Meniu

Terapia Vampir Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru riduri fine, reintinerire si diverse probleme de piele, terapia vampir din Sibiu este o solutie moderna si eficienta. Acest tratament se realizeaza in clinicile de dermatologie si chirurgie estetica, de catre medici specialisti si implica experienta si pregatire din partea acestora, chiar daca interventia in sine nu este deloc dificila.

In acest articol vei afla unde anume in Sibiu poti beneficia de terapia vampir. Acest tratament consta in recoltarea de sange de la pacient, iar plasma se imbogateste cu trombocite si se reintroduce in organism, pentru a stimula procesul natural de vindecare si pentru a oferi un aspect sanatos, ferm si luminos al pielii.

De ce buget ai nevoie pentru a incepe terapia vampir in Sibiu

Pretul pentru un tratament numit terapia vampir variaza, in Sibiu, de la o clinica la alta, in functie de diverse criterii. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele pe care le percep cele mai populare si apreciate clinici de estetica din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Vampir
Rating
Website
NovoClinique
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pretul pentru o sedinta Terapia vampir este de 700 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Consultatii si tratamente de dermato-estetica
 • Terapia vampir
 • Aparatura moderna
 • Personal apreciat pentru profesionalism si atitudinea fata de pacienti
 • Diverse tratamente estetice
Dr. Alina Helgiu
800 Ron
 • Pretul pentru o sedinta Terapia vampir este de 800 Ron
 • Chirurg plastician cu experienta
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Aparatura si tehnologii de ultima generatie
 • Terapia vampir si alte tratamente nechirurgicale
 • Diverse interventii chirurgicale
 • Clinica moderna
Derma Elite
900 Ron
 • Pretul pentru o sedinta Terapia vampir este de 900 Ron
 • Lasere de ultima generatie de la Syneron Candela
 • Echipa alcatuita din profesionisti cu experienta
 • Terapia vampir
 • Consultatii si tratamente dermatologice
 • Proceduri chirurgicale si nechirurgicale de infrumusetare
 • Curatenie impecabila
Derma Esthetic
650 Ron
 • Pretul pentru o sedinta Terapia vampir porneste de la 650 Ron
 • Numeroase servicii pentru rejuvenarea pielii si intretinere corporala
 • Terapia vampir pentru fata, gat sau scalp
 • Echipamente si produse ultramoderne
 • Personal profesionist si amabil
 • Tratamente laser
Perfect Siluette
900 Ron
 • Pretul pentru o sedinta Terapia vampir este de 900 Ron
 • Experienta de peste 12 ani in terapii estetice
 • Numeroase tratamente faciale si corporale
 • Aparatura ultramoderna
 • Terapia vampir pentru fata si gat
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se realizeaza terapia vampir in Sibiu

In continuare, am alcatuit un clasament special pentru a te ajuta sa identifici mai usor locatia unde vei beneficia de terapia vampir in Sibiu. Urmareste cu atentie informatiile, pentru ca vei afla detalii importante legate de clinici, medici, tarife si parerile pacientilor!

1. NovoClinique

O prima varianta pentru terapia vampir in orasul Sibiu este NovoClinique, un centru medical din Sibiu care este caracterizat prin transparenta, performanta si respect pentru fiecare pacient. O gama vasta de servicii sunt puse la dispozitie (ginecologie, ecografie, endocrinologie, psihiatrie, medicina interna, neurologie, cardiologie), precum si consultatii si proceduri de dermato-estetica, printre care se numara si terapia vampir, dar si altele la fel de populare si de dorite de femeile si barbatii din Sibiu (microneedling, dermapen sau peeling).

Pretul pentru o sedinta de tratament numit terapia vampir este de 700 de lei.

Nota maxima acordata de clienti pe internet acestei clinici arata cat de apreciata este si cum sunt serviciile pe care le ofera. Oamenii spun ca au fost cuceriti de modul cum isi desfasoara activitatea medicii de aici, punand accentul pe respectul si preocuparea fata de fiecare pacient si oferind informatii utile despre tratamentele personalizate pe care le intreprind. Multi dintre sibieni spun ca in aceasta locatie atentia la detalii este cea care face diferenta fata de alte clinici medicale din oras.

