Meniu

Dermatologie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La un dermatolog, in Valcea si oriunde in tara, poti merge din proprie initiativa sau la recomandarea unui medic. Dermatologia este o ramura a medicinei care se ocupa cu studiul si tratarea afectiunilor cutanate, ale anexelor pielii (unghii si par) si ale mucoaselor adiacente (organe genitale si cavitate bucala). Este o specialitate ampla, care acopera peste 3000 de afectiuni.

A repera un medic dermatolog bun in Valcea este tinta oricarui locuitor din aceasta zona care intampina probleme precum: acnee, boli inflamatorii, infectii cutanate etc. si care isi doreste sa obtina un tratament eficient. Din acest articol te poti inspira la ce medici sa mergi pentru o consultatie din aceasta specialitate!

Clinici unde poti gasi un bun dermatolog in Valcea

In acest tabel, sunt cuprinse detalii importante care te pot interesa in cazul in care vrei sa mergi la un dermatolog in Valcea. Iata care sunt clinicile spre care sa te orientezi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Dinca Jean
Clinica-Verificata
100-130 Ron
 • Pret consultatie 100-130 Ron
 • Oferta vasta de servicii
 • Pret convenabil al consultatiilor
 • Curatenie in cabinet
 • Unele tratamente nu au dat rezultate
Balneomedcenter
180 Ron
 • Pret consultatie 180 Ron
 • Oferta vasta de servicii medicale
 • Cadre medicale cu experienta
 • Programarile au intarzieri
Medlife
165 Ron
 • Pret consultatie 165 Ron
 • Oferta bogata de servicii medicale
 • Medic dermatolog cu experienta
 • Nu se respecta programarile
 • Multe review-uri negative pe internet
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici din Valcea: dermatologi, preturi, pareri

Am cautat pentru tine cel mai bun dermatolog din Valcea si iata ce iti propunem:

1. Dr. Dinca Jean

Dr. Dinca Jean Constantin este medic specialist dermatovenerologie cu competenta in dermatocosmetologie. In cabinetul acestui medic dermatolog din Rm. Valcea se ofera mai multe servicii de specialitate: consultatii de dermatologie, de venerologie, de dermatocosmetica, consultatii de sexologie si pentru boli alergice cutanate.

Tariful pentru o consultatie cu 1-2 diagnostice este de 100 de lei, pentru o consultatie cu 3-4 diagnostice se va achita suma de 130 de lei, acelasi pret fiind valabil si in cazul consultatiilor oferite in afara orelor de program.

Majoritatea celor care au beneficiat de serviciile acestui medic se declara incantati de experienta pe care au avut-o. Oamenii spun despre dr. Dinca faptul ca este un medic competent, dedicat meseriei si bine pregatit pe plan profesional. Sunt apreciate si curatenia din cabinet, dar si ca procedurile sunt efectuate cu profesionalism. Sunt si oameni nemultumiti, care spun ca tratamentele prescrise nu au fost eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Dinca Jean
Vezi Pareri

2. Balneomedcenter

Spitalul privat Balneomedcenter este situat in Ramnicu Valcea, in „inima” celor mai importante statiuni balneoclimaterice din tara si a fost inaugurat in iunie 2014. Exista si o policlinica Balneomedcenter, care se intinde pe 750 de mp, intr-o zona centrala din Ramnicu Valcea si care are o echipa medicala de top, ce ofera investigatii si solutii de tratament pentru diverse specialitati, printre care si dermatologie, unde activeaza dr. Viorica Gargu, medic specialist dermato-venerologie.

Costul unei consultatii de dermatologie, in Valcea, la Balneomedcenter, este de 180 de lei.

Oamenii care au mers sa se trateze la Balneomedcenter spun ca serviciile sunt de foarte buna calitate. Cadrele medicale sunt considerate amabile, profesioniste si atente, iar personalul de la receptie este bine vazut, pentru ca ofera toate indicatiile necesare cu zambetul pe buze. Sunt si nemultumiri legate de call center sau din cauza faptului ca programarile nu se respecta, fiind in unele cazuri intarzieri de peste o ora.

3. Medlife

La Centrul Medical MedLife Ramnicu Valcea sunt puse la dispozitie servicii medicale de calitate superioara in mai multe specialitati, printre care si dermatologie, unde profeseaza dr. Cezara Elena Teodorescu, medic specialist dermatovenerologie.

Pretul pentru o consultatie de dermatologie este de 165 de lei.

Parerile sunt impartite printre cei care au beneficiat de serviciile acestui centru medical. Unii spun ca au avut parte de consultatii in care au fost tratati foarte bine, li s-a explicat totul cu calm si rabdare si au ramas cu o impresie foarte placuta, in timp ce altii reclama ca nu se respecta programarile: se anuleaza sau se muta la alte ore, atunci cand medicii nu pot ajunge. In plus, unii oameni nu sunt multumiti nici de preturi, despre care spun ca sunt prea mari, comparativ cu calitatea serviciilor.

Concluziile noastre

Cand alegi un medic dermatolog, in Valcea, pentru a trata o anumita problema sau pentru a face o verificare de rutina a pielii, parului si unghiilor trebuie sa te informezi asupra pregatirii, experientei sale, dar sa iei in calcul si parerile celorlalti pacienti. Acest articol te poate ajuta in acest demers, tocmai pentru ca iti ofera o prezentare obiectiva si la obiect despre acest subiect.