical sunt de o eficienta maxima, iar echipa medicala este profesionista, amabila si implicata in activitatea pe care o desfasoara.

3. Dr. Nadia Nacer Bumbu

Dr. Nadia Nacer Bumbu este un cabinet dermatologic individual, specializat si in estetica medicala, punand la dispozitia pacientilor si posibilitatea de a beneficia de terapia vampir in Oradea. Activitatea medicala a cabinetului individual se axeaza pe patologia dermatologica, avand in centru urmatoarele domenii: dermato-pediatrie, psiho-dermatologie, chirurgie dermatologica, tratamente eficiente de estetica medicala si medicina anti-aging. Pe langa terapia vampir, poti opta si pentru servicii ca: marirea buzelor, umplerea ridurilor, mezoterapie cu ace, mezoterapie fractionata, hiperhidroza, peeling chimic.

Pretul pentru terapia vampir porneste de la 1.000 lei.

Majoritatea parerilor pacientilor care au vizitat cabinetul au fost pozitive, atragandu-se atentia asupra dr. Nadia Nacer Bumbu care este dedicata meseriei pe care o desfasoara. Considerata ca fiind profesionista, rabdatoare si empatica, medicul sta la dispozitia fiecarui pacient in parte incercand sa gaseasca cele mai bune solutii. Cu toate acestea, exista si pareri negative, in ceea ce priveste eficienta tratamentului.

Concluzii

In concluzie, daca nu ai gasit clinica potrivita pentru efectuarea terapiei vampir in Oradea, inspira-te din variantele prezentate anterior. Tratamentul care consta in injectarea cu plasma imbogatita cu trombocite este unul catre care isi indreapta atentia multe persoane datorita eficientei ridicate, dar si datorita faptului ca rezultatele obtinute sunt de lunga durata.