Vezi parerile pacientilor despre NovoClinique
Vezi Pareri

2. Dr. Alina Helgiu

Pentru terapia vampir in Sibiu, un alt nume important de pe lista este clinica Esthetic Vision. Echipa medicala a clinicii Esthetic Vision este condusa de dr. Alina Helgiu, medic primar chirurgie plastica si estetica, totodata sef de lucrari la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Clinica este dotata cu tehnologii si aparate moderne care o propulseaza in topul celor mai apreciate clinici din Romania, in care se realizeaza atat proceduri chirurgicale, cat si non-chirurgicale de estetica, printre care si terapia vampir.

Pretul unei sedinte de terapia vampir este de 800 de lei.

Clientii care au trecut pragul acestei clinici spun ca dr. Helgiu are „maini de aur”, ca este un bun practician si ca rezultatele interventiilor sale sunt unele reusite. Din aceste motive, serviciile acestei clinici sunt recomandate pentru toti sibienii, si nu numai, care cauta un chirurg plastician bun.

3. Derma Elite

Brandul Derma Elite a luat fiinta in anul 2016, la Cluj, iar din 2019 este prezent si in Sibiu. In aceasta clinica, vei gasi rezolvarea problemelor dermatologice si dermato-estetice, atat pe cale traditionala, cat si prin tratamente laser, gratie aparaturii ce provine de la liderul mondial in acest domeniu – Syneron Candela. Echipa clinicii este alcatuita din profesionisti dermato-venerologi cu experienta, dar si din ginecologi, chirurgi plasticieni, chirurgi vasculari, chirurgi generalisti.

Tariful pentru o sedinta de tratament Terapia Vampir este de 900 de lei (pentru fata).

Serviciile din aceasta clinica sunt oferite de medici considerati in recenziile pacientilor drept „responsabili si seriosi”. De asemenea, sibienii mai spun si ca totul este la superlativ aici, de la medici si pana la curatenia impecabila si ca aparatura de ultima generatie ofera un plus de calitate, eficienta si siguranta.

4. Derma Esthetic

In clinica Derma Esthetic din Sibiu, infiintata de dr. Stefan Beckert, sunt oferite alternative estetice minim invazive, nechirurgicale, pentru intinerirea pielii si pentru intretinerea corporala. Tratamentele faciale si corporale laser, injectarile cu acid hialuronic sau botox, procedurile de estetica de ultima generatie sunt doar cateva dintre tratamentele efectuate aici si care sunt solicitate atat de femei, cat si de barbati. Se realizeaza la Derma Esthetic tratamente vampir pentru fata si gat, dar si pentru scalp.

Pretul pentru o sedinta de terapia vampir fata porneste de la 650 de lei. Pentru scalp, sedinta de tratament porneste de la 1.300 de lei.

Foarte multi dintre clientii acestei clinici din Sibiu spun ca au fost multumiti de rezultate, indiferent ca este vorba de terapia vampir, peeling chimic, epilare definitiva si de multe alte servicii. Sibienii apreciaza in special ca tratamentele sunt realizate cu echipamente si produse ultramoderne, ca nu sunt dureroase si ca au efectele dorite.

5. Perfect Siluette

Centrul Perfect Siluette se adreseaza persoanelor care isi doresc sa-si depaseasca toate complexele fizice si sa se simta bine in pielea lor. Cu o experienta de mai bine de 12 ani in terapiile estetice, medicii de aici au dezvoltat protocoale proprii care ii diferentiaza de concurenta si ofera rezultate foarte bune, indiferent de procedurile faciale sau corporale pe care le efectueaza. In aceasta locatie se realizeaza proceduri de microneedling cu terapia vampir pentru fata si gat.

Pretul pentru o sedinta microneedling cu terapia vampir este de 900 de lei.

Parerile celor care au optat pentru cel putin unul dintre serviciile acestui centru sunt in majoritate laudative, vorbind despre rezultate foarte bune si de o atmosfera placuta. Pe langa toate acestea, primesc aprecieri toti membrii echipei, care isi dau tot interesul pentru a satisface cerintele oamenilor, de la o atitudine amabila, oferirea informatiilor necesare si pana la tratamentele realizate cu profesionalism.

Concluziile noastre

Indiferent ca ai nevoie de terapia vampir in municipiul Sibiu pentru fata sau pentru scalp, poti alege dintre multe clinici de dermatologie si estetica moderne si bine dotate, cu echipamente de ultima generatie.

Prin intermediul acestui tratament, se pot obtine efecte precum: eliminarea hiperpigmentarii, regenerarea accelerata a tesuturilor cutanate, recapatarea elasticitatii pielii, prevenirea formarii ridurilor noi. Din aceste motive tratamentul este foarte popular in Sibiu, unde este solicitat in special de femei.