Meniu

Tratamente faciale Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te afli printre persoanele care vor sa isi faca programare la tratamente faciale in Buzau? Astfel de servicii sunt disponibile in cadrul mai multor saloane si clinci de infrumusetare, unde se foloseste aparatura performanta si unde specialistii aplica tehnici noi. 

Fie ca vrei un ten mai curat si mai hidratat sau sa combati efectele inaintarii in varsta asupra pielii, tratamentele faciale sunt o solutie ideala. Din acest articol vei afla care sunt cele mai bune optiuni de saloane sau clinici si care este intervalul de preturi. 

Unde se fac tratamente faciale in Buzau?

In categoria tratamentelor faciale intra multe proceduri, cum ar fi peelingul chimic sau mezoterapia, iar cateva saloane moderne din Buzau le-au integrat deja in lista lor de servicii. In tabelul de mai jos figureaza numele acestor clinici/saloane si tarifele practicate pentru tratamente faciale: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Tratamente faciale
Rating
Website
Derma Beauty
Clinica-Verificata
500-1.500 Ron
 • Pret Tratamente faciale 500-1.500 Ron
 • Servicii premium
 • Tratamente eficiente
 • Implicare, profesionalism si amabilitate
 • Conditii excelente
 • Cadru modern
Kristin Center
100-350 Ron
 • Pret Tratamente faciale 100-350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Proceduri eficiente si rezultate de la primele sedinte
 • Profesionalism si amabilitate
 • Specialisti cu experienta
 • Dotari moderne
Siluette
150-400 Ron
 • Pret Tratamente faciale 150-400 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate rapide
 • Personal atent si bine pregatit
 • Atmosfera relaxanta
 • Aparatura de ultima generatie
Daniela Tiganus
150-400 Ron
 • Pret Tratamente faciale 150-400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, pasiune si indemanare
 • Gama variata de tratamente faciale
 • Rezultate foarte bune
 • Atmosfera placuta
Estetica Med
150-400 Ron
 • Pret Tratamente faciale 150-400 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate vizibile dupa prima sedinta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Produse calitative
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este intervalul de preturi pentru tratamente faciale in Buzau?

Pentru ca au numeroase beneficii si ajuta la mentinerea unui ten sanatos, tratamentele faciale castiga o popularitate tot mai mare in Buzau, precum si in alte orase. Atat femeile, cat si barbatii pot beneficia de ingrijiri calitative si de proceduri care sa imbunatateasca sau sa corecteze aspectul unor imperfectiuni de la nivelul fetei, cum ar fi cicatricile postacneince, petele pigmentare sau ridurile care se adancesc pe masura trecerii anilor.

Pentru a face o alegere inspirata, te poti ghida dupa clasamentul de mai jos, care surprinde informatii utile despre cele mai reputate clinici si saloane de infrumusetare din Buzau:

1. Derma Beauty

Derma Beauty vine in intampinarea locuitorilor din Buzau cu o gama completa de proceduri estetice si dermatologice, menite sa imbunatateasca aspectul fizic si sa corecteze anumite imperfectiuni. Echipa clinicii este formata din medici care pun la dispozitie servicii premium din sfera esteticii si care folosesc tehnologii de ultima ora. Acestia si-au consolidat experienta prin participarea la numeroase cursuri, workshop-uri si simpozioane, in urma carora au descoperit cele mai noi tehnici de tratament din domeniul lor de activitate si au devenit experti in efectuarea unor proceduri.  

Lista de tratamente faciale disponibile la Derma Beauty este foarte variata, iar tarifele pornesc de la 500 lei si ajung pana la 1.500 lei pe sedinta.

Clinica Derma Beauty este recomandata de mai multe persoane care i-au trecut pragul si care spun ca rezultatele obtinute in urma tratamentelor faciale au fost vizibile rapid. Medicii sunt apreciati pentru implicare, dedicare, profesionalism, amabilitate si atentie la nevoile pacientilor. Serviciile sunt de calitate premium, iar clinica este moderna si usor accesibila. Pentru ca au beneficiat de tratamente eficiente, majoritatea spun ca o sa revina la clinica, unde se ofera conditii excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Derma Beauty
Vezi Pareri

2. Kristin Center

Centrul de estetica Kristin este o locatie de top din Buzau pe care o poti alege pentru diverse tratamente faciale. Inca de la deschiderea centrului, misiunea a fost de a bifa o calitate inalta a serviciilor si de a reuni personal cu experienta si calificari recunoscute la nivel international. Pe langa aceste obiective deja indeplinite, calitatea procedurilor este asigurata de folosirea propriei game de produse cosmetice, care se disting prin compozitia bio-chimica realizata din extracte vegetale si care sunt aprobate de laboratoare cosmetice din Italia. Tratamentele personalizate sunt puse in aplicare cu ajutorul aparaturii moderne din dotarea salonului.

