Meniu

Tratamente faciale Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ingrijirea corecta a fetei ar trebui sa se afle pe lista prioritatilor tale, motiv pentru care poti lua in considerare folosirea unor tratamente faciale in Satu Mare, care sa te ajute sa iti mentii tenul cat mai sanatos. Eliminarea ridurilor, acneei, petelor pigmentare sau a oricaror imperfectiuni este acum posibila prin intermediul acestor tratamente aplicate intr-un cabinet de specialitate de un medic profesionist.

Estetica medicala a cunoscut o evolutie substantiala in ultima vreme, lucru care a fost sesizat chiar in cadrul clinicilor si saloanelor de infrumusetare din Satu Mare, dar si in tehnicile eficiente puse in aplicare. Multe dintre astfel de tratamente sunt neinvazive, ceea ce inseamna ca nu te vei confrunta cu niciun disconfort sau durere in timpul procedurilor.

Cat costa efectuarea unor tratamente faciale in Satu Mare?

In ceea ce priveste costurile tratamentelor faciale in Satu Mare, trebuie sa stii ca, de cele mai multe ori, acestea sunt influentate de o serie de factori, cum ar fi: aparatura si echipamentele utilizate, tehnica medicala, produsele folosite, gradul de eficienta. Pentru a sti care sunt sumele exacte pe care trebuie sa le platesti la clinicile din orasul tau ti-am pregatit tabelul de mai jos care cuprinde tarifele exacte:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Tratamente faciale
Rating
Website
Pearl Beauty
Clinica-Verificata
20 Ron
 • Pretul Tratamentelor faciale porneste de la 20 Ron
 • Preturi pentru toate buzunarele
 • Gama larga de servicii
 • Prestatie calitativa
 • Clienti multumiti
 • Rezultate ireprosabile
 • Aparatura performanta
Rituel
100 Ron
 • Pretul Tratamentelor faciale porneste de la 100 Ron
 • Servicii multiple si de calitate
 • Clienti cu experiente placute
 • Rating pozitiv
 • Echipa profesionista, implicata si amabila
 • Salon elegant
 • Preturi accesibile
Dr. Nicoleta Bancea
80 Ron
 • Pretul Tratamentelor faciale porneste de la 80 Ron
 • Preturi accesibile
 • Pacienti multumiti
 • Curatenie ireprosabila si atmosfera prietenoasa
 • Medic specialist in dermatologie
 • Profesionalism, atentie si implicare
 • Gama larga de servicii
Dianetti
50 Ron
 • Pretul Tratamentelor faciale porneste de la 50 Ron
 • Varietate de servicii
 • Raport calitate-pret excelent
 • Proceduri si tratamente eficiente
 • Clienti multumiti
 • Rezultate cu efect de lunga durata
Women's Care
50 Ron
 • Pretul Tratamentelor faciale porneste de la 50 Ron
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Varietate de servicii
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera prietenoasa
 • Profesionalism, atentie la detalii, seriozitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza tratamente faciale in Satu Mare

Pentru ca exista o multime de clinici si saloane de infrumusetare care se ocupa de tratamentele faciale in Satu Mare, am vrut sa iti simplificam procesul de cautare, selectandu-ti unele dintre cele mai frecventate si apreciate clinici din orasul tau. Citeste mai departe si vezi care a fost experienta celorlalti pacienti:

1. Pearl Beauty Center

Salonul de infrumusetare Pearl Beauty Center iti pune la dispozitie o multime de tratamente faciale in Satu Mare. Datorita tehnologiilor eficiente si a aparaturii performante, Pearl Beauty Center se numara printre cele mai cautate centre de infrumusetare din intreaga tara. Produsele folosite sunt profesionale, ceea ce contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate excelente cu efect de lunga durata. Printre tratamentele aplicate la nivelul tenului de care poti beneficia se numara si: microneedling, oxigen hiperbaric, microdermabraziune, lifting facial, mezoterapie virtuala, peeling chimic, stilizarea sprancenelor, extensii de gene.

Preturile tratamentelor faciale pornesc de la 20 de lei si pot ajunge la 940 lei in functie de tipul de procedura ales.

Salonul a primit din partea clientilor un rating pozitiv, datorita serviciilor calitative prestate de personalul specializat. Profesionalismul, seriozitatea, implicarea si ambianta placuta sunt cateva dintre aspectele care sunt profund apreciate; de asemenea, rezultatele obtinute sunt ireprosabile. Pentru ca in cadrul salonului se folosesc aparaturi si echipamente performante, clientii au ocazia de a obtine efectul dorit intr-un numar redus de sedinte. 

