Meniu

Tratamente faciale Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru ca exista mai multe saloane si centre de infrumusetare unde poti beneficia de tratamente faciale in Arad, poate fi destul de usor sa gasesti o locatie compatibila cu nevoile si bugetul tau. Important este sa tii cont de experienta specialistilor, de eficienta procedurilor pe care le pun la dispozitie si de raportul calitate-pret.


Poti sa apelezi la tratamente faciale atat pentru a rezolva anumite probleme ale tenului, cat si pentru a le preveni. Cel mai des, oamenii isi doresc sa incetineasca efectele imbatranirii asupra tenului, ceea ce se poate face printr-o ingrijire calitativa si tratamente ce stimuleaza reinnoirea celulara. Astfel de proceduri sunt disponibile si in Arad, iar in acest articol vei afla ce tarife se practica in cadrul celor mai reputate saloane.


Care sunt preturile pentru tratamente faciale in Arad?


Locuiesti in Arad si te intereseaza intervalul de preturi pentru tratamente faciale? Le poti afla din tabelul de mai jos, unde figureaza si numele celor mai cunoscute centre de infrumusetare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Tratamente faciale
Rating
Website
Salon Wonderful
Clinica-Verificata
150-520 Ron
 • Pret Tratamente faciale 150-520 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura moderna si eficienta
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Buna comunicare
EstetPro
200-600 Ron
 • Pret Tratamente faciale 200-600 Ron
 • Tratamente eficiente
 • Rezultate vizibile
 • Sfaturi personalizate
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Personal bine pregatit si amabil
SonnenLine
100-400 Ron
 • Pret Tratamente faciale 100-400 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal amabil si profesionist
 • Curatenie
 • Aparatura performanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sunt disponibile cele mai moderne tratamente faciale in Arad?

In categoria tratamentelor faciale intra numeroase proceduri de ingrijire a tenului, relaxante si benefice, de care te poti bucura si in cadrul unor saloane din Arad. Daca vrei sa il alegi pe cel mai bun, urmatorul clasament iti poate fi de folos.
Acesta prezinta cateva detalii despre centrele si saloanele pe care le poti alege pentru sedinte de tratament facial in Arad la preturi avantajoase:


1. Salon Wonderful

Cu un nume sugestiv, salonul Wonderful din Arad asigura o gama variata de tratamente faciale si proceduri de remodelare corporala, fiind promovata frumusetea naturala. Pentru a obtine rezultate conform asteptarilor, fiecare persoana beneficiaza in prealabil de o sedinta de diagnosticare, necesara pentru conceperea unui tratament personalizat. Calitatea procedurilor este sustinuta de folosirea celor mai eficiente echipamente si de experienta personalului.
La Salon Wonderful, pretul tratamentelor faciale variaza intre 150 si 520 lei.
Feedback-ul clientilor poate fi consultat direct pe website-ul salonului – unde sunt disponibile testimoniale – sau pe Google. Foarte multe persoane se declara multumite de serviciile salonului, unde se folosesc cele mai eficiente aparate si unde se lucreaza cu atentie. Ambientul este placut si relaxant, iar personalul este amabil si profesionist. De asemenea, se pune accentul pe o comunicare buna cu clientii.

Vezi parerile pacientilor despre Salon Wonderful
Vezi Pareri

2. EstetPro

In Arad, centrul EstetPro este una dintre locatiile favorite ale persoanelor care apeleaza periodic la tratamente faciale. Se asigura servicii complete de estetica faciala si remodelare corporala, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Procedurile sunt efectuate de catre o echipa formata din specialisti, care mizeaza pe standarde inalte de calitate si pe eficienta tratamentelor. Acestia au urmat training-uri de specialitate si raman la curent cu noutatile din domeniu prin participarea la workshop-uri si conferinte. Abordarea este personalizata pentru fiecare client, iar in dotarea centrului se gasesc tehnologii ultraperformante, recunoscute la nivel mondial.
Preturile pentru tratamente faciale se situeaza in intervalul de 200-600 lei.
Centrul este modern si curat, iar clientii mentioneaza ca au fost intampinati de fiecare data cu amabilitate si ca au primit sfaturi personalizate. Rezultatele sunt excelente si se folosesc tehnologii de ultima generatie. Personalul este bine pregatit si explica in detaliu procedurile.

3. SonnenLine

SonnenLine din Arad este un salon apreciat pentru diversitatea de servicii, intre care se regasesc mai multe tratamente faciale moderne. Poti alege acest salon pentru proceduri ca masajul facial, microdermabraziunea, radiofrecventa faciala si alte tratamente populare din sfera de ingrijire a tenului. Specialistii care profeseaza aici pun in prim-plan confortul clientilor si calitatea serviciilor, motiv pentru care folosesc aparatura moderna.
La acest salon, intervalul de preturi este de 100-400 lei pentru diverse tratamente faciale.
Majoritatea clientilor se declara multumiti de serviciile salonului si spun ca vor reveni. Cele mai apreciate aspecte sunt curatenia si folosirea unor aparate performante. La capitolul personal, angajatii sunt descrisi ca fiind profesionisti si amabili.

Concluzii

Pentru ca au potentialul de a preveni efectele inaintarii in varsta, pentru ca sunt relaxante si au efecte benefice asupra tenului, tratamentele faciale se bucura de atentia unui numar mare de persoane in Arad.
Daca te numeri printre acestea si intentionezi sa iti faci programare la un salon, este indicat sa iei in calcul nu numai tarifele, ci si feedback-ul venit din partea altor clienti si diversitatea de servicii.