La acest centru, intervalul de pret pentru o sedinta de tratament facial in Buzau este de 100-350 lei.

Pe una dintre cele mai folosite platforme de social media, Kristin Center a primit recenzii pozitive si recomandari din partea a zeci de clienti. Acestia noteaza profesionalismul si amabilitatea drept calitati principale ale personalului si se declara impresionati de pregatirea specialistilor, de dotarile din centru si de calitatea serviciilor. Rezultatele apar de la primele sedinte si tratamentele sunt alese in functie de problemele fiecarui ten. 

3. Siluette

Un alt salon modern si apreciat din Buzau la capitolul tratamentelor faciale este Siluette. Lista de servicii prezinta numeroase proceduri de ingrijire a pielii si de rezolvare a problemelor tenului, realizate de catre o echipa de specialisti. Cu o experienta de peste 9 ani, acest salon promoveaza echilibrul si o stare buna de sanatate, completate armonios de tratamente eficiente de infrumusetare. 

La acest salon, pretul tratamentelor faciale variaza intre 150 si 400 lei.

Din recenziile pe care le poti consulta pe internet, reiese ca serviciile de la Siluette sunt de inalta calitate si ca rezultatele apar in timp scurt. Atmosfera este placuta si relaxanta, iar personalul este laudat pentru profesionalism si atentia la nevoile clientelor. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca se utilizeaza aparatura de ultima generatie.

4. Daniela Tiganus

Salonul de cosmetica Daniela Tiganus face parte din clasamentul celor mai bune optiuni pe care le ai daca locuiesti in Buzau si intentionezi sa faci tratamente faciale. Realizate de catre un cosmetician cu experienta, procedurile se aliniaza la ultimele noutati si cerinte din domeniul infrumusetarii. Se foloseste aparatura performanta si se acorda o importanta deosebita calitatii serviciului. Misiunea acestui salon este de a oferi solutii eficiente persoanelor care vor sa combata eficient efectele imbatranirii asupra pielii si care vor o imbunatatire la nivel fizic. 

Un tratament facial costa intre 150 si 400 lei.

Personalul din acest salon este apreciat pentru indemanare, precizie, pasiune si profesionalism. Tot din recenziile oferite de cliente pe social media reiese ca serviciile sunt de calitate si ca reprezinta o optiune buna pentru cei care isi doresc un moment de rasfat sau o schimbare. Rezultatele sunt foarte bune si atmosfera din salon este placuta.

5. Estetica Med

Clinica Estetica Med completeaza lista celor mai bune optiuni de saloane si clinici din Buzau unde sunt disponibile numeroase tratamente faciale si pe care le poti alege pentru rezultate conform asteptarilor. Personalul are experienta si concepe planuri de tratament in raport cu nevoile si dorintele clientelor, care beneficiaza de proceduri dintre cele mai moderne. Specialistii de la Estetica Med se afla intr-o continua perfectionare si manifesta interes pentru ultimele tehnologii, dintre care multe au fost integrate in activitatea salonului.

Tariful unui tratament facial se situeaza in intervalul de pret 150-400 lei.

Clinica este foarte apreciata de cei care i-au trecut pragul, lucru dovedit de zecile de recenzii favorabile din mediul online. Multe persoane se declara incantate de rezultate si spun ca tenul lor arata mult mai bine dupa tratamente. Rezultatele se vad inca de la prima sedinta si se folosesc produse de calitate. Personalului ii sunt atribuite trasaturi ca profesionalismul, amabilitatea si interesul pentru identificarea celor mai potrivite tratamente.

Concluzii

Tratamentele faciale, care sunt metode accesibile si nechirurgicale de ingrijire si intinerire a pielii, sunt disponibile in cadrul a numeroase saloane din Buzau. Raportul bun calitate-pret si interesul pentru noile tehnologii din domeniu sunt principalele motive pentru care au ajuns sa ocupe locuri fruntase in preferintele clientilor.