Meniu

Terapie Vampir Targu Mures

Actualizat pe:

Tratamentul de regenerare a pielii prin intermediul propriului sange este din ce in ce mai folosit, tocmai pentru ca implica un numar mult mai mic de riscuri, iar cei care vor sa-l urmeze se pot duce la orice clinica unde exista servicii de terapie vampir in Targu Mures. Etapele procesului se efectueaza rapid, asa ca pacientii nu trebuie sa-si faca griji in acest sens.

Mai exact, etapele terapiei vampir in Targu Mures sunt recoltarea, centrifugarea si in final, reinjectarea sangelui. Cu privire la prima etapa, cantitatea extrasa poate sa fie in unele cazuri de 10 ml, iar in altele de 15 ml. Dupa ce sangele este prelucrat, produsul final va fi unul imbogatit in trombocite, ca mai apoi sa fie injectat inapoi in corp.

Clinici de terapie vampir in Targu Mures

Exista mai multe clinici la care pacientii vor putea apela pentru serviciul de terapie vampir in Targu Mures, asa ca nu vor fi pusi in situatia in care sa se duca la o clinica, doar pentru ca este singura din oras cu serviciul respectiv. In schimb, vor putea alege locul unde urmeaza sa-si faca o terapie vampir in Targu Mures, dupa preferinte.

1. Clinica Hebe Medical

Un centru axat pe servicii de chirurgie plastica, estetica si dermatologie este Hebe Medical, iar aici, clientii vor putea gasi si servicii de terapie vampir in Targu Mures. La aceasta clinica exista mai multe oferte, pe de-o parte in functie de numarul de zona asupra carora urmeaza sa fie aplicat tratamentul si pe de alta parte, in functie de numarul ideal de sedinte.

Dupa procedura, se vor evita timp de cateva zile expunerea la soare, la solar, la frig excesiv, baile fierbinti, machiajul in zona asupra careia a fost aplicata terapia etc.

Pe langa formularul disponibil pe site-ul clinicii, persoanele interesate vor mai putea folosi si numarul de telefon 0365430658 si adresa de E-mail office@hebemedical.ro.

2. Clinica Dr. Alecu

O clinica ce are o abordare diferita in ceea ce priveste medicina este clinica Dr. Alecu, unde se poate realiza si terapia vampir in Targu Mures. Tratamentul poate fi aplicat in zona fetei, a gatului, decolteului, dosului palmelor si scalpului, iar metoda folosita este unica. Exista situatii speciale in care preturile se vor modifica, in functie de cat de complex este cazul.

Pentru a intra in contact cu un reprezentant din partea clinicii, numarul de telefon al clinicii este 0751540854.

3. Chiroderma

Pentru terapie vampir in Targu Mures, oamenii se vor mai putea duce si la clinica de Chirodermatologie, unde pregatirea de dinainte de tratament este deosebit de importanta. Ea consta intr-o dieta variata si in consumul de minim doi litri de lichide pe zi. In acelasi timp, dupa tratament, se recomanda evitarea saunei, solarului, piscinei etc.

Datele de contact ale clinicii pentru programari sunt numarul de telefon 0728024983 si adresa de E-mail office@chirodermatologie.ro.

Concluzii

In cele din urma, procesul de terapie vampir in Targu Mures nu este deloc unul complicat si oricine poate beneficia de pe urma lui, indiferent de gen si de varsta.