Vezi parerile pacientilor despre Pearl Beauty Center
Vezi Pareri

2. Rituel

Fondat in 2016, salonul Rituel de Beaute a luat nastere din dorinta de a face cunoscute cat mai multe dintre ritualurile de infrumusetare, aplicandu-se o multime de tratamente faciale in Satu Mare. Salonul raspunde nevoilor tuturor clientilor, iar echipa specializata le pune la dispozitie planuri personalizate de tratament, pentru obtinerea unor rezultate excelente intr-un timp cat mai scurt. Rituel este bine dotat, amenajat corespunzator, cu un personal bine pregatit si calificat. Printre tratamentele puse la dispozitie se numara si: microneedling, microdermabraziune, oxigen hiperbaric, peeling enzimatic, peeling chimic, mezoterapie faciala, masaj facial, ultrasunete faciale.

Preturile tratamentelor faciale pornesc de la 100 lei si pot ajunge la 300 lei in functie de procedura aleasa.

Experientele placute ale clientilor care au pasit pragul salonului s-au materializat intr-un rating pozitiv, asa cum poate fi observat in mediul online. Atmosfera placuta si relaxanta, serviciile calitative de infrumusetare, echipa profesionista si eleganta salonului sunt printre cele mai apreciate aspecte care au contat foarte mult in recenziile pozitive lasate. 

3. Dr. Nicoleta Bancea

Cabinetul dr. Nicoleta Bancea se adreseaza tuturor pacientilor care isi doresc sa beneficieze de tratamente faciale in Satu Mare la o calitate superioara. Medicul specialist in dermatologie pune la dispozitia tuturor o multime de tratamente de infrumusetare, dar si servicii de estetica medicala sau de dermatovenerologie. Fiind un cabinet respectabil, acesta este dotat cu aparaturi de ultima generatie si cu tehnologii avansate, cu ajutorul carora medicul poate sa efectueze cu succes urmatoarele proceduri: microdermabraziune, peeling chimic, oxigen hiperbaric, radiofrecventa faciala, injectari cu acid hialuronic etc.

Costurile pentru tratamentele faciale pot porni de la 80 lei si pot ajunge la 900 lei in functie de procedura aleasa.

Conform rating-ului pozitiv vizibil in mediul online, dr. Bancea Nicoleta se remarca prin profesionalism, implicare, atentie si grija pentru pacienti. Multe dintre problemele experimentate sunt rezolvate inca din primele sedinte, iar tratamentele faciale au o eficienta ridicata. Tot pacientii au mai apreciat si atmosfera prietenoasa a cabinetului, dar si curatenia ireprosabila in care procedurile sunt efectuate.  

4. Dianetti

Dianetti este un centru de estetica faciala si de remodelare corporala, care este specializat in eliminarea imperfectiunilor aflate la nivelul tenului prin tratamente faciale in orasul Satu Mare cu un grad ridicat de eficienta. Este situat intr-o locatie centrala, fiind usor de gasit de catre clienti. Tratamentele puse in aplicare sunt eficiente si personalizate in functie de necesitati, astfel incat sa se obtina efectul mult asteptat. Aparatura de ultima generatie si echipamentele performante se afla in dotarea salonului, contribuind semnificativ la efectuarea urmatoarelor tratamente faciale: microdermabraziune cu diamante, peeling chimic, mezoterapie virtuala, radiofrecventa faciala, ultrasunete, lifting facial nechirurgical si vacuum facial. 

Tariful pentru tratamentul facial in Satu Mare porneste de la 50 lei si variaza in functie de procedura aleasa.

Procedurile si calitatea serviciilor sunt pe placul tuturor clientilor care au vizitat salonul Dianetti, lucru care a avut un impact pozitiv asupra recenziilor lasate. Preturile sunt accesibile, tratamentele au o eficienta ridicata, iar efectele placute sunt resimtite pe termen lung. 

5. Women’s Care

Salonul Women’s Care se adreseaza in principiu femeilor care isi doresc sa beneficieze de un tratament facial in Satu Mare la o calitate superioara. Echipamentele si aparaturile folosite pentru procedurile estetice faciale sunt de o performanta ridicata, care pot oferi rezultate ireprosabile intr-un numar redus de sedinte. Printre tratamentele care sunt puse in aplicare se numara si: mezoterapie virtuala, microdermabraziune, lifting facial, peeling, umplere, decontracturare etc. Datorita tehnologiilor avansate, clientii au ocazia de a obtine rezultatele dorite intr-un timp scurt.

Pretul tratamentelor faciale porneste de la 50 lei si poate suferi modificari in functie de procedura aleasa.

Profesionalismul, atentia pentru detalii, seriozitatea si implicarea personalului specialist sunt profund apreciate de catre clientii care au beneficiat de serviciile salonului Women’s Care. Atmosfera este prietenoasa, iar tehnicile utilizate de specialisti in cadrul tratamentelor faciale sunt calitative. 

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de tratamente faciale in Satu Mare de o eficienta ridicata? Din fericire, poti lua in considerare clinicile si saloanele de infrumusetare amintite anterior pentru a te bucura de servicii si proceduri calitative. De asemenea, multi dintre medici sau specialisti pot propune un plan personalizat de tratament, care sa se potriveasca perfect cu ce ai nevoie.